Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Hovards nespēlētu "Warriors" pat pēc pieciem gadiem

Hovards nespēlētu "Warriors" pat pēc pieciem gadiem
Dvaits Hovards, vecot vienu no 39 soda metieniem, pēdējo reizi viesojoties Oklendā
Foto: AP/Scanpix

Pēc ne visai viesmīlīgās cīņas Oklendā Orlando "Magic" un visas Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) labākais centrs Dvaits Hovards noliedza, ka būtu gatavs maiņas darījuma rezultātā nonākt tieši Goldensteitas "Warriors" rindās.

Spele pret "Warriors" ļāva Hovardam atstāt savu vārdu rekordu grāmatās (39 izmesti soda metieni), taču ik pa laikam dzirdētās baumas par iespējamo centra pievienošanos tieši Oklendas komandai Hovards noliedza, apstiprinot - Oklenda nav tā vieta, kurā viņš vēlas spēlēt. Tas, ka maiņas darījums notiks, ir ļoti reāli, jo "Magic" sastāvā Hovards neredz iespēju pacīnīties par titulu, tāpēc, pat ja netiktu aizmainīts, vasarā neparakstītu jaunu līgumu ar klubu. Tas savukārt nozīmē to, ka Floridas klubam līdz sezonas maiņu darījumu termiņa beigām jāpaspēj Hovardu aizmainīt, lai pretī dabūtu ko pēc iespējas labāku. Vasarā Hovards aizies bez atlīdzības...

Lai arī "Warriors" joprojām ir centra meklējumos, kas pastiprinājās pēc Kvames Brauna savainojuma (ļoti ticams, ka šosezon vairs nespēlēs nemaz). Andris Biedriņš šobrīd ir vienīgais "Warriors" īstais centrs, lai gan klubs runā ar iespējamajiem papildinājumiem. Jebkurā gadījumā arī kāds jaunpienācejs noteikti nebūs Hovarda kalibra spēlētājs. Tad nu pēc mača Oklendā Hovardam, dodoties uz arēnas izjeu, tika uzdots jautājums - vai tu labprāt neatgrieztos Oklendā jau kā vietējais spēlētājs?

"Paldies, nē," īsi, bet konkrēti atbildēja Hovards. Centrs izteica komplimentus Oklendas līdzjutējiem, taču šajā komandā viņš sevi neredzot ne pēc nedēļas, ne pieciem gadiem. Hovards gan joprojām ļoti vēlētos spēlēt kopā ar Monta Elisu, taču ne "Warriors" rindās.

"Nedomāju, ka viņiem ir pietiekami daudz sastāvdaļu, lai iegūtu Hovardu maiņas darījuma rezultātā," situāciju par Hovarda strikto "nē" Oklendai komentēja TNT apskatnieks Stīvs Kers. "Var apbrīnot viņu apņēmību kļūt par nozīmīgu klubu, tomēr visi lielo spēlētāju vārdi, kas virmojuši ap "Warriors", neiederas tajā, ko klubs var piedāvāt ar pašreizējo sastāvu."

Tikmēr "Magic" ģenerālmenedžeris Otis Smits apstiprinājis,ka ļāvis Hovarda pārstāvjiem uzsākt sarunas ar "Lakers", "Mavericks" un "Nets" klubu vadībām.

Izmantotie resursi:
San Francisco Bay Area — News, Sports,...


, 2012-01-14 23:42, pirms 12 gadiem
nav ko pārmest!
, 2012-01-14 23:43, pirms 12 gadiem
Howards un Lakers tas tki būtu. Kobe+Howards+Gasols.
, 2012-01-14 23:46, pirms 12 gadiem
Es domaaju, ka LAL ir vieniigie kas var veikt ar Orlando normaalu mainju, dodot pretiim Bynum + vel kaadu peec Magic izveeles, Nets' Lopezs ir notraumeejies un nevaru iedomaaties ko Mavs vareetu mainiit pret vinju
, 2012-01-14 23:49, pirms 12 gadiem
Uz LAL jāiet... tad tik būs spēlēšana
, 2012-01-14 23:52, pirms 12 gadiem
Domāju gan. Pie šī spēles stila nosēdinātu Hovardu arī uz 15 minūtēm per game, ja pretinieki izliktu mazo sastāvu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: xZ
, 2012-01-15 00:01, pirms 12 gadiem
Fail rakstīja: Howards un Lakers tas tki būtu. Kobe+Howards+Gasols.
Ja Howards spēlēs LAL,tad liela iespējamība ka Gasols spēlēs Orlondo sastāvā!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-01-15 00:10, pirms 12 gadiem
karstgalvis rakstīja: mož līgums beidzas! un tā kā šis jau skaidri pateicis, ka nepaliks Magic, tad jāmaina prom, lai nepaliktu ar pliku pakaļu kā Cavs Lebrona gadījumā!
Kā ar Šakilu
, 2012-01-15 00:10, pirms 12 gadiem
karstgalvis rakstīja: mož līgums beidzas! un tā kā šis jau skaidri pateicis, ka nepaliks Magic, tad jāmaina prom, lai nepaliktu ar pliku pakaļu kā Cavs Lebrona gadījumā!
Nu tā tas nav. Puisis grib gredzenu līdzīgi kā visa Miami trijotne. Tas arī vienīgais maiņas iemesls. Kaut kā zēni neatceras, cik sezonas MJ spēlēja Buļļos bez tituliem.
, 2012-01-15 00:12, pirms 12 gadiem
Pieļauju, ka vienīgie pretendeni, kas varētu iesaistīties ir LA, bet baidos, ka pret Hovardu Orlando paprasīs gan Gasolu, gan Bainumu, +vēl tikt vaļā no turka.
, 2012-01-15 00:23, pirms 12 gadiem
jābūt dīvainam augstas klases spēlētājam, lai uz šādu jautājumu atbildētu "jā" un pieļautu iespēju norakt savu karjeru šajā trakajā organizācijā ..
, 2012-01-15 00:25, pirms 12 gadiem
xZ rakstīja: Nu tā tas nav. Puisis grib gredzenu līdzīgi kā visa Miami trijotne. Tas arī vienīgais maiņas iemesls. Kaut kā zēni neatceras, cik sezonas MJ spēlēja Buļļos bez tituliem.
nuuu vispār Hovard grib arī uz samērā bezcerīgo Nets .. mana prognoze - Dalasa.
, 2012-01-15 00:25, pirms 12 gadiem
gazxs rakstīja: Pieļauju, ka vienīgie pretendeni, kas varētu iesaistīties ir LA, bet baidos, ka pret Hovardu Orlando paprasīs gan Gasolu, gan Bainumu, +vēl tikt vaļā no turka.
Kāda suņa pēc, ja patiesībā "salary cap" šobrīd visdrīzāk atļautu Hovardu nopirkt vai apmainīt, piemēram, Washington Wizards, NJN, Rockets, vai Sacramento Kings? Ko tieši iegūtu LA, ja notiktu tāda maiņa? Vai ko iegūtu OM? Abas tāpat izlidos abu konferenču finālos (ja papūlas), jo šīs maiņas nebūs pietiekamas pret OKC vai Miami vai vēl kādu, kas šīs komandas pārsteigs pleioffos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-01-15 00:32, pirms 12 gadiem
zigiss rakstīja: nuuu vispār Hovard grib arī uz samērā bezcerīgo Nets .. mana prognoze - Dalasa.
Un kāpēc Kubanam vajadzētu viņu Dalasā? Un kur viņš liks nekam nederīgo Heivudu? Mavs nav inside komanda un kamēr lietas noteiks īpašnieks, tad drīzāk Našs tur atgriezīsies, nekā tika pieņemts kāds dominējošs centrs.Kas ir parezi, jo man patīk Mavs stils.
, 2012-01-15 00:35, pirms 12 gadiem
His Airness rakstīja: Neliela piebilde. Warriors nemaz ar Hovardu nerēķinātos, jo viņi ļoti labi saprot situāciju. Mērķis bija tāds, ka viņi saņem Hovardu, Turkoglu apmaiņā pret Kariju, Biedriņu un vēl veselu bandu. Notur viņu līdz vasarai, un sāk veikt sarunas ar Hovardu, kur viņš grib spēlēt. Tad paņem un izmanto sing&trade funkciju, tādā veidā cerot iegūt visticamāk Bynamu&Co no LAL.

Tāpat kaut šobrīd Orlando bilance ir okey, tomēr Hovards sezonu nepabeigs Magic rindās. Principā es pie sevis domāju, ka par 100% viņš pievienosies LAL.
Ja pievienosies LAL, lai tā ir, bet neredzu iemeslu, lai tā notiktu.
, 2012-01-15 00:36, pirms 12 gadiem
xZ rakstīja: Kāda suņa pēc, ja patiesībā "salary cap" šobrīd visdrīzāk atļautu Hovardu nopirkt vai apmainīt, piemēram, Washington Wizards, NJN, Rockets, vai Sacramento Kings? Ko tieši iegūtu LA, ja notiktu tāda maiņa? Vai ko iegūtu OM? Abas tāpat izlidos abu konferenču finālos (ja papūlas), jo šīs maiņas nebūs pietiekamas pret OKC vai Miami vai vēl kādu, kas šīs komandas pārsteigs pleioffos.
Nu Orlando vismaz ko dabot pretī, jo vasarā viņi paliks bez Hovarda, LAL centru ap ko būvēt nākamo dinastiju, varbūt vēl šosezon, kas sanāk, kamēr Kobe vēl velk!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-01-15 00:40, pirms 12 gadiem
His Airness rakstīja: Hovards ir dominējošākais centrs visā līgā. Lai arī Bainams ir labs, bet tomēr līdz Hovardam ir ko augt. Un DH uz vietas ar pa vasarām nesēž. Orlando šajā gadījumā Bainams apmaiņā pret Hovardu būtu iespējami labākā opcija. Jo Bainams jau tagad ir labs, plus viņš ir salīdzinoši jauns. Labāk zīle rokā nekā mednis kokā. Jo cenšoties noturēt Hovardu, viņi riskē ar to, ka nedabūs neko.
Kobe jau sen nespēj sastrādāties ar dominējošu centru. Būs kaislības tādas, ka mati ceļas stāvus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-01-15 00:45, pirms 12 gadiem
His Airness rakstīja: Kur tie gadi. Kad Šaks bija Lakers, tad Kobe bija ļoti jauns un daudz gribēja. Un viņš ļoti labi saprot, ka tāpat būs pirmais Lakers ierocis. Un vēl ir fakts, ka viņš ļoti grib 6to gredzenu. Un ar Hovarda piesaisti, plus pieprasot iegūt saspēles vadītāju, tas viss ir pat ļoti reali.
Lai tā būtu, paskatīsimies. Lai gan dotu tikai 50%, ka Hovards brauks uz Holivudu.
, 2012-01-15 00:55, pirms 12 gadiem
Jā, ja pievienotos LAL tas tik būtu, praktiski tituls jau garantēts šosezon
, 2012-01-15 01:00, pirms 12 gadiem
xZ rakstīja: Nu tā tas nav. Puisis grib gredzenu līdzīgi kā visa Miami trijotne. Tas arī vienīgais maiņas iemesls. Kaut kā zēni neatceras, cik sezonas MJ spēlēja Buļļos bez tituliem.
Saksim ar to ka Veidam ir gredzens,ko izcinija 2006 gada,ja nemaldos tad tieshi pret Maveriks!

Par MJ pilnigi piekritu!
, 2012-01-15 01:49, pirms 12 gadiem
xZ rakstīja: Ja pievienosies LAL, lai tā ir, bet neredzu iemeslu, lai tā notiktu.
pluss tur, ka Howard ne tikai vienkārši labs centrs, bet arī labs papildinājums "show-time", papildus skatītāju uzmanības piesaistīšanai.
, 2012-01-15 01:52, pirms 12 gadiem
xZ rakstīja: Un kāpēc Kubanam vajadzētu viņu Dalasā? Un kur viņš liks nekam nederīgo Heivudu? Mavs nav inside komanda un kamēr lietas noteiks īpašnieks, tad drīzāk Našs tur atgriezīsies, nekā tika pieņemts kāds dominējošs centrs.Kas ir parezi, jo man patīk Mavs stils.
DAL ar veterāniem pārbāztajiem pēc titula atslodzes sezona - diez vai kāds reāli cer 2x pēc kārtas izšaut .. nākošsezon prom Kids, mājās atgriežas D.Wiliams un gatavi pretendēt uz titulu.
, 2012-01-15 02:27, pirms 12 gadiem
Biedriņam 8+4 pirmajā ceturdaļā, bet atkal muļķīgas 3 piezīmes , un viņu izņem ārā...
, 2012-01-15 10:34, pirms 12 gadiem
Fail rakstīja: Howards un Lakers tas tki būtu. Kobe+Howards+Gasols.
cp3 + Griffins + Howards. Tas tik būtu!
, 2012-01-15 12:46, pirms 12 gadiem
ja howards pievienosies LAL,tad tas tik būs kk!
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
3

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.