Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"76ers" treniņos Simonsu iespēlē spēka uzbrucēja pozīcijā

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"76ers" treniņos Simonsu iespēlē spēka uzbrucēja pozīcijā
Filadelfijas "76ers" basketbolisti Tobiass Heriss (no kreisās), Bens Simonss un Džoels Embīds. Foto: AP/Scanpix

Benss Simonss, kurš pārstāv Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Filadelfijas "76ers", ierasti spēlēja saspēles vadītāja pozīcijā. Šobrīd, gatavojoties sezonas turpinājumam, austrālietis tiek iespēlēts spēka uzbrucēja pozīcijā. Viņa vietā saspēles vadītāja pienākumus pilda Šeiks Miltons.

Džoels Embīds atklāja, ka Šeika Miltona spēlēšana saspēles vadītāja pozīcijā ļauj komandai kļūt bīstamākai, jo perimetrā ir spēlētājs ar labu metienu. Tāpat centra spēlētājs atzina, ka komanda ar šādu sastāvu kļūs dinamiskāka.

"Viņš ir lielisks," Embīds slavēja Miltonu. "Ejot sākuma sastāvā kā saspēles vadītājs, Miltons ļaus mums sasniegt tos mērķus, kurus esam uzstādījuši. Viņš dara lielisku darbu. Pirms sezonas pārtraukuma viņš pierādīja, ka var iemest metienus, viņš bija ieskrējies. Un tieši to mums no viņa vajag."

"76ers" sākumsastāvs sezonas turpinājumā varētu izskatīties šādi – Miltons, Heriss, Ričardsons, Simonss un Embīds. Tomēr šāds sastāvs līdz šim sezonā ne reizi nav kopā spēlējis. Iespējams, ka pāris treniņu nedēļas un astoņas regulārā turnīra spēles varētu būt par maz, lai iespēlētu šo sastāvu.

Vesela "76ers" komanda varētu būt melnais zirdziņš sezonas turpinājumā. Šobrīd "76ers" ieņem sesto vietu Austrumu konferencē. "76ers" pirmā spēlē NBA burbulī paredzēta 2. augustā, kad pretī stāsies Indianas "Pacers".

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/philadelph...

     [+] [-]

, 2020-07-14 17:33, pirms 4 gadiem
Nu nezinu vai tas stradatu ilgtermina! Visam ( ok 90%) komandam PF var ielikt ari trini, kas nav mazsvarigi paplasinot laukumu. Pret kadu atsevisku pretinieku ok,bet ne jau ilgtermina!

     [+] [-]

, 2020-07-14 17:40, pirms 4 gadiem
Var jau laist Simmonsu kā PF, bet vai tas daudz mainīs? Čali īpašu padara tieši viņa saspēles spējas kopā ar augumu un atlētiskumu
Lai gan NBA pozīcijas praktiski ir tikai formalitāte

     [+] [-]

, 2020-07-14 18:14, pirms 4 gadiem
Da kāda starpība kurā pozīcija..Tāpat saspēli vadīs..Varbūt ne visu laiku,bet vadīs..
Kamēr neiemācīsies normāli mest tikmēr nebūs īpaši starpības kurā pozicijā spēlēs