Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Kurucs nespēlē, Durants ar 34+9+13 kaldina "Nets" uzvaru pret "Nuggets"

Kurucs nespēlē, Durants ar 34+9+13 kaldina "Nets" uzvaru pret "Nuggets"
Kevins Durents. Foto: EPA/Scanpix

Bruklinas "Nets", kurai palīdzēt joprojām nevar Kairijs Ērvings, ar rezultātu 122:116 izcīnīja uzvaru pret Denveras "Nuggets". Stīva Neša vadītā "Nets" atspēlēja 18 punktu deficītu. Kevins Durents kaldināja komandas uzvaru ar 34 punktiem, deviņām atlēkušajām bumbām un 13 rezultatīvām piespēlēm. Rodions Kurucs šodien pie iespējas sevi pierādīt laukumā netika.

Rodions Kurucs šodien laukumā nedevās.

Pirmajā puslaikā laukumā dominēja viesi no Denveras. Mača rezultātu ar divu punktu metienu atklāja Nikola Jokičs no "Nuggets", bet, pateicoties Brūsa Brauna un Kevina Durenta metieniem "Nets" ātri izvirzījās vadībā. Šī gan bija pirmā un pēdējā reize pirmajā puslaikā, kad "Nets" atradās vadībā. "Nuggets" veiksmīgāk realizēja savus metienus un pirmās ceturtdaļas turpinājumā bija vadībā ar plus astoņi. Arī otrajā ceturtdaļā labāk spēle vedās "Nuggets", kas pārsvaru spēja palielināt jau līdz plus 16 punktiem. "Nuggets" pirmajā puslaikā metienus no tālās distances raidīja ar gandrīz 60% precizitāti, bet "Nets" pieļāva ļoti daudz kļūdas. "Nets" komandu vilka Durants un Keriss Leverts, bet ar to bija par maz.

Spēle sagriezās kājām gaisā trešajā ceturtdaļā. "Nets" bija nepieciešamas astoņas minūtes, lai likvidētu "Nuggets" iekrāto pārsvaru un izvirzītos vadībā otro reizi šajā mačā. Lielāko pienesumu šajā panākumā deva Durents, kurš trešajā ceturtdaļā guva 14 punktus. "Nuggets" zuda metienu precizitāte, un, uzsākot ceturto mača nogriezni, rezultāts uz tablo bija neizšķirts – 90:90. Noslēdzošajā ceturtdaļā rezultāts auga ļoti līdzīgi, un neviena no komandām nespēja iegūt lielu pārsvaru. Nedaudz vairāk kā divas minūtes līdz pamatlaika beigām rezultāts bija 113:113, bet tad, pateicoties Brauna un Durenta precīziem metieniem, "Nets" veica septiņu punktu izrāvienu un nodrošināja uzvaru visā mačā – 122:113.

Durents bija tuvu tam, lai atzīmētos ar triple-double. "Nets" līderis maču noslēdza ar 34 punktiem, deviņām atlēkušajām bumbām un 13 rezultatīvām piespēlēm. Leverts guva 20 punktus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles. Jokičs tika pie karjeras rekorda pārtvertajās bumbās. Serbijas izlases spēlētājs septiņas reizes pārtvēra bumbu, kā arī guva 23 punktus, savāca astoņas atlēkušās bumbas un atdeva 11 rezultatīvas piespēles. 22 punktus iemeta arī Vils Bārtons.

Nākamo maču "Nets" aizvadīs jau naktī uz ceturtdienu, tiekoties ar Ņujorkas "Knicks".


, 2021-01-13 09:33, pirms 3 gadiem
Jāraksta faniem vēstule uz Nets, jāsavāc daudz parakstus, lai dod Kurucam spēles laiku!
Vińš sevi pierādīs!

Un otru vēstuli pie reizes, pie vienas parakstu vākšanas, wizzardiem
Lai dod lielu spēles laiku Andžejam Biškopim-Dravniekam
, 2021-01-13 12:00, pirms 3 gadiem
kurucs galīgi izspiests no sastāva
, 2021-01-13 12:59, pirms 3 gadiem
Atsēž līgumu vienkārši. Pēc tam uz VEF.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
3

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.