Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Porziņģis saņem ielūgumu atrādīties 60 NBA skautiem

Porziņģis saņem ielūgumu atrādīties 60 NBA skautiem
Kristaps Porziņģis
Foto: acb.com

Seviļas basketbola kluba "Cajasol" spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis (Liepāja) ir uzaicināts piedalīties prestižajā NBA pirmsdrafta nometnē "Adidas Eurocamp", kas 7.-9. jūnijā notiks Itālijas pilsētā Trevīzo. Savu dalību pasākumā apstiprinājis "Reggio Emilia" uzbrucējs Ojārs Siliņš (DSN).

Nometnes rīkotāji pagaidām nav publiskojuši uzaicināto spēlētāju sarakstu, ziņo portāls Eurohopes.com . Tas izskaidrojams ar faktu, ka daudzi no potenciālajiem dalībniekiem aizņemti nacionālajos čempionātos vai izslēgšanas spēlēs.

Vienīgais oficiāli apstiprinātais nometnes dalībnieks ir Eiropas Izaicinājuma kausa ieguvējs un Itālijas “play-off” dalībnieks Ojārs Siliņš. Zināms, ka uzaicināto vidū ir trīs “Cajasol” spēlētāji – Kristaps Porziņģis, Ondrejs Balvins un Villijs Ernangomess. Tāpat apstiprināta Francijas U20 izlases dalība pārbaudes spēlē.

“Adidas Eurocamp” nometni apmeklē visu 30 NBA klubu skauti. Parasti katru komandu pārstāv divi personāla atlases speciālisti, tādējādi Trevīzo gaidāma 60 skautu ierašanās. Nometne risinās divas nedēļas pirms NBA drafta, kas paredzēts 26. jūnijā Ņujorkā. Desmit dienas pirms jauno spēlētāju atlases ceremonijas ārzemnieki var savas kandidatūras atsaukt.

Kristaps Porziņģis un “Cajasol” turpina cīņu par iekļūšanu ACB līgas izslēgšanas spēlēs. Divas kārtas pirms regulārās sezonas beigām andalūzieši ar bilanci 17-15 ieņem astoto vietu. Lai tiktu tālāk, jāizcīna viena uzvara vai jācer uz konkurentu zaudējumiem.

Izmantotie resursi:
Eurohopes Basketball Prospects | WHO IS GOING...


, 2014-05-13 22:21, pirms 10 gadiem
Maldinošs virsraksts.
, 2014-05-13 22:23, pirms 10 gadiem
Kurucs ari dosies uz so nometni.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-05-13 22:56, pirms 10 gadiem
extremists rakstīja: Maldinošs virsraksts.
kas tur maldinošs?
, 2014-05-13 23:05, pirms 10 gadiem
Novik, FU!
, 2014-05-13 23:17, pirms 10 gadiem
tas jau ir dahuujaa!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-05-13 23:41, pirms 10 gadiem
siemens rakstīja: Kurucs ari dosies uz so nometni.
No kurienes Tev tāda informācija? Nav par jaunu?
Kristaps Porziņģis cenšas apturēt Keilebu Martinu. Foto. USA Sports Today. Scanpix
7

Porziņģim vāja metienu precizitāte, "Heat" ar trejaču rekordu nokārto līdzsvaru sērijā

Otro spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā ar 101:111 piekāpās Maiami "Heat", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu pirmās kārtas sērijā (1-1). Porziņģis spēli noslēdza ar sešiem gūtajiem punktiem.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.
Tairīss Maksijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

''76ers'' aizsargs Maksijs atzīts par NBA sezonas progresējušāko spēlētāju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas ''76ers'' aizsargs Tairīss Maksijs atzīts par aizvadītās regulārās sezonas progresējušāko spēlētāju.