Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Latvijai manas gaitas NBA nozīmē daudz"

Andrejs Siliņš

Porziņģis: "Latvijai manas gaitas NBA nozīmē daudz"
Kristaps Porziņģis
Foto: AP/Scanpix

Pēc Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) Uzlecošo zvaigžņu spēles Ņujorkas "Knicks" latviešu spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis, kurš guva 30 punktus, sniedza komentāru par maču un atbildēja uz pāris žurnālistu jautājumiem.

"Šī bija augstas rezultativitātes spēle, bez lieliskas aizsardzības, bet šeit runa ir par laba laika pavadīšanu," maču komentēja Kristaps. "Otrajā puslaikā spēle kļuva interesantāka, abas komandas gribēja uzvarēt. Mums nedaudz pietrūka un zaudēt nekad nav laba izjūta. Tā kā neesmu pārāk priecīgs par to, ka zaudējām."

"Mans sapnis bērnībā bija kļūt par daļu no NBA. Tagad, kad esmu šeit nonācis un brīžiem apstājos, lai padomātu par to, tas šķiet kaut kas nereāls. Tomēr es nevaru domāt par to, ka esmu šeit nonācis, man jākoncentrējas savam darbam," atbildot uz kāda izraēliešu žurnālista jautājumu, sacīja Porziņģis.

"Ņemot vērā sociālos tīklus, no Latvijas saņemu lielu atbalstu. Zinu, ka Latvijai manas gaitas NBA nozīmē daudz, bet pats vēl neesmu bijis mājās, lai to izjustu uz savas ādas, varbūt starpsezonā tas notiks," turpināja Kristaps.

Tāpat Porziņģim tika vaicāts par to, vai bērnībā viņš varējis iedomāties, ka spēlēs vienā līgā ar Kobe Braientu, uz ko latvietis atbildēja: "Man ir gods būt šajā līgā, kad Kobe aizvada savu pēdējo sezonu. Viņš ir liela leģenda, viens no visu laiku labākajiem basketbolistiem. Iespēja spēlēt pret viņu man ir neiedomājams gods un sapņa piepildīšanās."

Izmantotie resursi:
NBA.com: Promo

  -1 [+] [-]

, 2016-02-13 10:11, pirms 8 gadiem
Lai kā arī notiktos KP un NYK lēmums par izlasi,tas neko nemainīs ilgtermiņā...nebūs...mums jāsaprot,ka puika ir tikai karjeras sākumā,un pa lielam,kas ir svarīgāks,celt skilus tagad,vai pakāpeniski,un tad Latvijas izlase varēs ar Kristapu rēķināties vienmēr!!!??? Ja komanda palaidīs,būs super...p.s kāds var pazvanīt AB???

  -4 [+] [-]

, 2016-02-13 10:21, pirms 8 gadiem
AB neceļ klausuli, dzirdēju ka pievērsies profesionālajam hokejam...

  -2 [+] [-]

, 2016-02-13 10:37, pirms 8 gadiem
ingars31 rakstīja: Lai kā arī notiktos KP un NYK lēmums par izlasi,tas neko nemainīs ilgtermiņā...nebūs...mums jāsaprot,ka puika ir tikai karjeras sākumā,un pa lielam,kas ir svarīgāks,celt skilus tagad,vai pakāpeniski,un tad Latvijas izlase varēs ar Kristapu rēķināties vienmēr!!!??? Ja komanda palaidīs,būs super...p.s kāds var pazvanīt AB???
Kāpēc lai neceltu skili izlasē, iespējams spēlējot OS, ar pasaulē labākājam izlasem? Laikam te būs Ilgauskas 2 variants.

  +2 [+] [-]

, 2016-02-13 10:40, pirms 8 gadiem
Patiesibas mirklis ir tuvu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-02-13 11:59, pirms 8 gadiem
Hmm nez kādi reitingi bija šai spēlei?
Es, personigi, gulēju. Nodomāju, ka labāk skatīšos isto ASG naktī uz pirmdienu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-02-13 13:25, pirms 8 gadiem
Pēdējais Čangals rakstīja: Kāpēc lai neceltu skili izlasē, iespējams spēlējot OS, ar pasaulē labākājam izlasem? Laikam te būs Ilgauskas 2 variants.
Nesalīdzini Kristapu ar Stikla cilvēku,diena pret nakti....un uz doto momentu esi viens par ko tieši domāju,neaizmirsti,šī ir KP pirmā sezona!!!!!! Tagad galvenais ir jāstrādā lai fiziski varētu izturēt tās 80 spēles...tie kas domā savādāk,ne ilgtermiņā,tiem savas ambīcijas izlases saistībā,laikam liels PO,kas notiek pēc tam...es gribētu domāt savādāk...atvainojiet lūdzu!

  -1 [+] [-]

, 2016-02-13 13:46, pirms 8 gadiem
USA*Alex rakstīja: Pareizs lémums - mums bez tevis galígi nebija skumji!
Tu domā, ka es te būtu komentējis katru KP kustību?
Kātad.

  +7 [+] [-]

, 2016-02-13 14:02, pirms 8 gadiem
Es ar esmu viens no tiem, kas atbalsta KP neforsēšānu izlases sakarā. Tāds talans, tomēr ir jāapslīpē pamatīgi. Saprotat, ka ar izlases spēlēm, KP var aizvadīt 100 spēles sezonā. Nedomāju, ka tas būtu, kkas vienkārš arī šī brīža izlases spīdekļiem. Tie, kuri saka, ja KP nespēles, tad viņš būs nodevējs utt. Tad manuprāt tie ir tie, kuri patiesībā to tik gaida, lai tik nozākātu džeku. Īstam LV patriotam jādomā par to, lai KP spēlētu ilgi izlasē, nevis vienu gadu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-13 14:15, pirms 8 gadiem
Kad KP izsauca zvaigžņu spēlē, skatītāju ovācijas bija vislielākās no visiem ne-kanādiešiem. Vienīgi dktors, maita, nenosauca Porziņģa valsti kā citiem spēlētājiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja