Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

NBA pārcēlusi septīto spēli sezonā – pēc tikšanās ar "Wizards" nespēlēs arī "Suns"

NBA pārcēlusi septīto spēli sezonā – pēc tikšanās ar "Wizards" nespēlēs arī "Suns"
Devins Bukers pret Vašingtonas "Wizards". Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija paziņojusi par vēl vienas spēles pārcelšanu – šonakt netiks aizvadīta arī cīņa starp Fīniksas "Suns" un Atlantas "Hawks".

"Spēle ir pārcelta atbilstoši līgas Veselības un drošības protokolam. Tā kā Fīniksas "Suns" komandā notiek kontaktpersonu pārbaudīšana, vienībai nav nepieciešamais astoņu spēlētāju minimālais skaits, kas vajadzīgs spēles aizvadīšanai," sacīts līgas paziņojumā.

Līga plašāku skaidrojumu nav sniegusi, taču Fīniksas "Suns" pārceltā spēle visdrīzāk ir saistīta ar to, ka "Suns" iepriekšējo maču aizvadīja pret Vašingtonas "Wizards", piedzīvojot zaudējumu ar rezultātu 107:128. "Wizards" šonakt gaidāmā spēle pret Jūtas "Jazz" nepietiekama basketbolistu skaita dēļ tika pārcelta jau iepriekš. "Wizards" informēja, ka protokola dēļ no sastāva ir svītroti Rui Hačimura un Morics Vāgners, bet pārējā vienībā notiek kontaktpersonu pārbaude.

Līdz ar to šajā sezonā ir pārceltas septiņas spēles: Hjūstonas "Rockets" pret Oklahomsitijas "Thunder", Bostonas "Celtics" pret Maiami "Heat", Dalasas "Mavericks" pret Ņūorleānas "Pelicans", Čikāgas "Bulls" pret Bostonas "Celtics", Bostonas "Celtics" pret Orlando "Magic", Vašingtonas "Wizards" pret Jūtas "Jazz" un Fīniksas "Suns" un Atlantas "Hawks". Šosezon ir aizvadītas 159 spēles.

Skaties pasaules klases sporta tiešraides Go3!

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/NBA/status/1349...


Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
25

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.