Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA nevēlas nākamajā sezonā spēlēt "burbulī"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

NBA nevēlas nākamajā sezonā spēlēt "burbulī"
Dāvis Bertāns: pirmais latvietis, kurš trīs gadus pēc kārtas piedalījās NBA "play-off". Foto: AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija informējusi komandas, ka vēlas aizvadīt 2021. gada sezonu klubu mājvietās ar ierobežotu skatītāju skaitu un samazinātu ceļošanu, atsaucoties uz notikumam tuvu stāvošiem avotiem, piektdien, 11. septembrī, ziņoja žurnālists Šems Šaranja.

NBA vadība ceturtdien rīkoja konferences zvanu līgas valdei, informējot klubu īpašniekus, ka nākamā sezona sāksies ne ātrak kā 2020. gada 25. decembrī. Līga apsolīja ziņot par nākamās sezonas formātu vismaz astoņas nedēļas pirms galīgā starta datuma.

Piektdien sekoja konferences zvans ar 30 klubu ģenerālmenedžeriem. Līgas vadība atkārtoja, ka nākamās sezonas norises datumi var mainīties. Tuvākais plānotais notikums – NBA drafts – varētu notikt Latvijas neatkarības dienā 18. novembrī.

NBA nākamajā sezonā nevēlas spēlēt “burbulī” bez skatītājiem, jo tas samazina komandu ienākumus un apdraud līgumu izpildi. Līga joprojām tiecas aizvadīt regulāro sezonu ar 82 spēlēm, vienlaikus vēloties samazināt ceļošanu.

Jaunie plāni padara mazticamu NBA spēlētāju piedalīšanos 2021. gada Tokijas spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/2057813/202...
NBA drafts tiek plānots 18. novembrī, sezonas...

     [+] [-]

, 2020-09-13 12:15, pirms 4 gadiem
neticu, ka var izdoties. KHL izgazas jau nedelas laika.

  -2 [+] [-]

, 2020-09-13 12:38, pirms 4 gadiem
mytila rakstīja: neticu, ka var izdoties. KHL izgazas jau nedelas laika.
Nesalīdzini p.... ar pirkstu.

     [+] [-]

, 2020-09-13 13:07, pirms 4 gadiem
wizinjsh rakstīja: Nesalīdzini p.... ar pirkstu.
Kadel nevar salidzinat divu sporta ligu iespeju saslimt ar KOVID? Pietam, ja nem vērā, ka krievijā tomēr tā situācija nav tik traka kā USA. Es te nesalidzinu līgu kvalitātes, bet kovids to neskatas.

     [+] [-]

, 2020-09-13 14:08, pirms 4 gadiem
mytila rakstīja: Kadel nevar salidzinat divu sporta ligu iespeju saslimt ar KOVID? Pietam, ja nem vērā, ka krievijā tomēr tā situācija nav tik traka kā USA. Es te nesalidzinu līgu kvalitātes, bet kovids to neskatas.
Tu tici tam ko raksta krievi par skaitļiem?
Labi aizmirstam par viņiem.USA tā problēma principā ir tikai pāris štatos.NBA skatīsies,kā ar skatītājiem un sekām būs NFL un NCAA futbola sakarā..NFL atklāšanās matčā bija skatītāji.NCAA arī atļāva skatītājus,bet dažā labā skolā trībīnes bija aizbāstas visatļautības dēļ.

     [+] [-]

, 2020-09-13 15:01, pirms 4 gadiem
Ja starp komandām ir paredzēts aizvadīt četras spēles, tad visas tix aizvadītas vienā pilsētā... 😎

     [+] [-]

, 2020-09-13 15:49, pirms 4 gadiem
Izskatās, ka NBA taisās uz tā saucamo sabraukumu principu, kad 6 komandas savāc vienā pilsētā, izspēlē visas spēles starp tam un tad kombinē tālāk šos sabraukumus, kamēr visas nepieciešamās spēles ir izspēlētas.

     [+] [-]

, 2020-09-13 15:54, pirms 4 gadiem
Diezgan elementāri - piemēram Miami Heat ierodas Washington D.C. - nospēlē abas sezonas izbraukuma spēles un tālāk dodas uz Philadelphia, kas ir turpat blakus - nospēlē abas sezonas izbraukuma spēles - tālāk dodas uz NY un nospēlē abas izbraukuma spēles pret Knicks un Nets un tad vēl uz Bostonu pret Celtics. Kopā 8x izbraukuma spēles uzreiz un punkts - atgriežas Miami un veic Covid-19 testus, ja viss ok tad pie viņiem brauc kāda cita komanda un aizvada savas 2x sezonas spēles.
Vēl variants - Heat aizbrauc pie 76ers nospēlē savas 2x izbraukuma spēles un visi draudzīgi kopā sakāpj lidmašīnā un pa tainso lido nospēlēt divas mājas spēles Miami - un abu komandu ceļi šķiras uz visu atlikušo sezonu līdz play-off, vai bez tā!

     [+] [-]

, 2020-09-13 15:57, pirms 4 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Izskatās, ka NBA taisās uz tā saucamo sabraukumu principu, kad 6 komandas savāc vienā pilsētā, izspēlē visas spēles starp tam un tad kombinē tālāk šos sabraukumus, kamēr visas nepieciešamās spēles ir izspēlētas.
Tavs variants ir tas pats burbulis - tikai ar mazāku komandu skaitu! Neizklausās īsti ticami - pie tam kur tad spēlēs, ja savāksies kopā Rockets, Mavericks, Spurs, Pelicans un piemēram Suns? Kurā pilsētā? Un kādā arēnā - īpašnieki jau teica, ka spēlēšana burbulī nes viņiem kolosālus zaudējumus, bez skatītājiem un pārdotajiem atribūtiem utt.

     [+] [-]

, 2020-09-13 18:10, pirms 4 gadiem
mytila rakstīja: Kadel nevar salidzinat divu sporta ligu iespeju saslimt ar KOVID? Pietam, ja nem vērā, ka krievijā tomēr tā situācija nav tik traka kā USA. Es te nesalidzinu līgu kvalitātes, bet kovids to neskatas.
Nesalīdzini pasaules krutāko līgu ar kaut kādu kolhoza pasākumu. Vadība pateiks visiem mājās karantīna un visi arī mājās sēdēs karantīnā.

Tas ko Krievija testē ir vispār smieklīgi. Ja Putins teiks, ka nav vīruss, tad nav. Izbrauks no Krievijas, notestēs un visiem būs.

Nemaz nerunājot, ka viss kovids ir liels fufelis.

     [+] [-]

, 2020-09-13 20:58, pirms 4 gadiem
wizinjsh rakstīja: Nesalīdzini pasaules krutāko līgu ar kaut kādu kolhoza pasākumu. Vadība pateiks visiem mājās karantīna un visi arī mājās sēdēs karantīnā.

Tas ko Krievija testē ir vispār smieklīgi. Ja Putins teiks, ka nav vīruss, tad nav. Izbrauks no Krievijas, notestēs un visiem būs.

Nemaz nerunājot, ka viss kovids ir liels fufelis.
Interesanta reakcija hokejā - tur krievi runā, ka Neftehimik viss ir kārtībā, netic Eiropas testiem un rosina izslēgt šajā sakarā Jokerit un Dinamu no KHL. Tā ir ar tiem krievu testiem (un ar vakcīnu Sputnik būs vēl trakāk)