Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dankanam 1000. spēle, "Spurs" 20. uzvara

Jānis Celmiņš

Dankanam 1000. spēle, "Spurs" 20. uzvara
Tims Dankans
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī tika aizvadītas sešas Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēles. Viena no tām bija 1000. Sanantonio "Spurs" basketbolistam Timam Dankanam, kurš savā jubilejas mačā "Spurs" palīdzēja gūt uzvaru pār Portlendas "Trail Blazers" komandu – 95:78.

"Spurs" komanda aizvadītajā naktī spēlēja savu skatītāju klātbūtnē un izcīnīja jau 20. uzvaru 23 līdzšinējās NBA regulārā čempionāta spēlēs, izcīnot jau ceturto uzvaru pēc kārtas un joprojām saglabājot vadību Rietumu konferencē. Tims Dankans savā jubilejas spēlē laukumā pavadīja vien 28 minūtes, guva astoņus punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas. Rezultatīvākais ar 22 "Spurs" rindās bija Džordžs Hils.

Citā aizvadītās nakts spēlē jau 17. zaudējumu piedzīvojusi Klīvlendas "Cavaliers" komanda, kas viesos atzina Oklahomsitijas "Thunder" pārākumu – 77:106. Laukuma saimnieku rindās rezultatīvākais ar 25 gūtajiem punktiem bija Kevins Durants. Tikmēr pie uzvaras tikusi Orlando "Magic" vienība, kas jau pašā mača ievadā iekrāja 19 punktu pārsvaru un svinēja uzvaru pār Losandželosas "Clipper" vienību – 94:85. Maģisko labā 22 punktus guva Dvaits Hovards.

Izmantotie resursi:
Where amazing happens. | NBA.COM

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-12-13 09:48, pirms 13 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: Galvenais, ka SC jau 2 gadus nespēj izveidot tabulu pa konferencēm.
nav jau grūti ieiet nba.com un paskatīties pašam, bet jāpiekrīt vien ir - kaut vai reizi nedēļā tabulu zem raksta iekopēt varētu.

kas attiecas uz aizvadīto nakti un šo sezonu kopumā, tad jānonāk pie secinājuma - Manu kā pamatsastāva spēlētājs, spēlējot virs 30min spēlē ir krietni efektīvāks nekā nākot no soliņa un spēlējot zem 30min. galvenais, lai tik veselība turas!

  +9 [+] [-]

, 2010-12-13 10:02, pirms 13 gadiem
Emilio rakstīja: nav jau grūti ieiet nba.com un paskatīties pašam, bet jāpiekrīt vien ir - kaut vai reizi nedēļā tabulu zem raksta iekopēt varētu.

kas attiecas uz aizvadīto nakti un šo sezonu kopumā, tad jānonāk pie secinājuma - Manu kā pamatsastāva spēlētājs, spēlējot virs 30min spēlē ir krietni efektīvāks nekā nākot no soliņa un spēlējot zem 30min. galvenais, lai tik veselība turas!
Tik pat labi vari apgalvot, ka - kādēļ likt rakstus te , ja var ieiet nba.com un izlasīt.

  +1 [+] [-]

, 2010-12-13 10:31, pirms 13 gadiem
Gzzz rakstīja: Tik pat labi vari apgalvot, ka - kādēļ likt rakstus te , ja var ieiet nba.com un izlasīt.
kas attiecas uz nba jaunumiem, tad tā arī daru, taču kopumā man patīk ieiet vienā saitā(sportacentrā) un izlasīt par visiem sporta jaunumiem uzreiz, nevis par katru sporta notikumu meklēt savā saitā! protams, būtu ideāli, ja es šeit varētu izlasīt padziļinātus un analītiskus rakstus par nba notikumiem/dzīvi utt, taču esmu reāls - sportacentrs nevar atļauties tāda līmeņa nozaru ekspertus kā, piemēram, espn vai tml. - un arī portāls nav tendēts uz padziļinātu konkrētu sporta veidu izpēti! izņēmums ir vienīgi Dinamo, kurš izteikti tiek lobēts un analizēts kā tik vien var. labi, ka pārsvarā tas tiek darīts caur maksas pakalpojumu. attiecīgi tie, kuriem tas nav svarīgi, var to mierīgi ignorēt!

     [+] [-]

, 2010-12-13 10:31, pirms 13 gadiem
Gzzz rakstīja: Tik pat labi vari apgalvot, ka - kādēļ likt rakstus te , ja var ieiet nba.com un izlasīt.
tiks pat labi "gudri dir*t nav malku cirst"

     [+] [-]

, 2010-12-13 11:41, pirms 13 gadiem
skatījos visas spēles pēc, kārtas līdz kaut kad naktī miegs mani nolauza.
OKC spēle bija fantastiska! dievinu Hardena spēli! pēc bārdas kaut kas līdzīgs BDiddy, bet spēlē unikāli un skaisti.

starp citu, O.J. Mejo tiks aizmainīts uz Knicks nākamās nedēļas laikā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-12-13 14:04, pirms 13 gadiem
Dankans Makleods!

     [+] [-]

, 2010-12-13 14:15, pirms 13 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: oo, paldies par info! Tas, šķiet, priecē, jo varētu atgriezties staring 5. Līdz ar to atgrieztos viņa fantasy vērtība. Cerams.

Mr.Bārda jau vakar tur zilos saplivināja pirmajā puslaikā. Pārtraukumā miegs gan mani uzveica. Un spēle ar nebi tā interesantākā līdz tam, lai gan uz puslaika beigām bik pievilka Cavs.
es nezinu kurā brīdī es atlūzu, bet OKC maču līdz galam toč nenoskatījos

  +1 [+] [-]

, 2010-12-13 15:09, pirms 13 gadiem
Tagad vieglais kalendāra posms būs aiz muguras, un varēs pārliecināties par īsto Spurs varējumu, jo pēdējās uzvaras atnāca pārāk viegli un tikai ar uzbrukumu.

  -1 [+] [-]

, 2010-12-13 15:18, pirms 13 gadiem
Apbrīnojami, ka Duncans no 1000 spēlēm tikai divās ir nācis no soliņa. Popovičs gan varēja 1000. spēlē iedot ilgāku spēles laiku, Duncans ceļus atpūtinātu citu spēli.

     [+] [-]

, 2010-12-13 17:51, pirms 13 gadiem
Emilio rakstīja: kas attiecas uz nba jaunumiem, tad tā arī daru, taču kopumā man patīk ieiet vienā saitā(sportacentrā) un izlasīt par visiem sporta jaunumiem uzreiz, nevis par katru sporta notikumu meklēt savā saitā! protams, būtu ideāli, ja es šeit varētu izlasīt padziļinātus un analītiskus rakstus par nba notikumiem/dzīvi utt, taču esmu reāls - sportacentrs nevar atļauties tāda līmeņa nozaru ekspertus kā, piemēram, espn vai tml. - un arī portāls nav tendēts uz padziļinātu konkrētu sporta veidu izpēti! izņēmums ir vienīgi Dinamo, kurš izteikti tiek lobēts un analizēts kā tik vien var. labi, ka pārsvarā tas tiek darīts caur maksas pakalpojumu. attiecīgi tie, kuriem tas nav svarīgi, var to mierīgi ignorēt!
Padziļināti par NBA - Streetbasket.lv - Jaunumi