Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis par "Knicks" shēmām: "Spēlētāji ir ārkārtīgi apjukuši"

Agris Suveizda

Porziņģis par "Knicks" shēmām: "Spēlētāji ir ārkārtīgi apjukuši"
Deriks Rouzs, Kristaps Porziņģis un Džeremijs Lins
Foto: AP/Scanpix

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis pēc Ņujorkas "Knicks" zaudējuma līgas vājākajai vienībai Bruklinas "Nets" (112:120) atzina, ka komandai pašreiz nekas nesanāk un ka spēlētāji ir ārkārtīgi apjukuši, nesaprotot, kā viņiem būtu jāspēlē.

Kopš "Knicks" vadība atkal sāka likt uzsvaru uz prezidenta Fila Džeksona iemīļoto trijstūra uzbrukumu, komanda piedzīvojusi septiņus zaudējumus desmit spēlēs. "Pašlaik izpildām vienkāršas pamatdarbības," sacīja Kristaps Porziņģis. "Bieži uzbrukumi principā ir veidoti tikai no spēles viens pret vienu. Lai kurš attiecīgajā situācijā tas nebūtu – es, Karmelo [Entonijs], Kortnijs [Lī] -, paši cenšamies kaut ko izveidot, un tā uzbrukumi nebūtu jāspēlē. Šie uzbrukumi ir ļoti nejauši."

Sezonas laikā "Knicks" vairākkārt mainījusi arī aizsardzības shēmas, un līdzējusi nav arī trenera palīga Kurta Rembisa, bijušā pagaidu galvenā trenera, norīkošana darbā ar aizsardzību. Zaudējumā pret Bruklinu "Knicks" centrs Kails O'Kvins spēlēja vien sešas minūtes, jo pieļāva kļūdu aizsardzībā un pēcāk izvairījās no Rembisa, kurš vēlējās ar viņu aprunāties.

"Mainām lietas, jo nevienā brīdī šosezon neesam spēlējuši tā, kā mēs to būtu gribējuši," atzina Porziņģis. "Šosezon bijis aptuveni šādi – varbūt strādās tas, varbūt tas. Tā ka mēs meklējam īstās shēmas. Treneri, protams, cenšas darīt, ko var, un dod mums pēc iespējas vairāk, lai mums būtu nepieciešamā informācija. Taču neesam spējuši to visu salikt kopā un izpildīt tā, kā to būtu vajadzējis darīt. Bijis liels apjukums."

"Nav skaidrs no sākuma līdz beigām – viss!" liepājnieks atbildēja uz jautājumu, vai apjukumu rada galvenokārt uzbrukumu veidošana. "Ļoti daudz kas nav skaidrs…Vilšanās ir diezgan liela. Bija grūti koncentrēties, kad nepildījām pareizās lietas un šobrīd nedarbojamies kopā. Nākamajās 16 spēlēs mums ir jāatrod risinājums."

"Šis ir smags gads – jebkādā ziņā," Porziņģis turpināja. "Ir teiciens par mierīgām jūrām. Ja tā ir mierīga, tad nekad nekļūsi par lielisku burātāju. Grūtības vienmēr uztveru šādi. Šis ir smags gads, un cenšos kļūt labāks, lai kādu dienu mēs varētu spert soli uz priekšu un uzvarēt kaut ko lielu."

Kamēr Porziņģis bijis viens no komandas neaizskaramajiem spēlētājiem, šosezon viņam nācies saspēlēties ar desmit jauniem komandas biedriem. Un nākamsezon sastāvs droši vien atkal ievērojami mainīsies. "Šobrīd par to pārāk nedomāju," atbildēja Porziņģis. "Koncentrējos šim brīdim, un šobrīd mums klājas ļoti slikti. Cerams, ka spēsim situāciju vērst uz labu. Kad pienāks nākamā sezona, tas jau būs cits gads, jauna dzīve. Bet šobrīd mums jāturpina cīnīties."

Izmantotie resursi:
New York Knicks' Kristaps Porzingis says there...
Kristaps Porzingis reaching breaking point over...

Slēpts komentārs: naida_parpilns_agresivs_jaunietis_120102935163046

  +5 [+] [-]

, 2017-03-13 17:23, pirms 7 gadiem
Turies, Porziņģi!

     [+] [-]

, 2017-03-13 17:41, pirms 7 gadiem
naida parpilns agresivs jaunietis 120102935163046 rakstīja: Ja es uzrakstīju twiterī par KP6 kautko tad manu tvītu arī SC publicēs?

Nē ,jo nav neviens pazimīmes ka tev varētu ticēt.

  +7 [+] [-]

, 2017-03-13 17:41, pirms 7 gadiem
Nabaga OKvins,ka jāklausas aizsardzības speciālists Rambis...Kapēc ar Rouzu nerunā?Tad Rouzs vispār laukumā netiktu
Komandā pilnīgds bardaks,un vēl FIls lien virsū ar savi 3stūri un turpina visiem pist prātu

  +9 [+] [-]

, 2017-03-13 17:44, pirms 7 gadiem
Skaidrs, ka šobrīd NY ir kā bēdu ieleja, bet tāpēc jau grūtā brīdī nenovērsīsimies. Tas, ka Hornačeks, nemaz jau nerunājot par dunduku Rembo, nav autoritātes spēlētājiem, nozīmē tikai to - vai nu Fils trenē pats savu ģeometriju, vai arī jāņem treneris ar mantu kājstarpē, atmetot ilūzijas par arhaisko trīsstūri. Prozit!

 +10 [+] [-]

, 2017-03-13 17:47, pirms 7 gadiem
treneris arī nezin kā jāspēlē trijstūris un tagad pa visiem mēģina uzminēt

  +5 [+] [-]

, 2017-03-13 17:54, pirms 7 gadiem
Kristaps lieliski tiek galā ar mediju jautājumiem.

  +3 [+] [-]

, 2017-03-13 17:55, pirms 7 gadiem
Knicks ir ļoti liels bardaks, Filu nesaprot neviens. Bet tikko izlasīju, ka Bulls grib atlaist Mirotichu, tad Bulls organizācija ir vēl tupāks GM un treneris iz zābaks. Šīs abas blices uz papīra ir PO komandas, bet dēļ vadības ir nonākušas tur, kur ir tagad.

  +2 [+] [-]

, 2017-03-13 18:15, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Knicks ir ļoti liels bardaks, Filu nesaprot neviens. Bet tikko izlasīju, ka Bulls grib atlaist Mirotichu, tad Bulls organizācija ir vēl tupāks GM un treneris iz zābaks. Šīs abas blices uz papīra ir PO komandas, bet dēļ vadības ir nonākušas tur, kur ir tagad.
Par Čikāgu tiešām komentāri lieki, gribētu zinat,ko domā pats Reinsdorfs..ja viņam vispār vel ir kāda interese par klubu

     [+] [-]

, 2017-03-13 18:35, pirms 7 gadiem
Dalabi 19 rakstīja: Par Čikāgu tiešām komentāri lieki, gribētu zinat,ko domā pats Reinsdorfs..ja viņam vispār vel ir kāda interese par klubu
A ko tu gribi ja īpašnieks ar GarPax ir labākie draugi tā teikt Kamēr īpašnieks bus Reinsdorfs tikmēr GarPax bus FO priekšā.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-13 18:50, pirms 7 gadiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: Skaidrs, ka šobrīd NY ir kā bēdu ieleja, bet tāpēc jau grūtā brīdī nenovērsīsimies. Tas, ka Hornačeks, nemaz jau nerunājot par dunduku Rembo, nav autoritātes spēlētājiem, nozīmē tikai to - vai nu Fils trenē pats savu ģeometriju, vai arī jāņem treneris ar mantu kājstarpē, atmetot ilūzijas par arhaisko trīsstūri. Prozit!
Znaroku par treneri!

  +3 [+] [-]

, 2017-03-13 18:54, pirms 7 gadiem
KP diezgan skaidri pasaka - esošā vadība ir nekompetenta un ar šiem viņš nebūs laimīgs - jāmaina! vai laime būs citā klubā ..

vispār jābrīnās, ka normāls cilvēks var nopietni cerēt ar kaut kādām pagātnes shēmām uzvarēt ..

tad jau var arī izvilkt R.Auerbaha 60to gadu shēmas un brīnīties ka nekas nesanāk ..

  -2 [+] [-]

, 2017-03-13 18:58, pirms 7 gadiem
Isteniba diezgan amizanti sezonas beigas meginat spelet kaut ko jaunu.Un vispar tad isti nav skaidrs kada velna pec komanda ir Hornaceks???Treneri parasti nem ar savu skatijumu uz speli.A te izskatas,ka Fils so nemis ,lai ir kads ,kas to tristuri parada treninos..murgs...

     [+] [-]

, 2017-03-13 19:03, pirms 7 gadiem
Filam ari jasaprot,ka visam ir savs laiks un vieta.Basketbols mainas.Lidz ar to ari shemas.Vina ziedu laikos basketbols mana skatijuma bija fiziskaks.Kadi centri tad bija.Pavisam savadaki kaa musdienas.Tagad sastava ir pielagots atrai spelei.Gandriz visi centri trene trinisus...klasiski tornji laikam ir tikai Memfisai.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-13 19:10, pirms 7 gadiem
Daniel rakstīja: KP diezgan skaidri pasaka - esošā vadība ir nekompetenta un ar šiem viņš nebūs laimīgs - jāmaina! vai laime būs citā klubā ..

vispār jābrīnās, ka normāls cilvēks var nopietni cerēt ar kaut kādām pagātnes shēmām uzvarēt ..

tad jau var arī izvilkt R.Auerbaha 60to gadu shēmas un brīnīties ka nekas nesanāk ..
Es domāju ka ja paņemtu spēlētājus ar smadzenēm pareizā virzienā un vēlmi ieklausīties trenneros, tad 3stūris aizietu uz urrrā.
Ko tad Tu gribi teikt ka pēc 10 gadien pick&rols arī nestrādās, jo būs novecojusi shēma?

  +1 [+] [-]

, 2017-03-13 19:17, pirms 7 gadiem
Zheel, ka kp nevar aizbeegt to taa sliikstoshaa kugja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-03-13 19:23, pirms 7 gadiem
Labi, labi.
Līdz šim koleģiāli, bet vai tik ar šo interviju jaunais putnēns pārāk skaļi neiečiepstējās. Tas jau ir uzbrauciens komandas vadībai.
Nebūs labi.....

  +2 [+] [-]

, 2017-03-13 19:47, pirms 7 gadiem
einis rakstīja: Labi, labi.
Līdz šim koleģiāli, bet vai tik ar šo interviju jaunais putnēns pārāk skaļi neiečiepstējās. Tas jau ir uzbrauciens komandas vadībai.
Nebūs labi.....
KP varētu teikt daudz vairāk, ko tad viņam izdarīs? Aizmainīs? Kamēr runā patiesību un par lietu, tikmēr tas ir tikai apsveicami.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-13 19:55, pirms 7 gadiem
Tagad KP neko nerunà, kas nav saskaņots ar PR specu...viss tiek kontrolēts

  -1 [+] [-]

, 2017-03-13 20:06, pirms 7 gadiem
Hornačekam skolā bija grūtības ar ģeometriju,tāpēc viņš nevar iemācīt spēlēt trīsstūri.

  +2 [+] [-]

, 2017-03-13 20:37, pirms 7 gadiem
Viņi varētu apjukt tad, kad kontā septiņciparis ieslīd un šo summu pārskaitīt man. TO VARĒTU SAUKT PAR APJUKUMU.

Bet šajā gadījumā daudzi no Knick špīleriem mentāli nav spējīgi izspēlēt trijstūri.

     [+] [-]

, 2017-03-13 20:55, pirms 7 gadiem
Skumji, bet arī Kristaps pārvēršas par statistikas vācēju. Ņujorkas Knicks galvenā problēma ir nevis trijstūra uzbrukums, bet gan aizsardzība. Gandrīz vienmēr ir kāds, kuram ir slinkums nospēlēt aizsardzībā. Diemžēl pretinieki ir pietiekami meistarīgi, lai to momentā izmantotu. Piemēram, spēlē ar Detroitu arī Porzinģi Tobiass Hariss aizsardzībā vienkārši "deklasēja".

  +2 [+] [-]

, 2017-03-13 21:01, pirms 7 gadiem
Komandā neviens nekā nesaprot, kas notiek uz laukuma + vēl lielāku bardaku taisa nelabojamie superstāri Carmelo un Rouzs, kuriem viss ir pie d.

     [+] [-]

, 2017-03-13 21:11, pirms 7 gadiem
markes rakstīja: Es domāju ka ja paņemtu spēlētājus ar smadzenēm pareizā virzienā un vēlmi ieklausīties trenneros, tad 3stūris aizietu uz urrrā.
Ko tad Tu gribi teikt ka pēc 10 gadien pick&rols arī nestrādās, jo būs novecojusi shēma?
ko nozīmē uz urrā? cīņa par titulu? ja no sliktākajām komandām tiktu līdz cīņai par play-off tad jau pašvaks urrā ..

varu tikai atgādināt, ka šos spēlētājus ņēma tas pats Fils-GM kas ir Fils-trijstūra fans un nesavāca jau kaut kādus nezināmus džekus, bet tieši pēc rūpīgas izvēles ..

     [+] [-]

, 2017-03-13 22:12, pirms 7 gadiem
Daniel rakstīja: ko nozīmē uz urrā? cīņa par titulu? ja no sliktākajām komandām tiktu līdz cīņai par play-off tad jau pašvaks urrā ..

varu tikai atgādināt, ka šos spēlētājus ņēma tas pats Fils-GM kas ir Fils-trijstūra fans un nesavāca jau kaut kādus nezināmus džekus, bet tieši pēc rūpīgas izvēles ..
Pēc kādas rūpīgas izvēles ņēma Rouzu, Noā un Lī??? Tos, kas citiem nederēja, arī paņēma. Kurš normāls spēlētājs nāktu uz Knicks?

     [+] [-]

, 2017-03-13 22:36, pirms 7 gadiem
markes rakstīja: Es domāju ka ja paņemtu spēlētājus ar smadzenēm pareizā virzienā un vēlmi ieklausīties trenneros, tad 3stūris aizietu uz urrrā.
Ko tad Tu gribi teikt ka pēc 10 gadien pick&rols arī nestrādās, jo būs novecojusi shēma?
Ja 3stūris ir tik labs, tad kāpēc neviena cita komanda to nespēlē? Nevienam nav smadzenes?

     [+] [-]

, 2017-03-14 00:21, pirms 7 gadiem
Pēc kādām shēmām Knicks spēlēja pirms trijstūra? Trijstūris var radīt vairāk par 200 kombinācijām. Tas apjukums par nejaušībām ir tādēļ, ka nav spējīgi spēlēt radoši. Tikai skrien un met.
Tev šķiet, ka katram uzbrukumam ir sagatavota kombinācija? Ikvienai komandai nejauši sanāk kāda no trijstūra kombinācijām. Ja katrs spēlētājs komandā saprastu kā apzināti veidot trijstūri, pretiniekam radītu lielākas problēmas

     [+] [-]

, 2017-03-14 01:53, pirms 7 gadiem
HMB-APRIJIES rakstīja: Ko saki par garhvielam??? Pirma karta un out

Varesi atpakal avataru uz CAVS mainit
Saku, ka caviem tas pats briest

     [+] [-]

, 2017-03-14 08:22, pirms 7 gadiem
KP Konkurences Padomei ir taisnĪba.