Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA soda Riversu

NBA soda Riversu
Doks Riverss pēc izraidīšanas no zāles
Foto: AFP

Nacionālā Basketbola asociācija (NBA) sodījusi Bostonas "Celtics" galveno treneri Doku Riversu ar 25 000 ASV dolāriem. Riverss šādu sodu izpelnījās par divām tehniskajām piezīmēm un izraidīšanu no zāles.

Pirmdienas spēle starp Atlantas "Hawks" un Bostonas "Celtics" Dokam Riversam izmaksājusi 25 000 ASV dolāru. Šāds sods Riversam piespriests par divām tehniskajām piezīmēm, kam sekoja izraidīšana no zāles. Riverss bija saskaities par tiesnešu lēmumu piešķirt nesportisko piezīmi bostoniešu basketbolistam Glenam Deivisam, kurš neatļauti apturēja Atlantas spēlētāja Mārvina Viljamsa iesākto ātro uzbrukumu.

Interesanti, ka dažas dienas vēlāk NBA atzina, ka tiesnešu lēmums nav bijis pareizs, taču Riverss tik un tā ticis sodīts par strīdu ar tiesnešiem. "No visiem sodiem, ko esmu saņēmis, šis ir nepatīkamākais. Vienkārši nesaprotu šo, skatījos kā daži treneri pagājušonedēļ uzskrien uz laukuma - nekāds sods. Es tieku sodīts par to, ka man ir taisnība. Ko gan var darīt?" neizpratnē ir Riverss.

"Man teica, ka es pārāk ilgu biju atradies uz laukuma, vai ko tamlīdzīgu. Tajā brīdī nelamājos, bet gan teicu, ka tas ir slikts lēmums. Vēlējos, lai būtu paveicis kaut ko no "break dance" uz laukuma, vismaz tas būs tās naudas vērts, varētu apsūdzēt mani par sliktu dejotāju vai ko citu. Godīgi sakot, biju sašutis," tā bostoniešu treneris.

Izmantotie resursi:
The Boston Globe
ESPN

     [+] [-]

, 2010-01-14 16:07, pirms 14 gadiem
Njaa! NBA laikam grib iekaseet naudu, jo par katru siikumu jau naudu prasa nevar celties kajaas uz rezervistu soliņa, nevar izteikt viedokli un tagad jau par to ,ka ir taisniiba soda!

  +4 [+] [-]

, 2010-01-14 16:10, pirms 14 gadiem
Haha labs par to break dance

     [+] [-]

, 2010-01-14 18:45, pirms 14 gadiem
Fils Džeksons kurš savā karjērā ir samaksājis nemazums sodus parasti smejās un citē Lakers īpašnieku Džeriju Basu, kurš pēc kārtējā līgas naudas soda nomaksas tik nosaka - MONEY WELL SPENT....