Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Haralds Pakers

Bols: "Mērķis ir kļūt labākam - nav svarīgi, kurā komandā tas notiks"

Bols: "Mērķis ir kļūt labākam - nav svarīgi, kurā komandā tas notiks"
Lonzo Bols Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" aizsargs Lonzo Bols sarunā ar The Athletic informēja cilvēkus par savu veselības stāvokli, starpsezonas plāniem un baumām par aizmainīšanu, kuras, izskatās, tuvākajā laikā neapklusīs.

19. janvārī spēlē pret Hjūstonas “Rockets” Lonzo Bols iedzīvojās nepatīkamā savainojumā. Pēc spēles atklājās, ka tas ir kreisās potītes trešās pakāpes sastiepums, kas nozīmēja, ka Bols laukumā nevarēs doties četras nedeļas. Lonzo prombūtnes laikā “Lakers” aizvada neizteiksmīgu spēļu nogriezni, kas ir novedis komandu kritiskā situācijā. Bols laukumā šogad vairs neatgriezīsies.

Runājot par baumām saistībā ar aizmainīšanu, Bols neizrāda uztraukumu, jo viņa mērķis ir kļūt par labāku spēlētāju šovasar. ''Es varu kontrolēt tikai tās lietas, kuras ir manā pārziņā. Ja es tikšu aizmainīts, tad neko sakarā ar to nevarēšu izdarīt. Mans mērķis ir kļūt par labāku spēlētāju, nav svarīgi, kurā komandā tas notiks."

Lonzo šobrīd pievērš uzmanību tam, ko viņš var kontrolēt. Bols rehabilitējas pēc traumas, taču vasarā tiek plānots strādāt pie meistarības uzlabošanas. ”Esmu ļoti, ļoti motivēts. Ar nepacietību gaidu vasaru, jo man vēl nav bijusi iespēja veltīt visu starpsezonu prasmju noslīpēšanai savainojumu dēļ. Gaidu, kad būšu vesels, jo esmu motivēts strādāt.”

Lonzo Bols ir “Lakers” aizsardzības stūrakmens. Viņa prombūtnē komanda ir piedzīvojusi 14 zaudējumus, bet izcīnījusi tikai sešas uzvaras, uzrādot trešo sliktāko sniegumu aizsardzībā visā līgā.

Rakstu sagatavoja Sportacentrs.com Jauno žurnālistu akadēmijas dalībnieks

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/lonzo-ball...


, 2019-03-14 15:34, pirms 5 gadiem
Tas, ka kādas 10spēles nebija arī Lebrons, protams, tikai tāds nieks...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-03-14 18:12, pirms 5 gadiem
Uz Dalasu.
, 2019-03-15 03:07, pirms 5 gadiem
Nespēlēs vairs šogad vai šosezon? Tam ir liela nozīme
, 2019-03-15 10:50, pirms 5 gadiem
viedoklis rakstīja: Tas, ka kādas 10spēles nebija arī Lebrons, protams, tikai tāds nieks...
Ar Lebronu tagad Lakeri palikuši ļoti labāki? Īpaši aizsardībā.
Kristaps Porziņģis cenšas apturēt Keilebu Martinu. Foto. USA Sports Today. Scanpix
52

Porziņģim vāja metienu precizitāte, "Heat" ar trejaču rekordu nokārto līdzsvaru sērijā

Otro spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā ar 101:111 piekāpās Maiami "Heat", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu pirmās kārtas sērijā (1-1). Porziņģis spēli noslēdza ar sešiem gūtajiem punktiem.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.