Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kanters cieš no alerģijām un turpina kaitināt "Nuggets" fanus

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Kanters cieš no alerģijām un turpina kaitināt "Nuggets" fanus
Eness Kanters un "Trail Blazers": pirmais Rietumu fināls pēc 19 gadu pārtraukuma. Foto: AFP/Scanpix

Portlendas "Trail Blazers" garais spēlētājs Eness Kanters, neraugoties uz daudzajām grūtībām, turpina izbaudīt atrašanos NBA izslēgšanas spēlēs.

Kanters svētdien, 12. maijā, pabeidza pirmo no četrām gavēņa nedēļām. Islāma svētā mēneša Ramadāna laikā viņš no saullēkta līdz saulrietam neēd, nedzer un neizmanto medicīniskos palīglīdzekļus.

Sestdien turku basketbolists sarunā ar žurnālistiem izteicās, ka jūtas labāk pēc atpūtas dienas, taču alerģijas “viņu nogalina”. “Es nezināju, ka Oregonas pavalstī (Klusā okeāna piekrastē) var izjust tik lielu alerģiju ietekmi.

Nākamajā dienā Kanters bija možāks, jo spēle sākas pusvienos pēcpusdienā pēc Denveras laika. “Trail Blazers” viesos guva uzvaru un pirmo reizi kopš 2000. gada sasniedza Rietumu finālu – tas bija ceturtais lielākais pārtraukums NBA vēsturē (Clippers: 49; Wizards: 40; Hornets: 29 sezonas).

Pēc uzvaras Kanters pakaitināja “Nuggets” fanus, veicot ierakstu “Twitter” kontā un norādot uz Denveras īpašo piedāvājumu septītajā spēlē: “Kompensāciju, lūdzu!

Portlenda jau otrdien sāks Rietumu finālsēriju pret Sanfrancisko klubu “Warriors”.

Izmantotie resursi:
https://katu.com/sports/trail-blaze...
https://www.si.com/nba/2019/05/12/e...

     [+] [-]

, 2019-05-13 18:17, pirms 5 gadiem
Dīvaini, bet man arī šobrīd radās no kaut kā alerģija, tikai es hz no kā!

     [+] [-]

, 2019-05-13 18:34, pirms 5 gadiem
NBA God rakstīja: Dīvaini, bet man arī šobrīd radās no kaut kā alerģija, tikai es hz no kā!
ok

     [+] [-]

, 2019-05-13 21:22, pirms 5 gadiem
Nez, priekš pro athlete tas nav diezgan viegla misija, bet nu viņš jau labāk zinās. Priekš mums tas nav pieņemami, priekš viņa jā.

     [+] [-]

, 2019-05-13 23:25, pirms 5 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Nez, priekš pro athlete tas nav diezgan viegla misija, bet nu viņš jau labāk zinās. Priekš mums tas nav pieņemami, priekš viņa jā.
Kas nav pieņemami?

     [+] [-]

, 2019-05-13 23:52, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Kas nav pieņemami?
Ramadāns. Priekš Eiropas tas ir kaut kas svešs un dīvains. Vismaz tā es dzirdu no citiem apkārtējiem. Katrai tautai tradīcijas jau iestrādājušas.

     [+] [-]

, 2019-05-14 06:21, pirms 5 gadiem
Mums ir keto diēta, akmens laikmeta diēta, Stokholmas diēta, kristiešu gavēņu paveidi utt utjp - ļoti daudz ko sev iestāstīt un sekot. Ramadāns ir tāda paša tipa burvju nūjiņa un cilvēkiem burvju nūjiņas ļoti patīk.