Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ričards Vambuts

Kanters paliek "Thunder", Barnjāni negaidīti pievienojas "Nets"

Kanters paliek "Thunder", Barnjāni negaidīti pievienojas "Nets"
Eness Kanters
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Portlendas "Trail Blazers" līgumu ar Enesu Kanteru aizvadītajā naktī pielīdzināja Oklahomsitijas "Thunder", tāpēc turks turpinās spēlēt "Thunder" sastāvā.

"Thunder" pielīdzina "Trail Blazers" līgumu ar Kanteru

Pagājušajā nedēļā Eness Kanters parakstīja četru gadu līgumu par 70 miljoniem ASV dolāru ar "Trail Blazers". Tā kā turks bija ierobežotais brīvais aģents, "Thunder" bija dažu dienu laikā jāizsaka tāds pats piedāvājums, pretējā gadījumā Kanters būtu Portlendas īpašums. Aizvadītajā naktī "Thunder" oficiāli paziņoja, ka ir izteikts tāds pats piedāvājums, tādējādi turpmākās četras sezonas Kanters, kurš pagājušajā sezonā vidēji spēlē guva 15,5 punktus un izcīnīja 8,9 atlēkušās bumbas, pavadīs "Thunder" vienībā.

"Mēs ieguvām Kanteru (maiņas darījums ar "Jazz" februārī) ar mērķi, ka viņš vairākus gadus būs "Thunder" pārstāvis," sacīja komandas ģenerālmenedžeris Sems Presti. "Viņš mūsu garo galu padarīs daudzveidīgāku, kā arī uzbrukumā viņš pozitīvi ietekmēs komandu."

Ar Kanteru noturēšanu sastāvā "Thunder" par aptuveni 28 miljoniem ir pārsniegusi algu griestus, un vairāk par 13 miljoniem ir pārsniegts luksusa nodokļa slieksnis. Ja komanda neveiks izmaiņas sastāvā, nākamās sezonas beigās "Thunder" nāktos samaksāt luksusa nodokli 24 miljonu dolāru apmērā.

ESPN, atsaucoties uz līgas avotiem, vēsta, ka komanda grasās veikt izmaiņas sastāvā, un, visticamākais, tiks aizmainīti divi uzbrucēji - Stīvs Novaks un Perijs Džounss. Novaks, kuram jaunajā sezonā paredzēts nopelnīt 3,7 miljonus ASV dolāru, nākamajā vasarā būs brīvais aģents, bet Džounss, kura konts tiks nākamajā sezonā papildināts ar diviem miljoniem, pēc gada būs ierobežotais brīvais aģents.

Barnjāni paliek Ņujorkā un pievienojas "Nets"

Vakar ziņojām, ka Andrea Barnjāni ir tuvu līgumam ar Sakramento "Kings", taču savu piedāvājumu pēdējā brīdī izteica Bruklinas "Nets", un itālis vienojās ar Ņujorkas komandu - divu gadu sadarbība par veterāna minimumu. Lai gan "Kings" itālim piedāvāja naudas ziņā labāku līgumu, Barnjāni uzskatīja, ka labāk iederēsies "Nets" sistēmā.

Brīvais aģents Džavals Makgī veic sarunas ar Dalasas "Mavericks" par iespējamo sadarbību. Pirms kāda laika Makgī diskutēja par līgumu ar Losandželosas "Clippers", taču komanda atguva Deandrē Džordanu, tāpēc Makgī nevienojās ar "Clippers". Traumu dēļ Makgī aizvadītajā sezonā piedalījās tikai 23 spēlēs, vidēji gūstot 4,6 punktus un izcīnot 2,7 atlēkušās bumbas.

Ostins Riverss paliks "Clippers" komandā. Ziņo, ka vienošanās panākta uz divām sezonām, kuru laikā basketbolists nopelnīs 6,4 miljonus ASV dolāru. Sastāvu papildinājusi arī cita Rietumu konferences komanda - Hjūstonas "Rockets". Nākamo sezonu vienību pārstāvēs aizsargs Markuss Torntons, kurš nopelnīs veterāna minimumu.

Izmantotie resursi:
NBA - National Basketball Association Teams,...


, 2015-07-13 12:16, pirms 9 gadiem
es tas algas vispaaaaar nesaprotu.........Monro un kerols sanem 15ljimakus sezona,Monta Elis ir reali zvaigzne bet tikai 11. barjani par minimumu.speletajs kas gust pie 20pts
, 2015-07-13 13:11, pirms 9 gadiem
elanss rakstīja: es tas algas vispaaaaar nesaprotu.........Monro un kerols sanem 15ljimakus sezona,Monta Elis ir reali zvaigzne bet tikai 11. barjani par minimumu.speletajs kas gust pie 20pts
Barniani gūst pie 20 punktiem? Līgas izsmiekls viņš ir. Brīnums, ka vispār kādam viņu vajadzēja. Barniani + Lopez "labākais" rebound duo vēsturē
, 2015-07-13 14:33, pirms 9 gadiem
atkal smiekli nāk par Kjubanu - no mūsdienu "Šaka" t.i. Deandre Džordana Dabūja "kurvīti", nu veic pārrunas ar McGee... Nez, kā tad Kjubans nodēvēs McGee - par mūsdienu "Olaižuvonu?!

kas attiecas uz Barnjani, tad nekā pārsteidzoša tur nav - ja nemaldos, jau vakar bija runas, ka viņš pārcelsies uz Nets.
es iedomājos par to pašu - t.i. kad laukumā vienlaicīgi būs Lopess un Makarons - kurš vāks bumbas aizsardzībā?! Džonsons ar Džeku?
, 2015-07-13 15:24, pirms 9 gadiem
Emilio rakstīja: atkal smiekli nāk par Kjubanu - no mūsdienu "Šaka" t.i. Deandre Džordana Dabūja "kurvīti", nu veic pārrunas ar McGee... Nez, kā tad Kjubans nodēvēs McGee - par mūsdienu "Olaižuvonu?!

kas attiecas uz Barnjani, tad nekā pārsteidzoša tur nav - ja nemaldos, jau vakar bija runas, ka viņš pārcelsies uz Nets.
es iedomājos par to pašu - t.i. kad laukumā vienlaicīgi būs Lopess un Makarons - kurš vāks bumbas aizsardzībā?! Džonsons ar Džeku?
Mcgee bus musdienu Rasels!
, 2015-07-13 19:42, pirms 9 gadiem
Knicks tādējādi atbrīvo vietu Porziņģim.
, 2015-07-13 20:00, pirms 9 gadiem
kino rakstīja: Knicks tādējādi atbrīvo vietu Porziņģim.
knicks butu stulbi, ja iedotu ligumu Barnjani.
, 2015-07-13 23:07, pirms 9 gadiem
kino rakstīja: Knicks tādējādi atbrīvo vietu Porziņģim.
Barnjāni ir centrs, Porziņģis - spēka uzbrucējs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-07-13 23:52, pirms 9 gadiem
Echoes rakstīja: Barnjāni ir centrs, Porziņģis - spēka uzbrucējs.
Bernjanī ir tik pat liels centrs kā tu vai es.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
2

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
12

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.