Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

D'Antoni neturpinās trenēt "Rockets"

D'Antoni neturpinās trenēt "Rockets"
Maiks D'Antoni. Foto: AFP / Scanpix

Hjūstonas "Rockets" galvenais treneris Maiks D'Antoni svētdien informējis vadību, ka viņš nākamajā sezonā neatgriezīsies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībā, vēsta ESPN. Vēlāk to paziņojumā apstiprināja arī pats treneris.

D'Antoni līgums ar "Rockets" noslēdzas pēc šīs sezonas, vienībai sestdien izstājoties pēc Rietumu konferences pusfināla sērijas. Tiek vēstīts, ka viņš tiks izskatīts starp kandidātiem uz Filadelfijas "76ers" galvenā trenera kandidātiem.

Četrās sezonās kā "Rockets" treneris D'Antoni tika pie 217 uzvarām 319 spēlēs, vienreiz sasniedzot Rietumu konferences finālu un trīsreiz iekļūstot konferences pusfinālā. D'Antoni divreiz atzīts par gada labāko NBA treneri, bet "Rockets" komanda pēdējos četros gados uzvarējusi 68,2% spēļu, kas ir labākais rādītājs Rietumu konferencē, bet visā līgā labāka šajos četros gados bijusi tikai "Raptors" komanda, kas triumfējusi 69,5% dueļu.

Tikai Goldensteitas "Warriors" (46), Bostonas "Celtics" (33) un "Raptors" (31) komandām pēdējos četros gados bijis vairāk uzvaru nekā "Rockets" (28).

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2020-09-13 22:27, pirms 4 gadiem
Man liekas, ka problēma tajā, ka Lebrons samainija konferences.. pirms tam TORONTO netika nekad viņam garām, bet līdz ko viņš bija prom, tā viņi tika pat finālā.
Otrkārt- ar trīnīšiem HOU nevar vinnēt titulu, nereāli. Vajag arī kaut ko spēcīgu apakšā.
Daudzi pēc pirmās spēles runāja glupības kā pret Portlendu, bet ir jāredz spēle, nevis pliks rezultāts vai highlighti..
, 2020-09-13 23:52, pirms 4 gadiem
Rocketiem un 76eriem gaida smagi laiki.
, 2020-09-14 09:10, pirms 4 gadiem
Dikti šaubos,ka kāds piedavās viņam darbu. Hou bija ideala komplektacija veidota apkārt viņa vēlmēm un pat tad nekas nesanāca
, 2020-09-14 09:35, pirms 4 gadiem
D,Antoni saprata, ka ar šo "superduetu" tālāk par 2.kārtu netikt. Toties FIL pārkārtojot spēlētāju rindas var kko dabūt ārā no tās komandas. Būsim atklāti. Ja viņš nedabūs darbu tur vai citur, laiks jau ir arī atpūsties. 4 gadus noņēmās ar to HOU. Cilvēkam vajag arī atpūsties.
, 2020-09-14 12:12, pirms 4 gadiem
Bons Reikers rakstīja: D,Antoni saprata, ka ar šo "superduetu" tālāk par 2.kārtu netikt. Toties FIL pārkārtojot spēlētāju rindas var kko dabūt ārā no tās komandas. Būsim atklāti. Ja viņš nedabūs darbu tur vai citur, laiks jau ir arī atpūsties. 4 gadus noņēmās ar to HOU. Cilvēkam vajag arī atpūsties.
Tikai nevienam nevajag Horfordu vai Tobias līgumus.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.