Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Gobērs un Mičels pirmajā sarunā pēc nesaskaņām centušies aprakt kara cirvi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gobērs un Mičels pirmajā sarunā pēc nesaskaņām centušies aprakt kara cirvi
Donovans Mičels un Rudī Gobērs. Foto: AP/Scanpix

Jūtas "Jazz" centrs Rudī Gobērs bija pirmais Nacionālās basketbola asociācijas spēlētājs, kuram tika konstatētas pozitīvas koronavīrusa analīzes. Drīz pēc tam atklājās, ka saslimis arī Donovans Mičels, kurš Gobēram pārmeta vieglprātīgu attieksmi. Abi nesen aprunājušies, mēģinot aprakt kara cirvi.

"Jā, tā ir taisnība – mēs labu laiku nesarunājāmies. Taču pirms dažām dienām pirmo reizi sazinājāmies. Abi esam gatavi doties laukumā un vienoties vienam mērķim – kopā ar "Jazz" izcīnīt titulu," svētdien teica Rudī Gobērs. Pēc tam, kad viņam ņemtās analīzes bija pozitīvas, NBA pieņēma lēmumu par sezonas apturēšanu.

Mičels bija nākamais saslimušais spēlētājs, un viņš bija ļoti neapmierināts ar Gobēra vieglprātīgo attieksmi pirms tam. Franču centrs vēlāk atvainojās, ka situāciju nav uztvēris nopietni un ka pakļāvis briesmām citus cilvēkus. Tomēr situācijai tuvu stāvoši avoti pat sacīja, ka abu attiecības ir nonākušas līdz vietai, no kuras nav salabojama atpakaļceļa.

"Nevar būt nekādas runas par to, ka neesam profesionāli. Ziniet, starp cilvēkiem valda dažādas attiecības, nekad viss nebūs perfekti. Pat cilvēki, kuri ir precēti – viņiem viss nav perfekti. Līdz ar to arī manas attiecības ar komandas biedriem nav gluži perfektas," teica Gobērs. "Svarīgākais ir saprast, ka abi vēlamies vienu un to pašu – uzvaras. Abi esam pieauguši cilvēki, abi darīsim visu, lai izcīnītu uzvaras."

"Nav nekādas cīņas," par attiecībām ar Mičelu teica Gobērs, kurš vairākkārt atzīts par NBA labāko spēlētāju aizsardzībā. "Tūkstošiem cilvēku katru dienu mirst. Mums jādomā par to, kā varam palīdzēt, kā varam iedvesmot. Savu uzmanību veltu tieši tam." Gobērs arī pauda, ka visa procesa laikā viņš saņēmis nāves draudus.

Mičels savu nostāju pauda pirms laba laika, kad drīz pēc saslimšanas parādījās raidījumā Good Morning America. "Ja godīgi, man vajadzēja labu laiciņu, lai nomierinātos. Izlasīju, ko viņš rakstīja, noklausījos, ko viņš stāstīja," teica Mičels. Gobērs pēc saslimšanas sociālajos tīklos publicēja ierakstu, kurā atvainojās par savu rīcību. "Priecājos, ka viņam viss kārtībā. Priecājos, ka man viss kārtībā. Ļoti priecājos, ka nesaslima visa mūsu komanda."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-04-15 13:47, pirms 4 gadiem
NBA vēsturē Bukers paliks kā autors vienam no sarežģītākajiem realizētajiem metieniem. 2015. gadā viņš „Jazz” sastāvā, izmantojot volejbola paņēmienu, - Kādēļ pieminēt sporta veidu no kura Tev, Ulvi, nav nekādas saprašanas...