Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

NBA komisārs saņem nāves draudus, vainīgo aiztur

NBA komisārs saņem nāves draudus, vainīgo aiztur
Adams Silvers
Foto: USA Today Sports / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komisārs Adams Silvers saņēmis nāves draudus no kāda Ņujorkas iedzīvotāja. Vainīgais jau atrasts un atrodas policijas uzraudzībā.

"Ja tu man neļausi spēlēt, es ieradīšos un nogalināšu tevi ar savu šaujamieroci," Silveram adresētā e-pasta vēstulē, kas pagājušā gada jūlijā aizsūtīta NBA birojam, rakstījis 27 gadus vecais Deivids Paients.

Par Paientu zināms vien tas, ka viņš ir Ņujorkas rajona Kvīnsas iedzīvotājs, kurš iepriekš arestēts 13 reižu un pavadījis laiku arī apcietinājumā par zādzību veikšanu. Motivācija Paienta draudiem Silveram pagaidām netiek publiski atklāta.

56 gadus vecais Silvers NBA komisāra amatā ir kopš 2014. gada, kad nomainīja ilggadējo komisāru Deividu Stērnu. Iepriekš ņujorkietis Silvers astoņus gadus bija Stērna labā roka - komisāra vietnieks.

Silvers tiek uzskatīts par vienu no ietekmīgākajiem cilvēkiem pasaules sportā, bet žurnāls "Times" 2015. gadā Silveru iekļāva pat visas pasaules ietekmīgāko cilvēku simtniekā.

Izmantotie resursi:
https://nypost.com/


, 2018-05-15 12:08, pirms 6 gadiem
NBA komisārs un ieklauts 100 ietekmigakajos cilvekos... hmm nesudigi
, 2018-05-15 12:21, pirms 6 gadiem
Neļausi spēlēt... NBA? Viņš joko?
Kristaps Porziņģis cenšas apturēt Keilebu Martinu. Foto. USA Sports Today. Scanpix
38

Porziņģim vāja metienu precizitāte, "Heat" ar trejaču rekordu nokārto līdzsvaru sērijā

Otro spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā ar 101:111 piekāpās Maiami "Heat", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu pirmās kārtas sērijā (1-1). Porziņģis spēli noslēdza ar sešiem gūtajiem punktiem.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.