Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Lebrons Džeimss: "Mans satraukums ir nulles līmenī"

Lebrons Džeimss: "Mans satraukums ir nulles līmenī"
Lebrons Džeimss un Kevins Lavs
Foto: AP / Scanpix

"Esmu bijis iedzinējos ar 0-1 un ar 0-2, man tas nav nekas jauns. Man personīgi nekad nav augsts satraukuma līmenis, neraugoties uz to, cik slikti esmu nospēlējis," pēc pamatīgā zaudējuma Bostonas "Celtics" Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālsērijas pirmajā spēlē sacīja Klīvlendas "Cavaliers" līderis Lebrons Džeimss.

"Šajā brīdī mans satraukums ir nulles līmenī. Es negāju koledžā, šis nav "Marta Trakums" [kur visu izšķir viena spēle]. Komanda kļūst labāka sērijas gaitā, tās laikā ieraugi veidus, kā kļūt labākam. Esmu bijis iedzinējos ar 0-1 un ar 0-2, man tas nav nekas jauns. Man personīgi nekad nav augsts satraukuma līmenis, neraugoties uz to, cik slikti esmu nospēlējis (septiņas kļūdas, cik neefektīvi metu pa grozu). Mana pārliecība nemainās neatkarīgi no tā, vai rezultāts sērijā ir 0-0 vai 0-1," sacīja Lebrons.

Džeimss sērijas pirmajā mačā spēlēja 36 minūtes un trāpīja piecus no 16 metieniem no spēles, turklāt aizmeta garām visus piecus izdarītos trīspunktniekus. Tāpat Lebronam tika fiksētas septiņas kļūdas, kā arī pārliecinoši sliktākais +/- rādītājs spēlē (-32).

Liels nopelns Džeimsa salīdzinoši zemajā efektivitātē tiek piedēvēts "Celtics" uzbrucējam Markusam Morisam, kura galvenais uzdevums šajā sērijā ir un būs tieši Džeimsa segšana. "Viņš, protams, ir labākais spēlētājs basketbolā. Varēšu par šo kādu dienu pastāstīt saviem bērniem. Esmu sajūsmā par šo izaicinājumu, man tas ļoti patīk. Tomēr šeit ir runa par visas komandas ieguldījumu," Moriss nevēlējās visu kredītu par Lebrona ierobežošanu uzņemtos vienpersoniski.

"Mūsu pārliecības līmenis ir ļoti augsts. Visi, sākot no jaunajiem puišiem līdz gados vecākiem spēlētājiem, mēs uzskatām, ka varam konkurēt un spēlēt pret ikvienu," sacīja Moriss, kurš arī uzbrukumā spēlēja teicami un pirmo reizi karjerā "play-off" spēlē sakrāja "double-double" (21 punkts un desmit bumbas).

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/


, 2018-05-14 09:14, pirms 6 gadiem
Morisu šogad apturēt var vienīgi Zaza Pačulia.
, 2018-05-14 09:26, pirms 6 gadiem
M rakstīja: Morisu šogad apturēt var vienīgi Zaza Pačulia.
Viņu tak GSW principā laukumā vairs nelaiž
, 2018-05-14 09:45, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Viņu tak GSW principā laukumā vairs nelaiž
Taupa īpašiem uzdevumiem.
, 2018-05-14 10:14, pirms 6 gadiem
0-1 nav nekàda traģēdija..
, 2018-05-14 12:19, pirms 6 gadiem
Moriss nevēlējās visu kredītu par Lebrona ierobežošanu uzņemtos vienpersoniski.
, 2018-05-14 12:20, pirms 6 gadiem
Par kādi kredītu iet runa? sms? vajag tak pārlasīt pēc google translate..
, 2018-05-14 14:07, pirms 6 gadiem
Jau no 14 gadu vecuma Lebrons ir zem spiediena.
Viena pakāsta spēle, kad jāuzvar 4, viņam tiešām varētu būt pie kājas, kā arī ir pieredze atspēlēties sērijās.
, 2018-05-14 17:24, pirms 6 gadiem
arturs1777 rakstīja: Par kādi kredītu iet runa? sms? vajag tak pārlasīt pēc google translate..
standarts
, 2018-05-14 19:02, pirms 6 gadiem
arturs1777 rakstīja: Par kādi kredītu iet runa? sms? vajag tak pārlasīt pēc google translate..
Latviešu valodā anglicismi jau ir domājams vismaz 1000. Pats noteikti savā valodā lieto ne vienu vien. Ko tad piesējies?
Tairīss Maksijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

''76ers'' aizsargs Maksijs atzīts par NBA sezonas progresējušāko spēlētāju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas ''76ers'' aizsargs Tairīss Maksijs atzīts par aizvadītās regulārās sezonas progresējušāko spēlētāju.
Luka Dončičs un Pols Džordžs. Foto. AP. Scanpix
8

Dončičam 32+9 revanšā Losandželosā, Siakams lielisks uzvarā pār "Bucks"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadītas vairākas spēles. Vienā no tām Dalasas "Mavericks", pateicoties Lukas Dončiča 32 gūtajiem punktiem, viesos ar 96:93 pārspēja Losandželosas "Clippers". Indianas "Pacers" citā spēlē izdevās pārspēt bez Jaņņa Adetokunbo spēlējošo Milvoki "Bucks" un izlīdzināt rezultātu sērijā.
Dž. Dž. Rediks. Foto: GABRIELLA RICCIARDI / ESPN IMAGES
8

Rediks ir kandidāts uz Bertāna pārstāvētās "Hornets" galvenā trenera amatu

NBA klubs Šarlotas "Hornets", kurai ir līgums uz nākamo sezonu ar Dāvi Bertānu, meklē jaunu galveno treneri, un "Athletic" ziņo, ka kā kandidāts tiek izskatīts Dž. Dž. Rediks, bijušais NBA basketbolists, šobrīd TV personība un basketbola komentētājs.