Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Šrēders nav drošs par palikšanu Atlantā: "Indiana un Milvoki nebūtu slikti"

Šrēders nav drošs par palikšanu Atlantā: "Indiana un Milvoki nebūtu slikti"
Kents Beizmors un Deniss Šrēders
Foto: AP / Scanpix

Vācijas basketbola superzvaigzne Deniss Šrēders atzinis, ka nav pārliecināts par savu nākotni Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Atlantas "Hawks" - vienīgajā komandā, kurā līdz šim NBA spēlējis.

"Septembrī man apritēs 25 un, protams, kādā brīdī es vēlos izcīnīt titulu," Vācijas federācijas rīkotajā preses konferencē sacīja Šrēders. "Savā pīķa vecumā - 25, 26, 27, 28, 29 gados - es vēlos cīnīties par to. Es nevaru būt priekšpēdējā vietā Austrumu konferencē. Šī iemesla dēļ man būs pārrunas ar Atlantas "Hawks"."

"Nezinu, kas Atlantas organizācijai ir padomā, tāpēc pēc nedēļas došos atpakaļ [uz Atlantu]. Protams, Atlanta ir mana pilsēta, tur tiktu draftēts, man no turienes ir daudz atmiņu. Bet, kā jau sacīju, man jāskatās uz to, kas man individuāli ir labākais iespējamais variants," Šrēders nebija pārliecināts par savu nākotni "Hawks" klubā.

"Runāšu ar komandas vadību un kluba īpašnieku, runāsim par organizāciju un ko tā nākotnē vēlas. Ar mani šajās sarunās būs mans aģents," turpināja basketbolists, kurš jau atklājis divas sev simpātiskas potenciālās nākamās komandas. "Indiana nebūtu slikti. Milvoki nebūtu slikti. Tās ir divas komandas, kurām var redzēt pareizo virzienu."

2016. gada oktobra beigās Šrēders piekrita "Hawks" piedāvājumam pagarināt līgumu uz četrām sezonām par 70 miljoniem dolāru. Aizvadītajā sezonā Šrēders vidēji 31 minūtē guva 19,4 punktus, atdeva 6,2 rezultatīvas piespēles, izcīnīja 3,1 atlēkušo bumbu un pārtvēra 1,1 bumbu.

Atlantas komandai gan sezona pagalam neizdevās - 24 uzvaras neļāva pamest pēdējo pozīciju Austrumu konferencē. 24 gadus vecais Šrēders pirmo reizi NBA karjerā netika izslēgšanas turnīrā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/heinnews/


, 2018-05-14 17:52, pirms 6 gadiem
NYK?
, 2018-05-14 18:02, pirms 6 gadiem
Pēc Irvinga radies jauns trends- kaut ko iet un runāt. Reāli puika ir parakstījis līgumu.
, 2018-05-14 18:25, pirms 6 gadiem
sapnis rakstīja: Pēc Irvinga radies jauns trends- kaut ko iet un runāt. Reāli puika ir parakstījis līgumu.
Nav jau viņa vaina,ka Atlanta vnk izdomāja tankot.Nākošgad būs tāds pats stāsts.
, 2018-05-14 19:06, pirms 6 gadiem
Līdz superzvaigznei (kā minēts pirmajā teikumā) tur vēl augt un augt...
, 2018-05-14 19:09, pirms 6 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Līdz superzvaigznei (kā minēts pirmajā teikumā) tur vēl augt un augt...
Nekā tur nebūs
, 2018-05-14 20:42, pirms 6 gadiem
Milvoki būtu ideāla vieta
, 2018-05-15 09:16, pirms 6 gadiem
Sportacentrā rakstot par spēlētājiem nesaprotamu iemeslu dēļ, tiek kabināti klāt absolūti izdomāti statusi, tāpat kā lielā daļā dzeltenās preses, kur katra Lienes ielas meitene, kas strādā kameras priekšā tiek saukta par por*ozvaigzni.
, 2018-05-15 10:49, pirms 6 gadiem
Kaut kas te neiet kopā, jo no vienas puses runā par kaut kādiem mistiskiem tituliem, no otras puses - kas viņam individuāli būtu labāk. Individuāli labākais iespējamais variants viņam būtu palikt tur pat Atlanta, kur viņš ir komandas līderis. Skaidrs, ka nevienā citā komandā, kur nu vēl contenderu komandā, viņam nebūtu iespējas tik daudz mest pa grozu un vidēji gūt 19 punktus. Superzvaigzne?! Nesmīdiniet! Jebkurā komandā, kura par kaut ko reāli cīnītos, šai "superzvaigznei" būtu jānāk no beņķa.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
3

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.