Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Bertānam 12 punkti un trīs bloki Jūtā

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās nakts spēlē Sanantonio "Spurs" izbraukumā piekāpās Jūtas "Jazz" vienībai - 99:101. Latviešu uzbrucējs Dāvis Bertāns devās starta sastāvā, spēlēja 28:51 minūtes (lielākais rādītājs komandā), guva 12 punktus un noformēja trīs blokus.
Video: Zarychta Highlights



, 2018-02-13 12:42, pirms 6 gadiem
bloki skaisti, federe arī laba, brīžem neliekas, ka baltajam tas iespējams
, 2018-02-13 12:54, pirms 6 gadiem
Kā tad Spuras pamanījās to spēli pazaudēt? Pēdējās (video redzamās) Dāvja epizodes laikā vēl pamatīgos plusos. ...laikam Dāvi nolika uz soliņa beigās, ko? Eh.
, 2018-02-13 13:04, pirms 6 gadiem
Limpompo rakstīja: Kā tad Spuras pamanījās to spēli pazaudēt? Pēdējās (video redzamās) Dāvja epizodes laikā vēl pamatīgos plusos. ...laikam Dāvi nolika uz soliņa beigās, ko? Eh.
Viņam bija 4 piezīmes + ne visai vedās aizsardzībā - viņam pāri ielidināja vismaz 3 vai 4 trīņus. No malas izskatās, ka Pops viņam uzticas, bet komanda pagaidām
ne visai, bieži ir brīvs, bet bumbu nedod
, 2018-02-13 16:34, pirms 6 gadiem
Super! Taa tik jaaturpina un viss buus okey!
Kevins Durents ar olimpisko zeltu. Foto: AP/Scanpix
9

Lebrons, Durents, Karijs, Embīds un citi – ASV uz Parīzi vedīs superzvaigžņu sastāvu

Olimpisko spēļu vīriešu basketbola turnīrā četras reizes pēc kārtas uzvarējusi ASV izlase, un šovasar Parīzē tā visdrīzāk spēlēs zvaigžņotā sastāvā – kā ziņo ESPN, jau izvēlēti vienpadsmit no divpadsmit spēlētājiem, vienu vietu vēl paturot brīvu.
Greisons Alens ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
3

Karjerā labāko regulāro sezonu aizvadījušais Alens tiek pie 70 miljonu līguma ar ''Suns''

Savā karjerā labāko Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulāro sezonu aizvadījušais amerikāņu aizsargs Greisons Alens vienojies ar Fīniksas ''Suns'' par līguma pagarināšanu uz nākamajām četrām sezonām par 70 miljoniem ASV dolāru, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Entonijs Edvardss un Kevins Durents jau drīzumā atkal tiksies uz laukuma. Foto: AFP/Scanpix
13

Pamatturnīra beigas: "Thunder" triumfē Rietumos, "Suns" tiksies ar "Timberwolves"

Aizvadītas noslēdzošās 2023./24. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā turnīra spēles. Austrumu konferencē otro vietu izcīnījusi Ņujorkas "Knicks", kas pagarinājumā pārspēja Čikāgas "Bulls", savukārt Rietumos triumfēja Oklahomsitijas "Thunder", kurai seko attiecīgi čempione Denveras "Nuggets" un Minesotas "Timberwolves".