Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Porziņģi MSG sagaida ar milzu ovācijām, latvietis sola atgriezties spēcīgāks

Porziņģi MSG sagaida ar milzu ovācijām, latvietis sola atgriezties spēcīgāks
Kristaps Porziņģis
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis šonakt klātienē vēroja Ņujorkas ''Knicks'' spēli pret Dalasas ''Mavericks'' un sarunā ar žurnālistiem atzīmēja, ka ir gatavs izmantot šo ilgo laiku, lai strādātu un atgriešanās brīdī laukumā jau būtu labāks basketbolists.

''Ticu, ka laukumā atgriezīšos labāks un spēcīgāks. Neko nesasteidzam. Ejam uz priekšu dienu no dienas, vadoties pēc tā, kā es jūtos. Katru dienu pievienojam klāt vairāk lietas, ko varu paveikt - vairāk kustības, vairāk kaut kas cits. Tiešām vienkārši ejot uz priekšu dienu no dienas,'' tā sarunā ar medijiem sacījis Ņujorkas ''Knicks'' basketbolists Kristaps Porziņģis, kurš šonakt pirmo reizi pēc ceļgala krustenisko saišu savainojuma ieradās ''Madison Square Garden''.

Porziņģis atteicās veikt kaut kādas prognozes par savu iespējamo atgriešanos laukumā, bet ārsti esot teikuši, ka atlabšana notiek nedaudz ātrāk kā prognozēts. Labākajā gadījumā Porziņģis laukumā varētu atgriezties deviņus mēnešus pēc operācijas, kas veikta 13. februārī. Reālāk būtu, ka tas notiek kaut kad janvārī, proti, 11 mēnešus pēc operācijas.

''Nevaru jums neko apsolīt. Man tiešām nav ne jausmas. Tādi jautājumi jums ir jāuzdod ārstiem. Viņi jums varbūt kaut ko arī varēs pateikt. Pats es vienkārši katru dienu virzos uz priekšu un tad jau redzēsim, kad varēšu atgriezties,'' turpināja Porziņģis, kurš savainojumā iedzīvojās 6. februāra spēlē pret Milvoki ''Bucks'' pēc sadursmes ar pretinieku līderi Janni Adetokunbo.

''Ja godīgi, brīdī, kad tas notika, bija asas sāpes. Kad savainojums notika, piecēlos kājās, nedaudz sāku staigāt un jutos labāk ar katru nākamo soli. Kad nonācu ģērbtuvē, man bija doma, vai nevaru atgriezties laukumā. Tieši tik labi jutos. Kad bija pārbaudes, ārstiem, man liekas, uzreiz bija slikta nojausma. Nonācu slimnīcā, atgriezos un saņēmu ziņas. Man likās, ka būs sastiepums,'' par sajūtām stāsta Porziņģis.

Porziņģis trīs sezonu laikā būs izlaidis 60 no iespējamajām 246 spēlēm, pie tam Kristaps izlaidīs vismaz 20 spēles līdz varēs atgriezties laukumā nākamajā sezonā. Brīdī, kad Porziņģis varēs doties laukumā, ''Knicks'' sastāvs jau būs krietni mainījies, un sarunā ar medijiem Latvijas basketbolists izteicis savas domas par to, cik veiksmīgi tiek veikts darbs pie sastāva komplektācijas.

''Tas ir sarežģīti. Neesmu par to domājis daudz. Tas ir citu darbs, tas ir citu rokās. Redzēsim, kas notiks šajā vasarā. Neesmu par to domājis, un tas nav mans darbs. Esmu pārliecināts, ka vadība pieņems pareizos lēmumus. Ticu, ka katra lieta dzīvē notiek ar kaut kādu iemeslu. Ja tam kādreiz bija jānotiek, tas notika, un tagad man būs divi mēneši un visa starpsezona, lai strādātu pie sava ķermeņa. Ne tikai, lai kļūtu lielāks un spēcīgāks, bet daudzas nianses, kā strādā mans ķermenis. Nezinu, cik daudz mēneši man ir, bet darīšu visu, lai atgriešanās laikā būtu labāks. Strādāšu, lai atgrieztos kā labāks basketbolists.''


, 2018-03-14 10:10, pirms 6 gadiem
Okvins
, 2018-03-14 10:13, pirms 6 gadiem
Respect.
Slēpts komentārs: Emka953
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-03-14 11:55, pirms 6 gadiem
Get bigger and stronger.... Nu vaidziņi jau biš uzaudzēti! Tiešām gribas ticēt, ka trauma pat būs nākusi pa labu.
, 2018-03-14 11:58, pirms 6 gadiem
Brīvības statujas lielais brālis!
, 2018-03-14 12:11, pirms 6 gadiem
i’ m in good hands taa kadreiz teica Joe pesci home alone pirmaja dalja dont worry your house is in good hands
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-03-14 13:25, pirms 6 gadiem
Subaars rakstīja: Kaut ko gribēji ar to pateikt?
, 2018-03-14 15:47, pirms 6 gadiem
Bertāns labi pierādījis ka pat 2x ACL nav problēma lai pēc tam sasniegtu savu prime. Ceru ka KP gadījumā viss būs tikpat veiksmīgi. Ķirzakai jāattaisno sava apakškārta
, 2018-03-14 17:34, pirms 6 gadiem
Uz tikšanos 18./19.sezonas Visu Zvaigžņu spēlē
, 2018-03-14 17:38, pirms 6 gadiem
tommy90 rakstīja: Get bigger and stronger.... Nu vaidziņi jau biš uzaudzēti! Tiešām gribas ticēt, ka trauma pat būs nākusi pa labu.
No feisbukā redzētā jāsecina ka trenējas diezgan nopietni arī ar svara stieni, vienīgi visi ierēc par pamperveidīgajām bikšelēm
, 2018-03-14 23:16, pirms 6 gadiem
elmurcis rakstīja: Uz tikšanos 18./19.sezonas Visu Zvaigžņu spēlē
Tu tur būsi vai?
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
3

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.