Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Tompsonam lauzts īkšķis, izlaidīs arī spēli pret "Spurs"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Tompsonam lauzts īkšķis, izlaidīs arī spēli pret "Spurs"
Klejs Tompsons
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas čempiones Goldensteitas "Warriors" aizsargs Klejs Tompsons, kuram konstatēts labās rokas īkšķa lūzums, ierindā atgriezīsies līdz marta beigām.

Klejs Tompsons savainojumā iedzīvojās svētdien, kad Goldensteitas "Warriors" izbraukumā piedzīvoja zaudējumu pret Minesotas "Timberwolves" ar 103:109. Čempione divas spēles bijusi spiesta iztikt arī bez saspēles vadītāja Stefena Karija, kuram savainota labās kājas potīte, un viņš ierindā atgriezīsies nākamnedēļ.

Tikmēr Tompsons laukumā dosies marta beigās, un tiek prognozēts, ka viņam nāksies izlaist vismaz četras spēles. Rietumu konferences otrās vietas īpašniece nākamo spēli aizvadīs šonakt, kad savā laukumā uzņems Losandželosas "Lakers". Pēc nepilnas nedēļas viesos paredzēts duelis pret Dāvja Bertāna pārstāvēto Sanantonio "Spurs", kas turpina cīņu, lai nepaliktu ārpus izslēgšanas spēlēm.

Tompsons, kurš karjeras laikā četras reizes piedalījies Zvaigžņu spēlē, vidēji mačā iemetis 19,7 punktus un izcīnījis 3,8 atlēkušās bumbas. No perimetra snaiperis metis ar 44,3% precizitāti. Tuvojoties sezonas svarīgākajam posmam, Goldensteitas "Warriors" ar savainotajiem spēlētājiem apgājusies uzmanīgi. Andrē Igudala laukumā varētu atgriezties tuvākajā laikā, traumas ir arī Dreimondam Grīnam un Deividam Vestam.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/sources-kl...

  -1 [+] [-]

, 2018-03-14 21:02, pirms 6 gadiem
Smags zaudejums,uz PO nebūs formā.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-14 21:18, pirms 6 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-03-14 22:30, pirms 6 gadiem
Pēc Karija dzimpo gan jau netajā caurumā mēģinajā iedabūt