Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Gobēru segušā Ibakas "Covid-19" testa rezultāts negatīvs

Gobēru segušā Ibakas "Covid-19" testa rezultāts negatīvs
Seržs Ibaka. Foto: Reuters / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Toronto "Raptors" basketbolists Seržs Ibaka, kurš pēdējā spēlē pirms līgas pārtraukšanas lielākoties sedza ar "Covid-19" saslimušo Jūtas "Jazz" spēlētāju Rūdiju Gobēru, saņēmis pārbaudes rezultātus, un tie ir negatīvi.

Pēdējā spēlē pirms līgas pārtraukšanas "Jazz" mājās zaudēja "Raptors" (92:101). Gobērs nospēlēja 32 minūtes, gūstot četrus punktus un izcīnot sešas atlēkušās bumbas. Kanādas komandas rindās centra pozīcijā spēlēja tieši Ibaka (37 minūtes, 27 punkti un 13 bumbas), lielu daļu spēles laika sedzot tieši Gobēru.

Vēlāk Gobēram tika konstatēta inficēšanās ar koronavīrusu un pēc tam pārbaudes tika veiktas arī pārējiem "Jazz" organizācijā strādājošajiem, un pozitīvs tests izrādījās arī spēlētājam Donovanam Mičelam. "Raptors" veikusi pārbaudi Ibakam, kurš spēles laikā bija ciešā kontaktā ar Gobēru. Testa rezultāts ir negatīvs, tātad Ibaka nav inficējies ar vīrusu.

Kongo basketbolists Ibaka, kuram ir Spānijas pilsonība, aizvada 11. sezonu NBA. Pagājušovasar NBA čempiontitulu izcīnījušais Ibaka šajā sezonā vidēji guvis 16 punktus un izcīnījis 8,3 atlēkušās bumbas. "Raptors" līdz sezonas pārtraukšanai izcīnīja 46 uzvaras 64 spēlēs, kas ļauj ieņemt otro vietu Austrumu konferencē un jau garantētu vietu izslēgšanas turnīrā.


, 2020-03-14 13:02, pirms 4 gadiem
Pilnīgi visus vajag pārbaudīt ne jau tikai sedzēju. Neticu, ka visu spēli ar nevienu citu viņam nebija kontakta, kur nu vēl, kad spēles beigās atsveicinās.
, 2020-03-14 13:18, pirms 4 gadiem
Jurichs4 rakstīja: Pilnīgi visus vajag pārbaudīt ne jau tikai sedzēju. Neticu, ka visu spēli ar nevienu citu viņam nebija kontakta, kur nu vēl, kad spēles beigās atsveicinās.
izlasi rakstu vēlreiz
, 2020-03-14 13:39, pirms 4 gadiem
KaprīzaisVienradzis rakstīja: izlasi rakstu vēlreiz
Izlasīju vēlreiz, rakstā teikts ka pārbaudīja visus no Jazz, bet Raptors - Ibaku.

Lai gan visticamāk, pārbaudīja visus, bet izcelts ir tikai Ibaka
, 2020-03-14 14:17, pirms 4 gadiem
Jurichs4 rakstīja: Pilnīgi visus vajag pārbaudīt ne jau tikai sedzēju. Neticu, ka visu spēli ar nevienu citu viņam nebija kontakta, kur nu vēl, kad spēles beigās atsveicinās.
Nu itkā no viņa elkoņa ''slīva'' viens mazais ir inficējies pēc spēles pret Cavs
, 2020-03-14 14:26, pirms 4 gadiem
Superlipīgais vīruss nav nevienam pielipis, izņemot Mičelu!? Bet cilvēku iebiedēšana un panikas radīšana turpinās. "Eksperti" tik turpina "barot" visus ar pārspīlējumiem.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
3

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.