Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"76ers" paturēs darbā galveno treneri Braunu

Andrejs Siliņš

"76ers" paturēs darbā galveno treneri Braunu
Brets Brauns un Bens Simonss. Foto: Reuters / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Filadelfijas "76ers" pēc sarūgtinošajām sezonas beigām, pēdējā sekundē zaudējot Austrumu konferences pusfinālā Toronto "Raptiors", neveiks galvenā trenera maiņu - darbu turpinās Brets Brauns.

"Sixers" pirmajā kārtā pieveica Bruklinas "Nets" (4-2), bet otrajā kārtā tikās ar Toronto "Raptors". Sērijas septītajā mačā līdz ar spēles beigu sirēnu Kavai Lenarda mestā bumba, nolēkājusi pāris reižu pa stīpu, ievēlās grozā, un "Sixers" spēlētāji un līdzjutēji izplūda asarās.

Neraugoties uz neveiksmi, Brauns saglabās amatu kā galvenais treneris, ESPN pavēstījis kluba īpašnieks Džošs Heriss. Pirms tam izskanēja runas, ka klubs varētu neturpināt sadarbību ar Braunu, ja komanda netiks vismaz konferences finālā.

58 gadus vecais Brauns par "76ers" galveno treneri strādā kopš 2013. gada, esot ar komandu gan laikā, kad tā pārdzīvoja zemākos punktus (2015./2016. gada sezonā desmit uzvaras - otrais sliktākais rādītājs kluba vēsturē, 27 zaudējumu sērija - garākā amerikāņu profesionālā sporta vēsturē), gan tagad, kad tā ar pāris uzlecošajām zvaigznēm ierindā tiecas uz augstāko mērķi.

Tikmēr Losandželosas "Lakers" klubs oficiāli apstiprinājis to, kas jau iepriekš tika vēstīts - par galveno treneri iecelts Frenks Vogels.

Izmantotie resursi:
ESPN

     [+] [-]

, 2019-05-14 15:14, pirms 5 gadiem
žel ka netika tālāk,viena metiena attālumā jau bija!Bet es nesaprotu ko Simons domā?Viņš pats nesaprot ka viņam jasāk mest??