Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Orlovskis

Sešons karjeru turpinās "Bobcats", Minesota amnestē Miličiču

Sešons karjeru turpinās "Bobcats", Minesota amnestē Miličiču
Ramons Sešons karjeru turpinās Šarlotes "Bobcats" vienībā
Foto: AFP/Scanpix

Ramons Sešons, kurš aizvadītās sezonas vidū maiņas darījuma rezultātā pievienojās Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubam Losandželosas "Lakers" vienībai, karjeru turpinās 2011./2012. gada sezonas visas līgas vājākajai komandai Šarlotes "Bobcats". Tikmēr Minesotas "Timberwolves" klubs izlēmis amnestēt centra spēlētāju Darko Miličiču.

Sešona piesaistīšana ir ļoti veiksmīgs solis no "Bobcats" kluba vadības puses, jo Sešons ir labs pick-n-roll tipa saspēles vadītājs, kā arī pats sev spēj izkārtot brīvus metienus un gūt punktus ar caurgājieniem. Šarlotes klubam nu būs jāizvēlas, kurš vadīs komandas saspēli, uzsākot mačus, jo "Bobcats" vienībā Sešonam jau priekšā būs konkurents Kemba Vokers, kuru pirms gada Šarlotes klubs draftēja ar kopējo 9. numuru. Vokers simpatizē kluba īpašniekam Maiklam Džordanam, un tieši Džordans vēlējās 2011. gada draftā iegūt Vokeru.

Sešons aizvadītajā sezonā piedalījās 23 mačos "Lakers" rindās, vidēji gūstot 12,7 punktus, izdalot 6,2 piespēles un izcīnot 3,8 atlēkušās bumbas. Piecu sezonu laikā 26 gadus vecais saspēles vadītājs ir spēlējis arī tādās NBA vienībās kā Milvoki "Bucks" un Klīvlendas "Cavaliers". Pēc aizvadītās sezonas noslēguma Sešons izvēlējās nepagarināt līgumu ar "Lakers".

Pirms vēl "Bobcats" panāca vienošanos ar Sešonu klubs izlēma neizteikt kvalifikācijas piedāvājumu aizvadītās sezonas starta piecinieka saspēlniekam Dīdžejam Augustīnam, tādā veidā ietaupot aptuveni 4,4 miljonus ASV dolāru, kurus klubs varēs izmantot, parakstot līgumu ar Sešonu.

Minesota amnestēs Miličiču

Minesotas "TImberwolves" klubs izlēmis amnestēt serbu centra spēlētāju Darko Miličiču. Miličičs "Timberwolves" rindās ir kopumā aizvadījis trīs sezonas, piedaloties 122 mačos (110 uzsākot pamatsastāvā), kuros vidēji ir guvis 7,7 punktus, izcīnījis 4,8 atlēkušās bumbas un bloķējis 1,6 pretinieku metienus.

Katra NBA vienība starpsezonā var amnestēt vienu spēlētāju, un amnestētā spēlētāja līgums nākamajā sezonā netiek iekļaut komandas algas cepurei. "Timberwolves", amnestējot Miličiča līgumu, iegūs aptuveni piecus miljonus ASV dolāru, kurus varēs izmantot līguma noslēgšanai ar kādu citu spēlētāju.

Izmantotie resursi:
Yahoo! Sports
NBA Rumors and Basketball News | HOOPSWORLD


, 2012-07-13 11:32, pirms 12 gadiem
Sešonsinaty! Volkeru mierīgi izkonkurēs un spēlēs start 5
, 2012-07-13 11:42, pirms 12 gadiem
savulaik Miličiču un Biedriņu salīdzināja kā labākos jaunos centra spēlētājus Eiropā - vieni domāja, ka labāks ir serbs, citi, ka latvietis, bet lai kā arī nebūtu, beigās abi bēdu brāļi ir plecu pie pleca iekš NBA un abus divus esošie/bijušie klubi nemīl.
bet par Minesotu prieks - tiešām būvē labu un spēcīgu komandu! redzēs, ko labu piesaistīs par ietaupīto Darko naudu.
, 2012-07-13 11:46, pirms 12 gadiem
Nauda, protams, ir laba lieta, bet no Lakers uz Bobcats....
, 2012-07-13 11:51, pirms 12 gadiem
Un ko gaida Goldensteita, sastiba ar Biedrinu? kada jega turet rezerve 10M centru?
, 2012-07-13 11:52, pirms 12 gadiem
Stoke rakstīja: Sešonsinaty! Volkeru mierīgi izkonkurēs un spēlēs start 5
Walkers ir 2x labaks,un vel loti jauns,taka bez variantiem.Bobketi veidojas ap Walkeru
, 2012-07-13 12:02, pirms 12 gadiem
nu, izskatās, ka vēl viens norakstīts spelētājs, pagaidām uz Bobcats ir komanda, kas visus spelētājus velk uz leju, ja Kemba vēl kko rādīja sezonas sākuma un tika pieskaitīts kāpie Rookie of the Year, tad sezonas beigās palika tikai vāja atblāzma no tā! būtu labāk palicis spēlēt LA, paļubomu dabūtu tur kādu labu reklāmas naudu un vēl nebūtu sliktākajā komandā NBA.
, 2012-07-13 12:18, pirms 12 gadiem
Labs papildinājums ''lūšiem''
, 2012-07-13 12:19, pirms 12 gadiem
Ļoti ceru, ka Biedriņš tiks beidzot aizmainīts vai vismaz amnestēts
, 2012-07-13 12:21, pirms 12 gadiem
Marka1111 rakstīja: Nauda, protams, ir laba lieta, bet no Lakers uz Bobcats....
Nu, ja tagad Nešs priekšā. Tad labāk izvēlas spēlēt, jo skaidrs, ka minūtes samazināsies. Protams, ar Kembi vēl būs jākonkurē, bet tas ir vienlīdzīgāks konkurents par Nešu.
, 2012-07-13 12:24, pirms 12 gadiem
Promo rakstīja: Nu, ja tagad Nešs priekšā. Tad labāk izvēlas spēlēt, jo skaidrs, ka minūtes samazināsies. Protams, ar Kembi vēl būs jākonkurē, bet tas ir vienlīdzīgāks konkurents par Nešu.
viņam jau piedāvāja līguma vēl pirms LAL interesējās par Nešu, ja būtu parakstījuši, Neša nebūtu, pārāk dārgi.
, 2012-07-13 12:35, pirms 12 gadiem
Jā par Miličiču vēl runājot.Uzreiz pēc tam Pistons dabūja čempionu titulu.Bet ja padomā kādus lieliskus spēlētājus varēja paņemt Miličiča vietā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-13 15:50, pirms 12 gadiem
Vynilz rakstīja: Jā par Miličiču vēl runājot.Uzreiz pēc tam Pistons dabūja čempionu titulu.Bet ja padomā kādus lieliskus spēlētājus varēja paņemt Miličiča vietā.
Jaa Boshu,Entoniju, Veidu Igodalu Pistons āmuri!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.