Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

D'Antoni neturpinās trenēt "Rockets"

Ints Megnis
Ints Megnis

D'Antoni neturpinās trenēt "Rockets"
Maiks D'Antoni. Foto: AFP / Scanpix

Hjūstonas "Rockets" galvenais treneris Maiks D'Antoni svētdien informējis vadību, ka viņš nākamajā sezonā neatgriezīsies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībā, vēsta ESPN. Vēlāk to paziņojumā apstiprināja arī pats treneris.

D'Antoni līgums ar "Rockets" noslēdzas pēc šīs sezonas, vienībai sestdien izstājoties pēc Rietumu konferences pusfināla sērijas. Tiek vēstīts, ka viņš tiks izskatīts starp kandidātiem uz Filadelfijas "76ers" galvenā trenera kandidātiem.

Četrās sezonās kā "Rockets" treneris D'Antoni tika pie 217 uzvarām 319 spēlēs, vienreiz sasniedzot Rietumu konferences finālu un trīsreiz iekļūstot konferences pusfinālā. D'Antoni divreiz atzīts par gada labāko NBA treneri, bet "Rockets" komanda pēdējos četros gados uzvarējusi 68,2% spēļu, kas ir labākais rādītājs Rietumu konferencē, bet visā līgā labāka šajos četros gados bijusi tikai "Raptors" komanda, kas triumfējusi 69,5% dueļu.

Tikai Goldensteitas "Warriors" (46), Bostonas "Celtics" (33) un "Raptors" (31) komandām pēdējos četros gados bijis vairāk uzvaru nekā "Rockets" (28).

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-09-13 22:27, pirms 4 gadiem
Man liekas, ka problēma tajā, ka Lebrons samainija konferences.. pirms tam TORONTO netika nekad viņam garām, bet līdz ko viņš bija prom, tā viņi tika pat finālā.
Otrkārt- ar trīnīšiem HOU nevar vinnēt titulu, nereāli. Vajag arī kaut ko spēcīgu apakšā.
Daudzi pēc pirmās spēles runāja glupības kā pret Portlendu, bet ir jāredz spēle, nevis pliks rezultāts vai highlighti..

     [+] [-]

, 2020-09-13 23:52, pirms 4 gadiem
Rocketiem un 76eriem gaida smagi laiki.

     [+] [-]

, 2020-09-14 09:10, pirms 4 gadiem
Dikti šaubos,ka kāds piedavās viņam darbu. Hou bija ideala komplektacija veidota apkārt viņa vēlmēm un pat tad nekas nesanāca

     [+] [-]

, 2020-09-14 09:35, pirms 4 gadiem
D,Antoni saprata, ka ar šo "superduetu" tālāk par 2.kārtu netikt. Toties FIL pārkārtojot spēlētāju rindas var kko dabūt ārā no tās komandas. Būsim atklāti. Ja viņš nedabūs darbu tur vai citur, laiks jau ir arī atpūsties. 4 gadus noņēmās ar to HOU. Cilvēkam vajag arī atpūsties.

     [+] [-]

, 2020-09-14 12:12, pirms 4 gadiem
Bons Reikers rakstīja: D,Antoni saprata, ka ar šo "superduetu" tālāk par 2.kārtu netikt. Toties FIL pārkārtojot spēlētāju rindas var kko dabūt ārā no tās komandas. Būsim atklāti. Ja viņš nedabūs darbu tur vai citur, laiks jau ir arī atpūsties. 4 gadus noņēmās ar to HOU. Cilvēkam vajag arī atpūsties.
Tikai nevienam nevajag Horfordu vai Tobias līgumus.