Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" ģenerālmenedžeris nešaubās, ka Kers trenēs komandu arī nākamsezon

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Warriors" ģenerālmenedžeris nešaubās, ka Kers trenēs komandu arī nākamsezon
Stīvs Kers
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas čempiones Goldensteitas "Warriors" ģenerālmenedžeris Bobs Maierss pēc triumfa atzina, ka nešaubās – komandu arī nākamajā sezonā trenēs Stīvs Kers, kurš veselības problēmu dēļ izlaida lielāko daļu izslēgšanas spēļu.

"Manā prātā nav ne kripatiņas šaubu, ka viņš atgriezīsies un arī nākamajā sezonā trenēs komandu. Esmu drošs, ka viņš atgriezīsies. Stīvs būs mūsu treneris," pēc Goldensteitas "Warriors" otrā čempionu titula trīs gados sacīja ģenerālmenedžeris Bobs Maierss.

Kers vadīja komandu pēdējos četros fināla mačos, atgriežoties ierindā pēc veselības problēmām. Kopš pirmās kārtas vidus viņu mocīja migrēnas un sāpes, kas bija saistītas ar pirms diviem gadiem veikto muguras operāciju. Kers kopā ar komandu nedevās izbraukuma spēlēs, bet mājas cīņas vēroja no ģērbtuvēm, reizēm uzrunājot basketbolistus puslaika pārtraukumā.

"Man paveicies būt daļai no čempionu komandas gan kā spēlētājam, gan kā trenerim, un šī sajūta nekļūst sliktāka," pēc triumfa sacīja Kers, kurš spēlētāja karjeras laikā izcīnīja piecus titulus – trīs kopā ar Čikāgas "Bulls" un divus Sanantonio "Spurs" rindās. "Taču šī nakts bija īpaša, ņemot vērā visu, kam pēdējā laikā esmu gājis cauri."

Kera prombūtnes laikā Goldensteitas "Warriors" vadīja viņa palīgs Maiks Brauns, kurš uzvarēja visās 11 spēlēs. "Viena lieta, ko nebiju apjēdzis – ka trenēju Stīvu, kad viņš bija spēlētājs," teica Brauns. "Redzēt viņa kaisli pret basketbolu, atgriežoties uz pēdējām spēlēm – tā bija neticama sajūta. Gan viņam, gan man, gan visai komandai. Tieši tā jābeidzas sezonai."

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

  -1 [+] [-]

, 2017-06-13 20:44, pirms 7 gadiem
Lasiju ka Porzingis pievienosies Cavs komandaa Lova vietaa!
haha kurs noticeja?

     [+] [-]

, 2017-06-14 01:52, pirms 7 gadiem
Runāt var daudz, bet skaidrs, ka, ja veselība neuzlabosies, Smārts būs nākamās sezonas galvenais treneris.

     [+] [-]

, 2017-06-14 11:48, pirms 7 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Runāt var daudz, bet skaidrs, ka, ja veselība neuzlabosies, Smārts būs nākamās sezonas galvenais treneris.
Kas ar Braunu?