Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Suns" uzbrucējs Džeksons uzstājīgi mēģina iekļūt festivāla VIP zonā un tiek arestēts

"Suns" uzbrucējs Džeksons uzstājīgi mēģina iekļūt festivāla VIP zonā un tiek arestēts
Džošs Džeksons. Foto: AP / Scanpix

Gados jaunais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Fīniksas "Suns" uzbrucējs Džošs Džeksons pārāk uzstājīgi mēģinājis Maiami bez nepieciešamās biļetes iekļūt mūzikas festivāla "Rolling Loud" VIP zonā un ticis arestēts.

22 gadus vecais Džeksons pārāk bieži esot centies uzstājīgi iekļūt VIP zonā, līdz ieradusies policija un saslēgusi basketbolistu roku dzelžos. Džeksons gan pretojies šādai notikumu attīstībai un tagad saņēmis apsūdzības par bēgšanu un izvairīšanos no aresta. Džeksonam sava pozīcija būšot jāaizstāv 10. jūnijā.

Šī nav pirmā reize, kad Džeksons nonācis uzmanības centrā ar disciplīnas problēmām ārpus laukuma. Vēl pirms debijas NBA Džeksons piekrita iziet īpašu programmu, lai tiktu vaļā no apsūdzībām pēc cita cilvēka īpašuma sabojāšanas, kas notika 2016. gadā incidentā ar kādu Kanzasas universitātes sieviešu basketbola komandas spēlētāju.

Pats Džeksons Kanzasā uzkavējās tikai sezonu, un 2017. gada vasarā viņu ar ceturto numuru draftēja Fīniksas "Suns". 203 centimetrus garais uzbrucējs debijas sezonā tika iekļauts otrajā simboliskajā pirmgadnieku pieciniekā. Šosezon Džeksona individuālie rādītāji nedaudz samazinājās - vidēji spēlētājs 25 minūtēs guva 11,5 punktus, izcīnīja 4,4 bumbas un atdeva 2,3 piespēles.

Jaunajam basketbolistam ka pirmās kārtas izvēlei draftā tika piešķirts divu gadu garantētais līgums, bet šovasar klubam būs iespēja vienpusēji to turpināt vai pārtraukt. Ja līgums tiks turpināts, nākamsezon Džeksons saņems vairāk nekā septiņus miljonus dolāru.

Izmantotie resursi:
ESPN


, 2019-05-14 11:21, pirms 5 gadiem
Oho! Džeksons gribēja ietaupīt naudu uz biļeti un uz atpazīstamību tikt iekša, bet labāk būtu nopircis vip biļeti.
, 2019-05-14 11:26, pirms 5 gadiem
Galvenais,ka mūk prom,kad jau ir saslēgts rokudzelžos
, 2019-05-14 11:42, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Galvenais,ka mūk prom,kad jau ir saslēgts rokudzelžos
Normāls dūzis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-05-14 12:23, pirms 5 gadiem
HMB - PC 2019!!! rakstīja: he he, normaals pacans, mums sabilee visi nahalavu uz Zalumballem iet
"Pie mums Karostā visi brauc uz Liepāju, tur VIP zonā mūs nelaiž, tāpēc mēs gaidām, kad zaļumballe beigsies, lai parunātos ar apsargiem. Tāpat, par dzīvi, par darbu, par dzīvi pēc nāves."
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.