Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Milvoki iespaidīga dominance pirmajā spēlē, graujoša uzvara arī Hjūstonai

Milvoki iespaidīga dominance pirmajā spēlē, graujoša uzvara arī Hjūstonai
Jannis Adetokunbo. Foto: USA Today Sports/Scanpix

NBA izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā Bostonas „Celtics” trešajā ceturtdaļā ielaida tikai 29 punktus un savā laukumā ar 84:74 pieveica Indiānas „Pacers”. Pa 20 punktiem uzvarētāju sastāvā guva Kairijs Ērvings un Markuss Moriss. Savukārt Portlendas "Trail Blazers" saspringtā galotnē ar 104:99 apspēlēja "Thunder", bet Milvoki un Hjūstonas komandas svinēja panākumus pār attiecīgi Detroitu un Jūtu ar vairāk nekā 30 punktu pārsvaru,

”Bucks”-”Pistons” 121:86

Detrotai sērijas pirmajā spēlē nevarēja palīdzēt Bleiks Grifins, kuram savainojums, un bez viņa Detroitas komanda neatrada nekādus argumentus, lai pacīnītos par uzvaru Milvoki. „Bucks” vienība vārda tiešā nozīmē dominēja, jau pirmajā ceturtdaļā uzvarēja ar +20 (38:18). Līdz pirmā puslaika beigām pārsvars pieauga līdz 70:43, bet otrajā puslaikā „Bucks” uz brīdi bija vadībā pat ar 43 punktu pārsvaru un spēles otro pusi varēja atļauties aizvadīt treniņrežīmā, tāpat uzvarot ar 121:86.

„Bucks” līderis Jannis Adetokunbo nospēlēja tikai 23 minūtes, turklāt var argumentēt, ka arī tas bija pārāk daudz. Viņš paspēja gūt 24 punktus, savākt 17 atlēkušās bumbas un veikt četras rezultatīvas piespēles, kā arī izcelties ar vairākiem iespaidīgiem dankiem, ieskaitot momentu trešajā ceturtdaļā, kad grieķu uzbrucējs pie savas tālmetiena līnijas pārtvēra bumbu, ar vienu (!) driblu tika pāri visam laukumam un iedankoja gandrīz no soda metiena līnijas.

Pret Adetokunbo divreiz noteikumi tika pārkāpti ļoti asi, par ko bargi tika sodīts Detrotias centrs Andrē Dramonds, kurš tika izraidīts no spēles par otrā līmeņa nesportisko piezīmi. Dramonds gan uzreiz atvainojās, un Adetokunbo bez traumas iztika. Milvoki kopumā iemeta 15 tālmetienus un izdarīja 31 rezultatīvu piespēli, bet vismaz desmit punktus guva septiņi spēlētāji. Detroitai ar 21 punktu labākais bija Lūks Kenards, bet Dramonds 26 minūtēs tika pie 12+12 un drausmīga +/- rādītāja (-45).

”Rockets”-”Jazz” 122:90

Pārliecinošu uzvaru guva arī Hjūstonas „Rockets”, savā laukumā salaužot Jūtas „Jazz” pretestību. Hjūstona pirmajā puslaikā izvirzījās vadībā 59:44, taču Jūtas komanda trešajā ceturtdaļā prata noturēt nelielu intrigu, kas tika dzēsta mača pēdējās 12 minūtēs. „Rockets” pēdējā ceturtdaļā iemeta 39 punktus, bet ielaida tikai 19.

Džeimss Hārdens Hjūstonas sastāvā nebija tālu no „triple-double”. Viņam 29 punkti, desmit piespēles un astoņas atlēkušās bumbas, trāpot 11 no 26 metieniem. „Jazz” šoreiz nerada pretlīdzekļus „Rockets” uzbrukumam, un Hjūstonai astoņi spēlētāji iemeta vismaz pa deviņiem punktiem, bet komanda kopumā – 15 tālmetienus. Jūtas sastāvā ar 22+12 izcēlās centra spēlētājs Rudī Gobērs.

"Celtics" - "Pacers" 84:74

„Celtics” pret „Pacers” ir teorētiski vislīdzvērtīgākais duelis pirmajā kārtā Austrumu konferencē – regulārajā sezonā Bostona izcīnīja tikai par vienu uzvaru vairāk nekā Indiāna, taču ar to pietika mājas spēļu priekšrocībām šajā sērijā. Bostona toties savainojuma dēļ bija palikusi bez Markusa Smārta, kamēr „Pacers” jau ilgāku laiku spēlē bez sava traumētā līdera Viktora Oladipo, kura prombūtne gan nav liegusi sasniegt labus rezultātus.

Šodienas mačā „Pacers” izdevās piebremzēt Bostonas uzbrukumu un pirmajā puslaikā pārņemt vadību. „Pacers” uzbrukumā paļāvās uz plašu spēlētāju loku un pirmajā puslaikā neviens tā basketbolists nesasniedza desmit gūto punktu robežu, taču „Celtics” tika noturēta uz 38 punktiem, turklāt situācija būtu vēl daudz sliktāka, ja ne rezerves uzbrucēja Markusa Morisa rezultatīvais pienesums brīžos, kad Elam Horfordam un Kairijam Ērvingam uzbrukumā nekas nesanāca.

„Pacers” pārsvars pirmajā puslaikā sasniedza 11 punktus un komanda pieteicās uz pozitīvu sērijas ievadu, taču visu kājām gaisā sagrieza trešā ceturtdaļa. Tajā „Celtics” dominēja, kamēr „Pacers” katastrofāli neveicās. Indiānas komanda iemeta tikai astoņus punktus, kamēr „Celtics” tika pie 26 un pārņēma vadību ar 64:53.

Pēdējā ceturtdaļā Ērvings ar partneriem jau bija sajutuši spēles garšu un izslēdza jebkādu iespēju, ka varētu notikt vēl viena atspēlēšanās. Bostona spēles izskaņā panāca arī 22 punktu pārsvaru, ko gan pašās pēdējās minūtēs „Pacers” pievilka līdz 74:84, taču tam vairs izšķirošas nozīmes nebija.

Ērvings un Moriss Bostonas sastāvā guva pa 20 punktiem, 15 pievienoja Džeisons Teitums, bet Horfordam desmit punkti un 11 atlēkušās bumbas. Bostonai izdevās uzvarēt, neskatoties uz 17 kļūdām un tikai 36% trāpīto metienu no spēles. Indiānai gan metienu precizitāte bija vēl vājāka (33.%), turklāt „Pacers” spēlētāju rokas notrīsēja arī soda metienos (12/21). Ar 14 punktiem labākais „Pacers” rindās bija Korijs Džozefs, bet lietuvietim Domantam Sabonim septiņi punkti un deviņas atlēkušās bumbas.

"Trail Blazers" - "Thunder" 101:96

Portlenda smagas traumas dēļ bija palikusi bez sava pamatcentra Jusufa Nurkiča, līdz ar to izslēgšanas spēļu ievadā tā vietu sākumsastāvā uzticēja Enesam Kanteram, Turcijas centram, kurš sezonu iesāka Ņujorkas „Knicks”, taču kluba piekoptās politikas dēļ bija spiests samierināties ar mazu spēles laiku un februārī vienojās par līguma izpirkšanu. Kantera pāreja uz Portlendu pilnībā attaisnojās jau regulārajā sezonā, bet sērijas ievadā pret „Thunder” viņš paveica vēl vairāk – Kanters iemeta 20 punktus, ieskaitot realizētu caurgājienu mača pēdējā minūtē, kā arī savāca 18 atlēkušās bumbas, septiņas no tām uzbrukumā.

Ar 30 punktiem Portlendas sastāvā labākais bija Deimiens Lilards, kurš iemeta piecus tālmetienus un gandrīz pusi savu punktu savāca tieši pēdējā ceturtdaļā, bet 22 punktus pievienoja Sīdžejs Makolums. Ar viņu palīdzību „Trail Blazers” jau pirmajā ceturtdaļā panāca 39:25, taču „Thunder” prata atspēlēties un turēties nelielā atstatumā. Arī mača pēdējā ceturtdaļā „Trail Blazers” vairākkārt bija pozīcijās, lai atrautos un pieliktu punktu intrigai par uzvarētāju, taču „Thunder” vēl līdz pašiem pēdējiem uzbrukumiem centās panākt vismaz neizšķirtu.

Pola Džordža tālmetiens trīs minūtes pirms beigām panāca 92:93, taču Lilards uzreiz atbildēja ar savu tālmetienu, un tuvāk „Thunder” vairs netika. Džordžs guva 26 punktus un savāca 10 atlēkušās bumbas, nospēlējot 43 minūtes, taču trāpīja tikai astoņus no 24 metieniem. Savukārt Rasels Vestbruks pamanījās savākt savu kārtējo „triple-double” (24+10+10), taču tāpat kā visai „Thunder” komandai un Džordžam viņam neveicās no tālmetienu līnijas. „Thunder” ar 33 mēģinājumiem iemeta tikai piecus tālmetienus, kas bija tikpat, cik vienam pašam Lilardam.

Izmantotie resursi:
NBA.com: Promo


, 2019-04-14 22:38, pirms 5 gadiem
Spēli sāku skatīties no otras ceturdaļas, kur bija galīgi traki ar Pacers. Metiens negāja no spēles, abas komandas kāpa, visādi sodi tiek svilpti. Paceriem pietrūka līderis Oladipo, jo tomēr viņš iedotu spēlei pienesumu. Metieni negāja un pat sodiņos tikai 58%.
, 2019-04-14 22:40, pirms 5 gadiem
Uz šādas Indianas fona Bostona pat izskatījās labi,jo Indiana spēlēja drausmīgi
Es ļoti ceru,ka vasarā kāda treida sakarā tiks aiztreidots Browns.Katru reizi,kad bumba nonāk viņa rokās notiek vnk mēsli
Driblēt ar nemāk
, 2019-04-14 22:41, pirms 5 gadiem
Nu tik cik Bos sūdīgi meta puslaikā, Ind bija jāņem te. Beigās sakārtoja visu.
, 2019-04-14 22:46, pirms 5 gadiem
Indiāna otrajā puslaikā vienkārši nekāda. Moriss labu pienesumu deva Ķeltiem no soliņa.
, 2019-04-14 22:52, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Uz šādas Indianas fona Bostona pat izskatījās labi,jo Indiana spēlēja drausmīgi
Es ļoti ceru,ka vasarā kāda treida sakarā tiks aiztreidots Browns.Katru reizi,kad bumba nonāk viņa rokās notiek vnk mēsli
Driblēt ar nemāk
Ko domā par Heivordu un Irvingu?
, 2019-04-14 23:11, pirms 5 gadiem
comon88 rakstīja: Ko domā par Heivordu un Irvingu?
Kyrie pamodās pēc pārtraukuma,un principā izdarīja visu ko vajag.
Gordons principā spēlē pēdējos mēnešos reālu komandas basketbolu.Dara visu ko vien var,un neforsē nekādus metienus.Viss kārtībā.
, 2019-04-14 23:16, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Kyrie pamodās pēc pārtraukuma,un principā izdarīja visu ko vajag.
Gordons principā spēlē pēdējos mēnešos reālu komandas basketbolu.Dara visu ko vien var,un neforsē nekādus metienus.Viss kārtībā.
vai tev neliekas ,ka bez Irvinga un Heivorda Bostona bija labāka komanda nekā pašreizējā?
, 2019-04-14 23:26, pirms 5 gadiem
comon88 rakstīja: vai tev neliekas ,ka bez Irvinga un Heivorda Bostona bija labāka komanda nekā pašreizējā?
Labāk vai sliktāk īsti tā nevar teikt,bet noteikti savādāk.
Bez Kyrie šogad ir spēlējuši labāk.Bet tāpat tie pagājuša gada varoņi šogad ir reāli nolaidušies.Browns šogad ar vai bez Kyrie ir traģēdija
, 2019-04-15 01:34, pirms 5 gadiem
Westbrukam pašlaik pietrūkst ļoti metiena. Viņš ir unikāls spēlētājs NBA, kas var ar vienu māņkustību izkārtot sev metienu, taču ko tas līdz, ja nevar iemest?
, 2019-04-15 06:06, pirms 5 gadiem
3/4 ielaida TIKAI 29 punktus? Autors filtrē ko raksta? Neskatoties spēli, saprotu, ka pa visam atļaujot 74 punktus, citās 1/4 ielaida mazāk
, 2019-04-15 06:53, pirms 5 gadiem
Starp citu, šogad Lebrons netika play off, lai gan bija ieslēdzis savu labāko režīmu kā jau to dara pasaules labākais spēlētājs.
, 2019-04-15 07:11, pirms 5 gadiem
Els Horfords ... Doooooh.

Kanters - Turcijas centrs. Nice.

Eliņ, toč pālī biji rakstot?
, 2019-04-15 07:13, pirms 5 gadiem
Hei, kols, pieliki jau bikses no priekiem?
, 2019-04-15 09:01, pirms 5 gadiem
kanters malacis
, 2019-04-15 09:13, pirms 5 gadiem
Par Bostonas Indianas spēli... Manā skatījumā Indianai bija jāņem spēle. Var redzēt, ka pietrūkst līderis, kurš sapurina komandu, kad tā nosēžās, uzņemas iniciatīvu. Arī Sabonim jāuzņemas vairāk, jāmet pa grozu, kad brīvs, nevis vienmēr jāmeklē piespēle.
Bet Bostona visai drausmīga... Irvings aizsrdzībā ir Bostonas lielākā bēda... Kā viņš ir laukumā, tā ir problēmas aizsradzībā, spēles sākumu arī principā uz viņu var noraktīt. Horfords malacis, iemeta svarīgus punktus, lai noturētu Bostonu spēlē. Tatums ar kaut kā nepatika... nez, kaut kas tur nav līdz galam tiem džekiem tajās galvās..
, 2019-04-15 09:17, pirms 5 gadiem
@LA-BOS antifans Nu ko es teicu, ka Jūtai Hjūstona ir pilnīgs nightmare scenārijs. Mačapi vienkārši visi par siktu. 0-4 jau nebūs, bet sērijā neredzu variantus. Un Jūta kopumā tomēr būtu/bija pelnījusi tikt tālāk par pirmo kārtu. jazz esmu arī visvairāk skatījies sezonas aikā. Nepietiekamus apgreidus uztaisīja pirms sezonas. ja jāpaļaujas uz Krauderu kā 3p metēju, tad nu piedodiet. Un Mitčes ar 5TO, 0 piespēēm un pazemu metienu procentu...
, 2019-04-15 09:18, pirms 5 gadiem
OKC arī diezgan bēdīgs skats, principā šī spēle bija jāņem, bet nekas, paņems nākamo. Ja ar tādu preciziitāti no tālienes var turēties visu laiku spēlē, tad Portlendai ir problēmas. Vienīgais jautājums ir par PG13 spēju spēlēt. Viņš arī ir šobrīd izšķirošais faktors.
Kanters malacis, principā arī galvenais faktors uzvarai.
, 2019-04-15 09:18, pirms 5 gadiem
Blazers ar Kantera iegūšanu iespējams izglāba playoff cerības.
, 2019-04-15 09:21, pirms 5 gadiem
Raitcha rakstīja: OKC arī diezgan bēdīgs skats, principā šī spēle bija jāņem, bet nekas, paņems nākamo. Ja ar tādu preciziitāti no tālienes var turēties visu laiku spēlē, tad Portlendai ir problēmas. Vienīgais jautājums ir par PG13 spēju spēlēt. Viņš arī ir šobrīd izšķirošais faktors.
Kanters malacis, principā arī galvenais faktors uzvarai.
Portenda ir ļoti ievainojama. Ja ar to kā PORT uzkrita spēes sākumā nevar piebeigt OKC jau, nesagaidot 4 cet, tad ir probēma. Un Kanters jau arī tādus visaik varoņdarbus nerādīs. Pikenroā spēles sākumā viņu tur Adamss tāpat drā..a uz nebēdu ar visu Kantera cenšanos.
, 2019-04-15 09:28, pirms 5 gadiem
Kanters neticams. Jautājums, vai slotas kāta gadījums?
, 2019-04-15 09:44, pirms 5 gadiem
Kanters vienmēr ir bijis labs low post scorers un bumbu vācējs.Tas nemaina faktu,ka viņa aizsardzība ir ļoti slikta.Šonakt tā bija normāla,bet pāris reizes viņu izvālēja tā kārtīgi.
Šonakt OKC nemaz uz viņa vilkšanu ārā nespēlēja.Domājams,ka OKC treneris teica to darīt,bet šonakt tiem saucamajiem līderiem galvenais bija uzmest pa grozu
, 2019-04-15 09:48, pirms 5 gadiem
Atlēti, neizmetiet steroīdu šļirces mežā! Bembiji tās grauž un pēc tam iet dauzīt lāčus.
, 2019-04-15 10:00, pirms 5 gadiem
"Dramonds gan uzreiz atvainojās, un Adetokunbo bez traumas iztika" sis ir labs, ...interesanti, ja nebutu atvainojies, Adetokunbo butu iedzivojies trauma?!
, 2019-04-15 10:24, pirms 5 gadiem
Skatos šobrīd Detroita pret Milvokī.
1. ceturtdaļa pusē... Nu Detroitai bez Dramonda neviens neko nav parādījis... bet Milvokī principā jau ir uzvarējusi...
Varētu būt vēl garlaicīgāka sērijā kā GSW pret LAC
, 2019-04-15 10:34, pirms 5 gadiem
Jānim tā pat kā Hardenam nostaigātu vispār nesvilpj
, 2019-04-15 10:48, pirms 5 gadiem
Skaidrs, ka OKC turpmākajās sērijas spēlēs tik sūdīgi nemetīs no tālienes. Par Kantera sniegumu gan prieks, te jau daudzi teica, ka ar viņu kā pamata C, sezona beigsies 1.kārtā, paskatīsimies! Tikai, ja tā nenotiks, nemeklējat attaisnojumus, bet atzīstat, ka kļūdījāties.
, 2019-04-15 10:53, pirms 5 gadiem
xZ rakstīja: @LA-BOS antifans Nu ko es teicu, ka Jūtai Hjūstona ir pilnīgs nightmare scenārijs. Mačapi vienkārši visi par siktu. 0-4 jau nebūs, bet sērijā neredzu variantus. Un Jūta kopumā tomēr būtu/bija pelnījusi tikt tālāk par pirmo kārtu. jazz esmu arī visvairāk skatījies sezonas aikā. Nepietiekamus apgreidus uztaisīja pirms sezonas. ja jāpaļaujas uz Krauderu kā 3p metēju, tad nu piedodiet. Un Mitčes ar 5TO, 0 piespēēm un pazemu metienu procentu...
Neredzēju spēli. Vēlāk jāpaskatās.

Kur redzēju mismaču kaudzes bija PHI vs BKN. Tur PHI smagi jāpadomā būs, ko turpmāk darīt, kad BKN palaiž mazos ar Dadliju centrā. Un pie svičiem nu nevar ne Embīds, ne Bobans segt mazo. Tas bija vispār vājprāts.
, 2019-04-15 11:33, pirms 5 gadiem
Raitcha rakstīja: Jānim tā pat kā Hardenam nostaigātu vispār nesvilpj
ar vienu sriblu tiek pāri visam laukumam... tiešām iespaidīgi
viens solis ~ 5 metri... jāpāriet uz vieglatlētiku...
tāllēkšanā būtu ap 15 metrim, trīsoļlēkšanā ap 25 metri
, 2019-04-15 12:55, pirms 5 gadiem
Noskatijos BOS - IND : Skumīgi nedaudz ka Paceri nosēdās un nepiecēlās pēc BOS nokauta 3/4. Sākās kļūdas, samocīti metieni, nekas vairs nesanāca. Spēle pajuka, šeit baigi pietrūka tāds Oladipo vai vismaz pagājušā gada Evanss. Kā būtu ja būtu, ja būtu Oladipo es teiktu ka Pacers in 6., bet šoreiz nav un Bostona ar 4-1/4-2 arī paņems.
Bet Bostonas basis pagāšgad daudz labāk patika, kaut kas tur nav šogad. Varbūt es tik uz to skatījos un neredzēju citas epizodes, bet katru reizi kad bumba tika līdz Tatumam, tālāk piespēles praktiski nebija.
Browns gan klauns par grūdienu mugurā, bezsakars.

OKC - POR arī skatījos.
Ar tādu precizitāti viesos zaudēt ar tādu starpību tikai, kad Lillards met no 9m x 4 un Kanters šitā izšauj. Tas ir labi priekš OKC, nedaudz pielikt šur tur un viss būs kārtībā. Kā jau te daži sakarīgi komentāri bija, tad PG plecs ir šīs sērijas X faktors, nekas cits. Ja viņš būtu pilnīgi vesels, šī būtu OKC spēle un arī sērija. + vēl Dennis arī ne pārāk labi uzmeta man šķiet.
Pirms rejat, apskatieties viņa(PG) metienu % pirms/pēc traumas. =]
, 2019-04-15 13:37, pirms 5 gadiem
K.Garnettt rakstīja: Noskatijos BOS - IND : Skumīgi nedaudz ka Paceri nosēdās un nepiecēlās pēc BOS nokauta 3/4. Sākās kļūdas, samocīti metieni, nekas vairs nesanāca. Spēle pajuka, šeit baigi pietrūka tāds Oladipo vai vismaz pagājušā gada Evanss. Kā būtu ja būtu, ja būtu Oladipo es teiktu ka Pacers in 6., bet šoreiz nav un Bostona ar 4-1/4-2 arī paņems.
Bet Bostonas basis pagāšgad daudz labāk patika, kaut kas tur nav šogad. Varbūt es tik uz to skatījos un neredzēju citas epizodes, bet katru reizi kad bumba tika līdz Tatumam, tālāk piespēles praktiski nebija.
Browns gan klauns par grūdienu mugurā, bezsakars.

OKC - POR arī skatījos.
Ar tādu precizitāti viesos zaudēt ar tādu starpību tikai, kad Lillards met no 9m x 4 un Kanters šitā izšauj. Tas ir labi priekš OKC, nedaudz pielikt šur tur un viss būs kārtībā. Kā jau te daži sakarīgi komentāri bija, tad PG plecs ir šīs sērijas X faktors, nekas cits. Ja viņš būtu pilnīgi vesels, šī būtu OKC spēle un arī sērija. + vēl Dennis arī ne pārāk labi uzmeta man šķiet.
Pirms rejat, apskatieties viņa(PG) metienu % pirms/pēc traumas. =]
Pierkŗitu par Tatumu. Man ar nepatika viņš. Kaut kas līdz galam nav tur, viņš itkā semet tos punktus, bet pie viņa apstājas viss, arī ja viņš nemet pats, tad uzbrukums ir saraustīts tālāk, nav tāda normāla plūstoša piespēle ritmā. Principā viņš čakarē viņu uzbrukumu.
, 2019-04-15 13:38, pirms 5 gadiem
Portlenda uzvarēja knapi, bet nu Oklahomai negāja drausmīgi.
Manuprāt, uzstādīja kkādu antirekordu trijniekos- 5/33.
Hjūstonai pagājšgad game7 bija 7/44.
Galvenais, ka var teikt visi no tiem bija brīvi, nepiespiesti, bet kā nekrita tā nekrita.
+tiesneši diezgan pietiesāja vakar Portlendai, nezinu sakritība vai kas..
Domāju, ka Thunder paņems šo sēriju un tā pat nebūs 7 spēļu gara..

Neskatījos Pacers-Celtics spēli, bet nu Indiāna vienu brīdi tiešām gāja uz 60punktiem, pēdējās pāris minūtes kautko sabakstīja tik uz atslābuma fona..
Tik maz punktu no abām komandām pāris gadus plejoffos nebija redzēts
, 2019-04-15 13:44, pirms 5 gadiem
Gatis rakstīja: ar vienu sriblu tiek pāri visam laukumam... tiešām iespaidīgi
viens solis ~ 5 metri... jāpāriet uz vieglatlētiku...
tāllēkšanā būtu ap 15 metrim, trīsoļlēkšanā ap 25 metri
Nu tai klipā ir 3 soļi, tad dribls un tad atkal trīs soļi, ja ne četri līdz dankam
, 2019-04-15 13:54, pirms 5 gadiem
Raitcha rakstīja: Pierkŗitu par Tatumu. Man ar nepatika viņš. Kaut kas līdz galam nav tur, viņš itkā semet tos punktus, bet pie viņa apstājas viss, arī ja viņš nemet pats, tad uzbrukums ir saraustīts tālāk, nav tāda normāla plūstoša piespēle ritmā. Principā viņš čakarē viņu uzbrukumu.
Daži jau viņu salīdzina ar Melo 2.0.. Principā var piekrist, tikai spēj arī darboties aizsardzībā
, 2019-04-15 14:01, pirms 5 gadiem
Gsw ies ļoti smagi pret Roc
, 2019-04-15 14:04, pirms 5 gadiem
Kjenga2 rakstīja: Daži jau viņu salīdzina ar Melo 2.0.. Principā var piekrist, tikai spēj arī darboties aizsardzībā
Ideāls salīdzinājums, biju palaidis garām šo. Tiešām perfekti, jā, tā tas arī izskatās.
Dāvis Bertāns noskatās, kā divus punktus gūst Aleksejs Pokuševskis. Foto. AP. Scanpix
21

Bertāns iemet piecus punktus, "Hornets" pārtrauc piecu zaudējumu sēriju

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) piecu zaudējumu sēriju pārtraukusi Šārlotas "Hornets" komanda, kas savā laukumā ar 118:111 pārspēja Austrumu konferences šī brīža ceturto labāko komandu Klīvlendas "Cavaliers". Dāvis Bertāns nospēlēja nepilnas 23 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar pieciem gūtajiem punktiem.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.
Ostins Rīvss. Foto: Jack Dempsey/AP/Scanpix
9

Rīvsam ''triple-double'', ''Lakers'' atspēlē 19 punktu deficītu un trillerī uzvar ''Bucks''

Naktī uz trešdienu Nacionālajā basketbola asociācijā spēlē starp Milvoki ''Bucks'' un Losandželosas ''Lakers'' bija nepieciešami divi papildlaiki. Pamatlaikā ''Lakers'' atspēlēja 19 punktu deficītu, bet otrā papildlaika beigās pēc Ostina Rīvsa tālmetiena nodrošināja uzvaru (128:124).