Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Kurucs iekļūst Vasaras līgas pusfinālā, Pasečņikam pēdējā spēlē 2+10

Kurucs iekļūst Vasaras līgas pusfinālā, Pasečņikam pēdējā spēlē 2+10
Rodions Kurucs. Foto: Brooklyn Nets

NBA Vasaras līgā savu pēdējo spēli aizvadīja Anžeja Pasečņika pārstāvētā „Wizards”, ar 87:103 zaudējot Ņujorkas „Knicks”, bet Rodions Kurucs un Bruklinas „Nets” ar drošu uzvaru pār Detroitu (105:85) iekļuva Vasaras līgas pusfinālā.

Vasaras līgas ceturtdaļfinālā Rodions Kurucs nospēlēja 24:27 minūtes, kurās tika pie četriem punktiem (2p. 2/7, 3p. 0/3) un deviņām atlēkušajām bumbām.Viņš izcēlās arī ar četrām rezultatīvām piespēlēm, trim pārtvertām bumbām un vienu bloku, bet arī saņēma četras piezīmes un pieļāva trīs kļūdas.

Kuruca sniegums un Džareta Alena 30 gūtie punkti palīdzēja „Nets” pārliecinoši apspēlēt „Pistons” ar 105:85 un iekļūt Vasaras līgas pusfinālā, kurā būs jāspēkojas ar Minesotas „Timberwolves”. Pusfināls paredzēts šodien, bet fināls – rīt. Otrā pusfināla pārī spēlēs „Pelicans” un „Grizzlies”.

Savukārt Anžejs Pasečņiks piedalījās „Wizards” mačā gandarījuma turnīrā, sacenšoties ar „Knicks”. Pasečņiks nospēlēj 13:58 minūtes, kurās guva divus punktus (1p. 2/4, 2p. 0/4, 3p. 0/1) un savāca desmit atlēkušās bumbas, piecas no tām uzbrukumā. Latviešu uzbrucējam arī sešas piezīmes, divas kļūdas un +/- rādītājs mīnus septiņi.

„Wizards” vienība zaudēja ar 87:103, un to neglāba arī Morica Vāgnera 20 gūtie punkti. Ņujorkas komandā tikmēr gandrīz pie „triple-double” tika drafta trešais numurs R.Dž. Barets, kuram 21 punkts, desmit piespēles un astoņas atlēkušās bumbas. Mičels Robinsons pievienoja 18+9, bet šovasar draftētais Igns Brazdeikis sakrāja 17+8.

„Wizards” šī bija pēdējā spēle Vasaras līgā. Pasečņiks piedalījās četrās spēlēs, kurās vidēji nospēlēja 12.5 minūtes un guva 4.0 punktus, trāpot sešus no 21 metiena no spēles (29% precizitāte). Vidēji spēlē Pasečņiks tika pie 5.3 atlēkušajām bumbām.

Izmantoti resursi:
The official site of the NBA | NBA.com


, 2019-07-14 08:52, pirms 5 gadiem
Varbut kada komanda Anzeju panem ka letu 3.centru. Vel jau jauns un visa vasara prieksha, lai vinju paceltu cita limeni.
, 2019-07-14 09:04, pirms 5 gadiem
Ja Andžejam iekristu pāris metienu vairāk un sodus mestu precīzāk vismaz virs 50% tadjau kā 3 centrs varētu būt labs.
, 2019-07-14 09:04, pirms 5 gadiem
pa vienu vasaru neieliksi fizisko bazi, kuras nekad nav bijis, vinam visi sapnji izsapnjoti, mazak vajag pa klubiem staigat un instagram spaidit, bet vairak svaru zalee eksplozivitati trenet 👌
, 2019-07-14 09:54, pirms 5 gadiem
Pasečniks diemžēl, bet nav pelnījis tikt komandā. Nu nevar gribēt haļavu dzenot kaut ko sasniegt.
, 2019-07-14 09:56, pirms 5 gadiem
neredzot visu AP turnīru vizuāli - var kļūdīties. bet liekas, ka neko neparādīja, lai ieinteresētu NBA - tievs lēns pavājš gatš baltais, no distances iemest nevar, ātri savāc piezīmes (jo nav fiz lai noturētu pretinieku). tā kā šie visi mīnusi jau gadiem, tad klāt sliktākais - slinks ..

ja sakrīt apstākļi, varbūt kādam būs vajadzība paņemt pa minimālo daudz cm, kā 15-o veci sastāvā..
, 2019-07-14 11:09, pirms 5 gadiem
Redzēju Bruklinas spēli. Kurucs ļoti zolīds un pārliecinošs, ne mazāko šaubu par viņa kā NBA spēlētāja lietderību. Metieni nekrita, bet viss pārējais O.K.. Abi ar Allenu komandas mugurkauls, ne velti Kurucam labākais +/- koefs.
, 2019-07-14 11:30, pirms 5 gadiem
es zinu labāk rakstīja: pa vienu vasaru neieliksi fizisko bazi, kuras nekad nav bijis, vinam visi sapnji izsapnjoti, mazak vajag pa klubiem staigat un instagram spaidit, bet vairak svaru zalee eksplozivitati trenet 👌
Tieši tā. Īstenībā arī tas, ka spēlēja Gran Canaria nāca tieši par sliktu. Tā kā viņam patīk atpūta, Spānijas kūrorts nebija īstā vieta attīstībai. Plus vēl pārlidojumi.
Spēlētu kaut kādā Brose, kur maza pilsēta, labāk attīstītos un, iespējams, tiktu tagad nba.

Bet nu vismaz jaunību izbaudīja. Cerams, ka pats nenožēlo.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-07-14 12:17, pirms 5 gadiem
tu temee uz augstako limeni, nba un but fiziski specigam ir pamatnoteikums, ja esi izvelejies profesionali treneties basketbola, lai kaut ko sasniegtu, un ko tiesi tu izbaudi klubos, nodzeries, ej majas pohains kamer es izbaudu dienu, trenejos un klustu specigaks un parliecinataks par sevi pilnigi visas dzives jomas, bet tava dzive skjist alkoholaa, tadiem pajobakiem kaa tev vispar vajadzetu pakluset
, 2019-07-14 12:19, pirms 5 gadiem
loook ploik! rakstīja: Tieši tā. Īstenībā arī tas, ka spēlēja Gran Canaria nāca tieši par sliktu. Tā kā viņam patīk atpūta, Spānijas kūrorts nebija īstā vieta attīstībai. Plus vēl pārlidojumi.
Spēlētu kaut kādā Brose, kur maza pilsēta, labāk attīstītos un, iespējams, tiktu tagad nba.

Bet nu vismaz jaunību izbaudīja. Cerams, ka pats nenožēlo.
Nebija īstā vieta kur attīstīties.. kādas muļķības!! Ja cilvēks grib strādāt tad viņš strādā un attīsta sevi.

Kļūda varbūt bija tā ka pēc drafta neaizbrauca uzreiz uz Ameriku un zaudēja šķiet 2 gadus!

Man viņš bik atgādina Grafu, vienīgais kas Raitim bija lielāks pluss viņš arī sodus labi meta, bet arī uz laukuma bija tāds bailīgs maigi sakot un no spožas karjeras tāds čiks vien sanāca!

Ir jau laiks vēl lai kko labotu, bet tad ir jāšancē 24/7!
, 2019-07-14 12:23, pirms 5 gadiem
sandis444444 rakstīja: Nebija īstā vieta kur attīstīties.. kādas muļķības!! Ja cilvēks grib strādāt tad viņš strādā un attīsta sevi.

Kļūda varbūt bija tā ka pēc drafta neaizbrauca uzreiz uz Ameriku un zaudēja šķiet 2 gadus!

Man viņš bik atgādina Grafu, vienīgais kas Raitim bija lielāks pluss viņš arī sodus labi meta, bet arī uz laukuma bija tāds bailīgs maigi sakot un no spožas karjeras tāds čiks vien sanāca!

Ir jau laiks vēl lai kko labotu, bet tad ir jāšancē 24/7!
Citi grib strādāt un attīstīties paši, citus jāpiespiež un jāpieskata.
, 2019-07-14 12:27, pirms 5 gadiem
Labs piemērs varētu būt Valters un Blūms. Valteram varēja būt spoža nākotne, bet ar tusēšanu potenciālu nepiepildīja un tagad liek lāstus, bet Blūms ar darbu uzlēca augstāk par jebkuru prognozi.
Viss ir pašā cilvēkā
, 2019-07-14 12:36, pirms 5 gadiem
protams viss ir galvaa, ja tu gribesi tad izdarsi, ja nee, tad ta ir tava vaina. Ja tev pateiktu, esi trijos naktii pludmalee un ed smiltis un tev par to iedos 3 miljonus, tad tu butu tur jau 2.45, probelma ir taa, ka vins negribi fiziski smagi stradat, bet grib rezultatu, hujna galaa vien sanak
, 2019-07-14 12:39, pirms 5 gadiem
nepietiek vienkarsi fiziskas sagatavotibas limenja, lai laukumaa paraditu savu potencialu, taa vietaa lai mestu vislaik pa grozu, trenetu lecienu, atrumu, mochitu viegatletiku un svarcelsanas vingrinajumus.uz atrumu, zaalee iet un taisa bicepcurls ar stieni un tas ir videjais baskobolists, ar tadu mentalitati te vini aug, skaistumam trenejas un tad domaa kapec es tik.atri nevaru paskriet vai palekt, no kurienes tad tas atrumspeks nak, protams ka no svarcelshanas vingrinajumiem
, 2019-07-14 13:07, pirms 5 gadiem
AP iespējas tika dotas.Kā katrs tās izmanto - tas katra paša ziņā.
, 2019-07-14 21:14, pirms 5 gadiem
Pasečnixxx pasēja savas iespējas
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
3

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.