Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ričards Vambuts

"Warriors" piektais zaudējums pēc kārtas, Džeimsam kārtējais rekords

"Warriors" piektais zaudējums pēc kārtas, Džeimsam kārtējais rekords
Omērs Ašiks
Foto: AP/Scanpix

Piekto zaudējumu pēc kārtas aizvadītajā naktī Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) piedzīvoja Goldensteita "Warriors", kas piekāpās Hjūstonas "Rockets" ar 107:116. Citā spēlē kārtējo rekordu uzstādīja Lebrons Džeimss, savukārt Kobe Braients guva tikai četrus punktus.

"Warriors" piedzīvo piekto zaudējumu pēc kārtas

Pēdējo tikšanās reizi ar Hjūstonas komandu "Warriors" atceras ļoti labi. Mačā, kas notika nedēļu iepriekš, "Rockets" realizēja 23 tālmetienus, atkārtojot NBA rekordu iemestajos trīspunktu metienus. Kopš tās spēles Goldensteita piedzīvoja tikai zaudējumus, tāpēc šoreiz kareivji vēlējās revanšēties.

Lai gan pirmajā ceturtdaļā labāk spēlēja "Warriors", atlikušajās trīs ceturtdaļās pārsvars bija "Rockets" pusē. Kareivju iegūto deviņu punktu pārsvaru viesi no Hjūstonas diezgan ātri sadeldēja. Pilnībā iniciatīvu "Rockets" pārņēma trešajā ceturtdaļā, kad pēc veiktā 8:2 izrāviena ieguva +11.

Rezultatīvākais basketbolists "Rockets" rindās bija Džeimss Hārdens, kurš guva 27 punktus, Džeremija Lina kontā 14 punkti un 10 rezultatīvas piespēles, savukārt Omērs Ašiks izcēlās ar 13 punktiem un 15 bumbām zem groziem. Labākais "Warriors" komandā ar 27 punktiem bija Stefans Karijs, bet Džarets Džeks un Klejs Tompsons guva pa 22 punktiem. Andris Biedriņš laukumā nedevās.

Šī bija "Warriors" pēdējā spēle pirms NBA All Star Weekend brīvdienām. Pēdējās piecās spēlēs Goldensteita divreiz piekāpās "Rockets", bet pa reizei Oklahomsitijas "Thunder", Memfisas "Grizzlies" un Dalasas "Mavericks".

Džeimss "Heat" uzvarā uzstāda kārtējo rekordu

Pagājušās regulārās sezonas un fināla MVP Lebrons Džeimss aizvadītajā naktī guva 30 punktus, realizējot 11 metienus no 15, atdeva deviņas rezultatīvas piespēles un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, palīdzot Maiami "Heat" pārspēt Portlendas "Trail Blazers" ar 117:104.

Džeimss kļuvis par vienīgo spēlētāju NBA vēsturē, kurš sešās spēlēs pēc kārtas ir guvis 30 vai vairāk punktus, realizējot metienus vismaz ar 60% precizitāti. Iepriekš šis rekords piederēja Edrianam Dentlijam un Mozum Melounam.

"Man nav ko teikt," pēc spēles atzina Džeimss. "Kā jau iepriekš esmu teicis, es zinu līgas vēsturi. Zinu cik daudzi neiedomājami spēlētāji gāja tam cauri. Man atrasties rekordu grāmatā ar tādu statistiku ir ļoti nozīmīgi."

Austrumu konference

V.KomandaU-V%
1."Heat"35-14.714
2."Knicks"32-17.653
3."Pacers"31-21.596
4."Bulls"30-21.588
5."Nets"30-22.577
6."Hawks"28-22.560
7."Celtics"27-24.529
8."Bucks"25-25.500

Citas spēles īsumā

Saspringta spēle risinājās Toronto, kur vietējais "Raptors" uzņēma Denveras "Nuggets". Rudijam Gejam realizējot metienu 4,9 sekundes pirms mača beigām, uzvaru ar 109:108 izcīnīja "Raptors". Rezultatīvākais Toronto komandā ar 22 punktiem bija Demars Derouzans.

33. uzvaru sezonā izcīnīja Memfisas "Grizzlies", kas apspēlēja Sakramento "Kings" ar 108:101. Četri "Grizzlies" spēlētāji guva vairāk par desmit punktiem, bet rezultatīvākais ar 24 punktiem un 12 bumbām zem groza bija Marks Gasols.

Jūtas "Jazz", pārspējot Oklahomsitijas "Thunder" 109:94, pārtrauca "Thunder" četru uzvaru sēriju. Pirmo reizi savā NBA karjerā nesportisko piezīmi nopelnīja Kevins Durents, kurš šajā mačā guva 33 punktus. Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 23 punktiem bija Als Džefersons.

Visbeidzot, Losandželosas "Lakers" pārspēja Fīniksas "Suns" ar 91:85, neskatoties uz to, ka Kobe Braients guva tikai četrus punktus. No spēles Kobe realizēja tikai vienu metienu no astoņiem, atdeva deviņas rezultatīvas piespēles, tiesa, pieļāva astoņas kļūdas. Rezultatīvākie "Lakers" rindās bija Dvaits Hovards un Antuāns Džeimisons - katrs guva 19 punktus. Hovarda kontā vēl 18 atlēkušās bumbas, bet Džeimisona - 10 bumbas zem groziem.

Aizvadītās nakts rezultāti

SpēleRezultāts
Raptors - Nuggets109:108
Heat - Trail Blazers117:104
Grizzlies - Kings108:101
Jazz - Thunder109:94
Lakers - Suns91:85
Warriors - Rockets107:116

Izmantotie resursi:
NBA.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-02-13 10:02, pirms 11 gadiem
Warriors play-off burbulis izgaisîs kâ nebijis.
, 2013-02-13 10:28, pirms 11 gadiem
merikikifans rakstīja: ričardiņ,tas spēlētājs bildītē ir Asiks nevis ašiks.iegaumē to mazais.
Nevajag runāt par lietām, ko nesaproti. Viss ir pareizi.
, 2013-02-13 10:32, pirms 11 gadiem
Interesanti, ka jau trešo sezonu LBJ un Heat, šajā gadījumā LBJ, kāpj pakāpienu augstāk.
Ja pēc titula izcīnīšanas lielais vairākums prognozēja vēsu sezonu, kurā LBJ stati būs +/- triple double robežās, tad LBJ pierāda, ka viņam ir kur pielikt un pēc kā tiekties. Šis rekord tiešām ir zvērīgs, 30 punkti ir nieks, bet tā precizitāte, turklāt visas sešas spēlēs arī uzvarēts...
Ja LBJ turpinās progresēt metienu realziācijā, tas jau vairs nebūs normāli. Pagaidām viņš pieliek katru sezonu, nezaudējot punktu skaitu, bet nu nav jau viņš nekāds centrs, pieteikami met no tālienes un pustālos.

Un skaisti arī tas, kā epizodiski Veids pavelkas uz līdzīgiem rezultātiem (labu realizācijas procentu)
, 2013-02-13 11:17, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Interesanti, ka jau trešo sezonu LBJ un Heat, šajā gadījumā LBJ, kāpj pakāpienu augstāk.
Ja pēc titula izcīnīšanas lielais vairākums prognozēja vēsu sezonu, kurā LBJ stati būs +/- triple double robežās, tad LBJ pierāda, ka viņam ir kur pielikt un pēc kā tiekties. Šis rekord tiešām ir zvērīgs, 30 punkti ir nieks, bet tā precizitāte, turklāt visas sešas spēlēs arī uzvarēts...
Ja LBJ turpinās progresēt metienu realziācijā, tas jau vairs nebūs normāli. Pagaidām viņš pieliek katru sezonu, nezaudējot punktu skaitu, bet nu nav jau viņš nekāds centrs, pieteikami met no tālienes un pustālos.

Un skaisti arī tas, kā epizodiski Veids pavelkas uz līdzīgiem rezultātiem (labu realizācijas procentu)
kā jau pirms kāda laika rakstīju, tad manuprāt viņš galvenokārt ir progresējis tieši galvā/domāšanā/metienu izvēlē un ne tik daudz fiziskajā sagatavotībā vai meistarībā. galvenā starpība starp Lebronu Cavs rindās un Lebronu pēdējās sezonās iekš Heat ir tā, ka viņš izpilda gandrīz tikai augsta realizācijas procenta metienus un faktiski no sava arsenāla ir izslēdzis neērtus un avantūriskus metienus - metieni atliecienā, metieni pāri rokām, tāli pustālie metieni utml. vienīgā avantūra, ja to tā var nosaukt, ir metieni, kurus jau apspriedām - tuvi pustālie metieni pēc straujas apstāšanās caurgājiena vidū, kuri tīri vizuāli brīžiem šķiet nevajadzīgi un neērti. bet, par cik viņš tos ir labi atstrādājis, tad realizācijas procents ir ļoti augsts.
, 2013-02-13 11:19, pirms 11 gadiem
vai L.Džeimss spēlē uz statistiku?
pirms pāris nedēļām paziņoja, ka ja gribētu tad katru nakti gūtu 30 punktus un tagad kā nomērīts 30-32-30-32-31-30

bet vispār šī velk uz LBJ labāko sezonu karjerā.
, 2013-02-13 11:26, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: kā jau pirms kāda laika rakstīju, tad manuprāt viņš galvenokārt ir progresējis tieši galvā/domāšanā/metienu izvēlē un ne tik daudz fiziskajā sagatavotībā vai meistarībā. galvenā starpība starp Lebronu Cavs rindās un Lebronu pēdējās sezonās iekš Heat ir tā, ka viņš izpilda gandrīz tikai augsta realizācijas procenta metienus un faktiski no sava arsenāla ir izslēdzis neērtus un avantūriskus metienus - metieni atliecienā, metieni pāri rokām, tāli pustālie metieni utml. vienīgā avantūra, ja to tā var nosaukt, ir metieni, kurus jau apspriedām - tuvi pustālie metieni pēc straujas apstāšanās caurgājiena vidū, kuri tīri vizuāli brīžiem šķiet nevajadzīgi un neērti. bet, par cik viņš tos ir labi atstrādājis, tad realizācijas procents ir ļoti augsts.
Džeimsa realizācijas procents ir augsts tāpēc, ka pretinieku komandas viņam (tāpat kā Veidam) ļauj brīvi mest no perimetra. Pat drīzāk vilina nevis ļauj, atkāpjās pāris solīšus atpakaļ , lai pēc iespējas atņemtu caurgājienu uz grozu (kurā Lebrons ir visbīstamākais), tā vietā piedāvājot uzmest pa grozu.

Augstais realizācijas procentam no 3pt klāt būtu jāliek zvaigznīte un zem statistikas ailes jāpieraksta skaidrojums: "brīvi metieni". Ja šādi segtu Durantu, tad viņa realizācija būtu virs 60%.

Džeims vēljoprojām nav stabils no perimetra, bet jāpiekrīt, ka viņš ir kļuvis gudrāks. Šogad viņš saprot, ka viņa metiens no perimetra ir nevis Heat uzbrukuma pirmā opcija (tāds iespaids palika pēc viņa spēles pirmajā sezonā ar Heat), bet drīzāk pēdējā. Viņš aktīvāk meklē caurgājienus un uzbrūk grozam no tuvas distances atstājot perimetra metienus kā pēdējo opciju.
, 2013-02-13 11:29, pirms 11 gadiem
Interesanta spēle LAL. Pirmajā puslaikā Kobe pa grozu nebija metis vispār (!!!), beidzot to ar 2 punktiem (soda metieni) 8 rez. piespēlēm un 3 kļūdām. Šī varētu būt viena no tā saucamajām statement spēlēm, kurā Kobe cenšas kko konkrēti pierādīt, šoreiz tas varētu būt tas kā izskatās Lakers uzbrukums, ja to organizē nevis caur viņu, bet cau Dvaitu, vai kādu citu.
, 2013-02-13 11:33, pirms 11 gadiem
Interesanti arī ir tas kā D'Antoni var pamatot savu atrašanos amatā. Viņam ir tikai viena priekšrocība pār citiem NBA treneriem - viņa uzbrukuma sistēma no kuras Lakers šobrīd nav ne smakas.

Tā vietā ir tikai nenormāli daudz Kobes post-upi, izmisīgi centieni nogadāt bumbu Dvaitam postā, bet neviena pick'n'rolla, kura beigās Dvaits tiek zem groza ar bumbu un kas bija viņa visefektīgākais uzbrukuma ierocis Orlando.
, 2013-02-13 11:45, pirms 11 gadiem
Lakers taču ir tādi klauni :0
, 2013-02-13 11:51, pirms 11 gadiem
neatceros, kad vēl James tik labi būtu spēlējis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-02-13 12:13, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Interesanti arī ir tas kā D'Antoni var pamatot savu atrašanos amatā. Viņam ir tikai viena priekšrocība pār citiem NBA treneriem - viņa uzbrukuma sistēma no kuras Lakers šobrīd nav ne smakas.

Tā vietā ir tikai nenormāli daudz Kobes post-upi, izmisīgi centieni nogadāt bumbu Dvaitam postā, bet neviena pick'n'rolla, kura beigās Dvaits tiek zem groza ar bumbu un kas bija viņa visefektīgākais uzbrukuma ierocis Orlando.
Tas vispār ir totāls stulbums.
Viens ir ka klubs var izvēlēties treneri, kurš ir galīgi garām, neskatoties uz prognozēm, bet tomēr, gadās... Toties pavisam cita lieta ir, kad Kobe met divus, četrus, astoņus. Lai vai ko par viņu teiktu, bet tas taču ir smieklīgi un stulbi. 1. Kobe nekad nebūs labāks piespēlētājs par Nešu, kā arī taktiski, Kobes piespēle nestrādā labāk par Neša piespēli. Nezinu, viņš ko cenšas Nešu izēst?
Bet tā globāli uz šo marazmu skatoties - Kobe ņirgājas par kādu, bet par sevi, treneri, koamndas biedriem, tas īsti nav skaidrs. Skaidrs ir tas, ka 16 sezonas līgā ir spēlētas, no kurām pēdējās 13 ir bijušas grandiozas un vēsturē paliekošas. Kapēc pēkšņi šitā māžoties.
Es būtu GM, es Kobi ieliktu tirgū... Ne jau par piespēlēm viņam ir līgas lielākā alga.
, 2013-02-13 12:28, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Tas vispār ir totāls stulbums.
Viens ir ka klubs var izvēlēties treneri, kurš ir galīgi garām, neskatoties uz prognozēm, bet tomēr, gadās... Toties pavisam cita lieta ir, kad Kobe met divus, četrus, astoņus. Lai vai ko par viņu teiktu, bet tas taču ir smieklīgi un stulbi. 1. Kobe nekad nebūs labāks piespēlētājs par Nešu, kā arī taktiski, Kobes piespēle nestrādā labāk par Neša piespēli. Nezinu, viņš ko cenšas Nešu izēst?
Bet tā globāli uz šo marazmu skatoties - Kobe ņirgājas par kādu, bet par sevi, treneri, koamndas biedriem, tas īsti nav skaidrs. Skaidrs ir tas, ka 16 sezonas līgā ir spēlētas, no kurām pēdējās 13 ir bijušas grandiozas un vēsturē paliekošas. Kapēc pēkšņi šitā māžoties.
Es būtu GM, es Kobi ieliktu tirgū... Ne jau par piespēlēm viņam ir līgas lielākā alga.
garsh murgojums....isumaa...kobe dala piespeeles peedeejaas desmit speelees ir 7 uzvaras...sezonas saakumaa kobe meta 30+ un atceramies cik tas bija veiksmiigs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-02-13 13:17, pirms 11 gadiem
Kāds vel pick`n roll ar Hovardu? Viņš tik jēli un mīksti šosezon iet uz grozu piedevām vēl pamanoties reizēm nenoķert Neša piespēli, ka uzreiz skaidrs kapēc Lakers maz izmanto šo opciju.
, 2013-02-13 13:23, pirms 11 gadiem
Chris_Drury rakstīja: garsh murgojums....isumaa...kobe dala piespeeles peedeejaas desmit speelees ir 7 uzvaras...sezonas saakumaa kobe meta 30+ un atceramies cik tas bija veiksmiigs
Un? Kāds ir sausais atlikums, LAL ir top trīs blice konferencē?
Nekāds.
Ne jau kobes piespēles nes uzvaras.
Un ja arī tā būtu, tas ko es saku ir tas, ka Kobe posta sevi, komandu un savus fanus. Kobe nedala vairāk piespēles nekā pats izmet metienus. To nekad nav darījis MJ, to nekad nav darījis LBJ vai Durants. Tā šie vīri nespēlē, tā viņi neieguva slavu, tā par viņiem nesāka fanot.
Kāda ir nodrāztā frāze par izcilajiem spēlētājiem - viņi pavelk sev līdzi komandu un visus padara labākus? Ko kobe padara labāku? Hovardu?

Respektīvi, spēlēt jau viņi tā var, uzvaras arī būs, neizbēgami (maz, bet būs), bet ne jau tapēc Kobes kreklus tik daudz pērk, kapēc izlikties par to, kas neesi, nekad neesi bijis un nebūsi? Tā nav viņa spēle, tapēc arī komanda zaudē interesi skatītāju acīs.
Tāds Kobe pat Sternam nav vajadzīgs, kur nu vēl Los Andželosai... Viņiem tgd būs Pols un Co.
P.S.
Cik Kobe meta pie 5 uzvaru sērijas?
Cik gara bija uzvaru sērija ar Kobi piespēlētāju?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-02-13 13:29, pirms 11 gadiem
Detlefs rakstīja: Baigais sasniegums,sametis pret vājiem spēlētājiem.
Salīdzinot,kam Dantley ar Meloni ir gājuši cauri,pret vēl izcilākajiem spēlētājiem,tā laika modes leģendām un komandām.
Ja LBj spēlētu 1979-82gadā,tad kas tāds sapņos nerādītos.
MJ savā laikā pat pret līgas pastarīšiem to nespēja
Lai tavs izteikums iegūtu apjomu (jēgu), kuras bija tās komandas, kad abi iepriekšējie izcilnieki to iespēja un kāda bija viņu atrašanās vieta līgas tabulā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-02-13 14:07, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: MJ savā laikā pat pret līgas pastarīšiem to nespēja
Lai tavs izteikums iegūtu apjomu (jēgu), kuras bija tās komandas, kad abi iepriekšējie izcilnieki to iespēja un kāda bija viņu atrašanās vieta līgas tabulā?
Man Jums nav nekas jāpamato. Kas Jūs tāds esiet, lai man to prasītu?
70., 80., 90. gados nba basketbols bija augstākajā punktā.
Toreiz dominēja Onils, Olažuans, Robinsons, Čārlzs, Džonsons. Lebrons tajā laikā netiktu līdz grozam, jo tajā laikā basketbols bija ļoti fizisks.
, 2013-02-13 14:16, pirms 11 gadiem
Detfels rakstīja: Man Jums nav nekas jāpamato. Kas Jūs tāds esiet, lai man to prasītu?
70., 80., 90. gados nba basketbols bija augstākajā punktā.
Toreiz dominēja Onils, Olažuans, Robinsons, Čārlzs, Džonsons. Lebrons tajā laikā netiktu līdz grozam, jo tajā laikā basketbols bija ļoti fizisks.
Ne tu redzēji, ne spēlēji. 99%, ka pat dzimis nebiji
O'Nīlu draftēja 92'
Un kā tie tevis pieminētie sasaucas ar iepriekšejiem diviem izcilniekiem? Tas tā... Jautājuma atgādināšanai.
Ja pavisam konkrēti, tad kapēc tu domā, ka kāds TEV liek kaut ko pierādīt? Tu, protams, vari mēģināt pierādīt kādam, ka neesi tik becerīgs kā izskatās, bet ja nē, ar nekas.
P.S.
Jautājums bija lietotājam "Detlefs".
, 2013-02-13 14:29, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Un? Kāds ir sausais atlikums, LAL ir top trīs blice konferencē?
Nekāds.
Ne jau kobes piespēles nes uzvaras.
Un ja arī tā būtu, tas ko es saku ir tas, ka Kobe posta sevi, komandu un savus fanus. Kobe nedala vairāk piespēles nekā pats izmet metienus. To nekad nav darījis MJ, to nekad nav darījis LBJ vai Durants. Tā šie vīri nespēlē, tā viņi neieguva slavu, tā par viņiem nesāka fanot.
Kāda ir nodrāztā frāze par izcilajiem spēlētājiem - viņi pavelk sev līdzi komandu un visus padara labākus? Ko kobe padara labāku? Hovardu?

Respektīvi, spēlēt jau viņi tā var, uzvaras arī būs, neizbēgami (maz, bet būs), bet ne jau tapēc Kobes kreklus tik daudz pērk, kapēc izlikties par to, kas neesi, nekad neesi bijis un nebūsi? Tā nav viņa spēle, tapēc arī komanda zaudē interesi skatītāju acīs.
Tāds Kobe pat Sternam nav vajadzīgs, kur nu vēl Los Andželosai... Viņiem tgd būs Pols un Co.
P.S.
Cik Kobe meta pie 5 uzvaru sērijas?
Cik gara bija uzvaru sērija ar Kobi piespēlētāju?
piekrītu! Kobem nav jāvada saspēle un jāatdod pa 10 piespēlēm ik maču, pašam paliekot uz pāris punktiem, pie tam izdarot nepieklājīgi maz metienu. tad kāda velna pēc komandā ir Nešs?! arī MJ ir bijušas spēles, kurās viņš atdod 10+ piespēles vai savāc 10+ bumbas zem groziem. bet tas jau nenozīmē, ka viņam vajadzēja konkurēt ar Rodmenu un raut rebus viņam ārā no rokām. MJ uzdevums bija mest, mest, mest... tieši tas pats uzdevums, kas ir Kobem.
paradokss - kad Kobe savus 30 ačus vāca un komanda tika pie tituliem, neviens negaudoja, ka viņš ir savtīgs un nespēlē uz komandu, tagad, kad viņš met savus 30, pie tam ar apskaužamu precizitāti, visi kviec, ka viņam jāspēlē uz komandu, jo ar savu spēli viņš visu sagrauj. atveriet acis!!! komandu šobrīd grauj Bass, kurš komandu ir salasījis no kkādiem nespējniekiem+treneri, kurš absolūtu neatbilst Lakers šā brīža sastāva konceptam. Kobe vnk spēlē savu spēli!
, 2013-02-13 14:31, pirms 11 gadiem
Detlefs tik turpina malt vienu un to pašu. Kur tev pierādījumi, ka Lebrons tajā laikā nekas nebūtu? Kā tu vari apgalvot, ka cilvēks, kas tiek uzskatīts par vienu no labākajiem atlētiem, kādu pasaule vispār redzējusi, neizturētu fiziski? Kas tagad NBA spēlē bez kontakta vai? Visi paiet malā un Lebronam tik atliek izskriet cauri? Paskaties kādreiz kādu spēli un tad sāc kko jēdzīgu rakstīt, nevis tik mal vienu un to pašu par pagātni.
, 2013-02-13 14:35, pirms 11 gadiem
Bieži spēles neskatos,bet tik,cik paskatos,plus boxscore.. Jūs tiešām domājat,ka Kobem vajag mest? Viņa realizācijas % ar katru spēli kļūst arvien drausmīgāks, varbūt viņš vienkārši jūt,ka NEVAR iemest. Komandai jau nu točna nav vajadzīgi viņa 25 punkti katrā spēlē,ja tāpēc vajadzīgi 30 metieni. Nez,no malas izskatās,ka viņš vnk jāsēdina malā un jādod atpūsties.
, 2013-02-13 14:44, pirms 11 gadiem
kobe un james salidzinot ar MJ ir salāti, ir viena lieta, ko viņi nekad nepārspēs, Džordans nav zaudējis nevienu finālu un tas ir neapgāžams fakts. Džordans ir dzimis uzvarētājs ar fenomenālu izpratni un izjūtu basketbola, viņš ir basketbola ikona. Džordans pat savos 50 gados spētu gūt vidēji 10pts spēlē un tikai pateicoties meistarībai nevis fiziskajam. MJ labākais !!!
, 2013-02-13 14:46, pirms 11 gadiem
Detfels rakstīja: Man Jums nav nekas jāpamato. Kas Jūs tāds esiet, lai man to prasītu?
70., 80., 90. gados nba basketbols bija augstākajā punktā.
Toreiz dominēja Onils, Oladžuans, Robinsons, Čārlzs, Džonsons. Lebrons tajā laikā netiktu līdz grozam, jo tajā laikā basketbols bija ļoti fizisks.
Protams, kā tad raksts bez Detlefa un Detfeļa.
Vai kāds cits teftelis spēs noķert komentāru skaita ziņā detfeļus. to mēs redzēsim
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-02-13 15:13, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Tas vispār ir totāls stulbums.
Viens ir ka klubs var izvēlēties treneri, kurš ir galīgi garām, neskatoties uz prognozēm, bet tomēr, gadās... Toties pavisam cita lieta ir, kad Kobe met divus, četrus, astoņus. Lai vai ko par viņu teiktu, bet tas taču ir smieklīgi un stulbi. 1. Kobe nekad nebūs labāks piespēlētājs par Nešu, kā arī taktiski, Kobes piespēle nestrādā labāk par Neša piespēli. Nezinu, viņš ko cenšas Nešu izēst?
Bet tā globāli uz šo marazmu skatoties - Kobe ņirgājas par kādu, bet par sevi, treneri, koamndas biedriem, tas īsti nav skaidrs. Skaidrs ir tas, ka 16 sezonas līgā ir spēlētas, no kurām pēdējās 13 ir bijušas grandiozas un vēsturē paliekošas. Kapēc pēkšņi šitā māžoties.
Es būtu GM, es Kobi ieliktu tirgū... Ne jau par piespēlēm viņam ir līgas lielākā alga.
Es nespēju Tev izsekot līdzi. Vai Tu nebiji starp tiem, kurš pirms sezonas rakstīja, ka Lakers izgāzīsies, jo Kobe neatdos nevienam savus metienus? Tagad arī piespēlēt ir slikti?

Es nesaprotu kur ir pamats Taviem apgalvojumiem. Izspēles sauc treneris, respektīvi D'Antoni. Viņš ir tas, kurš nosaka, kurš pick'n'rollā liks skrīnu, bet kurš vadīs bumbu utml. Ar Kobes vēlmi kādu izēst šeit nav nekāda sakara. Un kā vispār izpauzstos tāda izēšana? Nešs ir parakstījis līgumu (pēc tam kad Kobe personīgi viņam zvanīja un pierunāja) uz 2 sezonām, izēst viņu nav iespējams.

Tālāk Tavs apgalvojums, ka Kobes piespēles nekad nav bijušas un nekad nebūs tik labas kā Neša ir vismaz neprecīzs, ja ne nepareizs pēc būtības. Kobe piespēlē no poustapa kurā viņš nokļūst no pick'n'rolla piesaistot vairākus sedzējus un atmetot brīvajam uz vājo pusi. Nešs nepiesaistītu double team tik bieži kā Kobe, jo viņš vnk nav tik bīstams post-up situācijās. Kas attiecas uz tīru pick'n'rollu, tad Kobe vienmēr ir bijis starp līgas labākajiem šajā uzbrukuma veidā (piespēlē, vai met pats).

Un pats galvenais, kad Nešs atgriezās no savainojuma Decembrī, tad bumbas kontrole tika atdota viņam (no Kobes). Rezultātu tas nedeva, jo bija vairāki zaudējumi, toties, kopš bumbu atkal konrolē Kobe LAKERS BILANCE IR 8-3. 8-3. Kā var argumentēt pret to, ja salīdzina ar LAL rezultātiem pārējā sezonā?
, 2013-02-13 15:17, pirms 11 gadiem
kobe.james rakstīja: Nu zin 8 TO nerāda, ka vajadzētu viņam vadīt spēli....

Un LBJ šosezon 3pt met 42%. Es domāju, ka to var saukt par diezgan stabilu rādītāju.
Es taču jau rakstīju par to augsto procentu un kāpēc tas ir tāds, vai ne? Cik Tu vari malt vienu un to pašu, es Tev trešo reizi nestāstāstīšu to, ko divreiz jau esmu teicis.
, 2013-02-13 15:22, pirms 11 gadiem
valjero
Lets vakardienas Overtime citats!!!! Pffffff......
Lebrons bus viens no top 5 vecmeistariem
, 2013-02-13 15:24, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Un? Kāds ir sausais atlikums, LAL ir top trīs blice konferencē?
Nekāds.
Ne jau kobes piespēles nes uzvaras.
Un ja arī tā būtu, tas ko es saku ir tas, ka Kobe posta sevi, komandu un savus fanus. Kobe nedala vairāk piespēles nekā pats izmet metienus. To nekad nav darījis MJ, to nekad nav darījis LBJ vai Durants. Tā šie vīri nespēlē, tā viņi neieguva slavu, tā par viņiem nesāka fanot.
Kāda ir nodrāztā frāze par izcilajiem spēlētājiem - viņi pavelk sev līdzi komandu un visus padara labākus? Ko kobe padara labāku? Hovardu?

Respektīvi, spēlēt jau viņi tā var, uzvaras arī būs, neizbēgami (maz, bet būs), bet ne jau tapēc Kobes kreklus tik daudz pērk, kapēc izlikties par to, kas neesi, nekad neesi bijis un nebūsi? Tā nav viņa spēle, tapēc arī komanda zaudē interesi skatītāju acīs.
Tāds Kobe pat Sternam nav vajadzīgs, kur nu vēl Los Andželosai... Viņiem tgd būs Pols un Co.
P.S.
Cik Kobe meta pie 5 uzvaru sērijas?
Cik gara bija uzvaru sērija ar Kobi piespēlētāju?
Tev viss ir kārtībā? Faktiski nekas no Tevis rakstītā nav taisnība!

Kā Lakers var būt top 3 konferencē, ja 3/4 no aizvadīto spēļu Lakers ir zaudējuši Kobem spēlējot kā skorerim, bet ar Kobi kā saspēles vadītāju ir nospēlētas tikai 11? Šajās 11 bilance ir 8-3, kas varbūt nav top3 konferencē, bet tālu no tā arī nav.

Ko Kobe padara labāku? Tas ir nopietns jautājums? Varētu uzkaitīt vius perimetra spēlētājus ar MWP un Klārku priekšgalā, kuriem katram ir par 5 brīviem metieniem no perimetra pēc Kobes piespēlēm vairāk, nekā būtu tad, ja Kobe nevadītu saspēli. Bet vēl svarīgāk - ja bumba kustas un uzbrukumā tiek iesaistīti pēc iespējas vairāk spēlētāju, tad viņiem nezūd spēles garša un viņi aktīvāk spēlēs aizsardzībā. To var ļoti labi redzēt šajā 11 spēļu nogrieznī, kurā Lakers aizsardzība ir krietni labāka nekā tā bija pirms tam.

Un komanda zaudē interesi!??? Tiešām? Tieši tagad zaudē? Nevis īsi pirms nu jau gandrīz vai leģendārās zaudējumu sērijas, kad spēles vidū piecēlās un aizgāja Lakers ilgadējie fani Džeks Nikolsons un Adams Sandlers? Par to kāda būtu bijusi skatītāju interese, ja Lakers nebūtu veikuši šo izrāvienu gan varētu parunāt, noteikti, ka tā būtu turpinājusi kristies, nevis pieaugusi kā tas notiek šobrīd.
, 2013-02-13 15:34, pirms 11 gadiem
Baigie "eksperti" te visi.
Smiekli nāk.
Kur tad irbiite pazudis? Lielais Heat fans, pajolis.
kobe.james es nelasu Jūsu komentārus, nerakstiet man!
, 2013-02-13 15:42, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Tev viss ir kārtībā? Faktiski nekas no Tevis rakstītā nav taisnība!

Kā Lakers var būt top 3 konferencē, ja 3/4 no aizvadīto spēļu Lakers ir zaudējuši Kobem spēlējot kā skorerim, bet ar Kobi kā saspēles vadītāju ir nospēlētas tikai 11? Šajās 11 bilance ir 8-3, kas varbūt nav top3 konferencē, bet tālu no tā arī nav.

Ko Kobe padara labāku? Tas ir nopietns jautājums? Varētu uzkaitīt vius perimetra spēlētājus ar MWP un Klārku priekšgalā, kuriem katram ir par 5 brīviem metieniem no perimetra pēc Kobes piespēlēm vairāk, nekā būtu tad, ja Kobe nevadītu saspēli. Bet vēl svarīgāk - ja bumba kustas un uzbrukumā tiek iesaistīti pēc iespējas vairāk spēlētāju, tad viņiem nezūd spēles garša un viņi aktīvāk spēlēs aizsardzībā. To var ļoti labi redzēt šajā 11 spēļu nogrieznī, kurā Lakers aizsardzība ir krietni labāka nekā tā bija pirms tam.

Un komanda zaudē interesi!??? Tiešām? Tieši tagad zaudē? Nevis īsi pirms nu jau gandrīz vai leģendārās zaudējumu sērijas, kad spēles vidū piecēlās un aizgāja Lakers ilgadējie fani Džeks Nikolsons un Adams Sandlers? Par to kāda būtu bijusi skatītāju interese, ja Lakers nebūtu veikuši šo izrāvienu gan varētu parunāt, noteikti, ka tā būtu turpinājusi kristies, nevis pieaugusi kā tas notiek šobrīd.
Baigi gari, vēlreiz šo visu caur galvu muļļat un uzrakstīt, bet LAL tiešām zaudē interesi, vienalga ir uzvaras vai nav, spēles stils nav LAL raksturīgs.
Bet par uzvarām un teorijām, piedāvāju nogaidīt atlikušās 30+ spēles NBA sezonā, tad paskatīties, kas LAL nes panākumus, kas dod dzirksteli skatītājiem un pašiem spēlētājiem un pašam Kobem.
, 2013-02-13 15:43, pirms 11 gadiem
Slimie, kopē manu niku. Sportacentrs administrācijai būtu vairāk jākontrolē niku kopēšana.
Dž. Dž. Rediks. Foto: GABRIELLA RICCIARDI / ESPN IMAGES
8

Rediks ir kandidāts uz Bertāna pārstāvētās "Hornets" galvenā trenera amatu

NBA klubs Šarlotas "Hornets", kurai ir līgums uz nākamo sezonu ar Dāvi Bertānu, meklē jaunu galveno treneri, un "Athletic" ziņo, ka kā kandidāts tiek izskatīts Dž. Dž. Rediks, bijušais NBA basketbolists, šobrīd TV personība un basketbola komentētājs.
Džeilens Bransons uzbrukumā. Foto. AFP. Scanpix
25

"Knicks" dramatiska uzvara, Marejs ar sirēnlauzi noslēdz atspēlēšanos pret "Lakers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pie otrajām uzvarām pirmās kārtas sērijās tikušas Ņujorkas "Knicks" un Klīvlendas "Cavaliers", kas uzvarēja attiecīgi Filadelfijas "76ers" (104:101) un Orlando "Magic" (96:86). Arī čempione Denveras "Nuggets" tikusi pie otrās uzvaras sērijā – tā atspēlējās no -20 un, pateicoties Džamala Mareja uzvaras metienam, līdz ar spēles beigu signālu nokārtoja čempiones uzvaru pret Losandželosas "Lakers" (101:99).
Luka Dončičs. Foto: AP/Scampix
30

Dončičs, Jokičs un Gildžess-Aleksandrs pretendē uz NBA sezonas MVP balvu

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi sezonas spēlētāju balvu kandidātus. Uz vērtīgākā basketbolista balvu kandidē Dalasas ''Mavericks'' spēlētājs Luka Dončičs, divkārtējais šīs balvas ieguvējs Nikola Jokičs un ''Thunder'' līderis Šejs Gildžess-Aleksandrs. Divās nominācijās balvu var iegūt debitants Viktors Vembanjamā.