Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Mavericks" aizsargam Bransonam veikta pleca operācija

Rolands Eliņš

"Mavericks" aizsargam Bransonam veikta pleca operācija
Džeilens Bransons. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Izmantojot piespiedu pauzi NBA regulārās sezonas kalendārā, šodien pleca operācija veikta Kristapa Porziņģa komandas biedram Džeilenam Bransonam.

Džeilens Bransons traumas dēļ nav spēlējis kopš 22. februāra, un „Mavericks” līdz šim nebija piedāvājusi konkrētas ziņas par viņa atgriešanos laukumā. Šodien viņam veikta pleca operācija.

Bransona atgriešanās laiks nav noteikts arī šobrīd, taču Dalasas mediji vēsta, ka koronavīrusa dēļ ieviestais regulārās sezonas pārtraukums bijis parocīgs brīdis, kad Bransonam veikt operāciju un saglabāt cerības uz viņa atgriešanos laukumā šosezon.

Šobrīd NBA gan valda neskaidrība par tuvāko nākotni un to, vai sezona tiks izspēlēta pilnā apjomā, saīsināta vai varbūt vispār atcelta, taču ir pilnīgi skaidrs, ka nākamā mēneša laikā spēles aizvadītas netiks.

Pirms sezonas pārtraukšanas „Mavericks” atradās visnotaļ stabilā „play-off” pozīcijā – septītajā vietā Rietumu konferencē. Bransons komandai bija palīdzējis ar piedalīšos 57 spēlēs, vidēji spēlē gūtiem 8.2 punktiem un 3.3 rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-03-15 18:32, pirms 4 gadiem
Būs interesanti Play offi. Visi būs sadziedejusies. Uzvarēs tā komanda, kura labāk būs vīrusa pārtraukumā saglabājusi saspēli. Var izšaut jebkura komanda.