Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kazinss par Hārdena attieksmi: "Tas ir negodīgi pret mums pārējiem"

Artūrs Šāblis
Artūrs Šāblis

Kazinss par Hārdena attieksmi: "Tas ir negodīgi pret mums pārējiem"
Džeimss Hārdens. Foto: Steph Chambers/AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Hjūstonas "Rockets" komandas centrs Demarkuss Kazinss paudis savu viedokli par vienības ilggadējā līdera Džeimsa Hārdena attieksmi pret komandas biedriem.

Hjūstonas "Rockets" līderis Džeimss Hārdens jau kopš starpsezonas ir licis nojaust, ka vēlas komandu pamest. Šajā sezonā, kurā vienība pagaidām aizvadījusi vien deviņas spēles, aizsargs treniņos konfliktējis ar saviem komandas biedriem un kādam pat metis ar bumbu. Ārpus basketbola laukumiem Hārdens esot redzēts kādā video, kas uzņemts striptīza klubā. Basketbolists arī nav kautrējies kritiski izteikties par "Rockets" rādīto sniegumu, taču atbildi parādā nav palicis cits Hjūstonas komandas spēlētājs Demarkuss Kazinss.

"Ja godīgi, manās interesēs ir spēlēt ar Džonu Volu," atzīst 2,11 metrus garais centra spēlētājs. "Necieņa (no Hārdena puses) jūtama jau sen. Tas nav nekas tāds, kas sākās vakar. Tas ir pavisam negodīgi pret mums pārējiem, kas ir ģērbtuvē," atklāj Kazinss.

Skandālam jau pavisam drīz varētu pienākt gals, jo vairāki apskatnieki ziņo, ka "Rockets" gatavojas maiņas darījumam, kurā Hārdens komandu pametīs. Starp favorītiem uz zvaigznes iegūšanu ir Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" un Filadelfijas "76ers". Tāpat ziņots, ka Hārdens šobrīd tiek izolēts no komandas.

Hjūstonas "Rockets" ar trim uzvarām deviņās spēlēs šobrīd Rietumu konferencē ieņem pirmspēdējo vietu, esot priekšā vien Minesotas "Timberwolves".

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/sam_amick/statu...

     [+] [-]

, 2021-01-13 23:19, pirms 3 gadiem
Kurucs aiztreidots uz Hjustonu.

     [+] [-]

, 2021-01-13 23:20, pirms 3 gadiem
Tikmēr Kurucs uz Hjūstonu.

     [+] [-]

, 2021-01-13 23:20, pirms 3 gadiem
Sportacentrs gul. Tjipa rit ieliks zinu. Haha.

     [+] [-]

, 2021-01-13 23:30, pirms 3 gadiem
Man lieks, tā dīva nespēs iespēlēties titula pretendentes komandā, ceru ka viņu aizmainis uz brooklyn pretī saņemot Kurucu utt
Jo man liekas Kurucu agri vai vēlu maiņa vienalga sagaidīs

     [+] [-]

, 2021-01-13 23:59, pirms 3 gadiem
Vinjs joprojam tupa grib titulu...

     [+] [-]

, 2021-01-14 00:20, pirms 3 gadiem
ANDZA84 rakstīja: Tas hardens ir lēts bo.zis kas māk mest bumbu grozā, tādēļ ar viņu auklējas. Realitātē pilnīgs Lo.. Kurš ir kaut kāds iedomu varonis... Ne īsti viņš noliedz ne arī atzīst kovids pastāv.
Pārējie muļķīši aplaudē.
Zem kādam vielām šito tu sarakstīji? Arī darbadienās esi sācis lietot?

  +1 [+] [-]

, 2021-01-14 00:38, pirms 3 gadiem
Kjenga2 rakstīja: Zem kādam vielām šito tu sarakstīji? Arī darbadienās esi sācis lietot?
Cilvēks izteica savas domas,tevi neaiztika. Toties tu viņam konkrēti piefisies un vēl apsaukā. Nesmuki kaut kā sanāk tev...

     [+] [-]

, 2021-01-14 00:42, pirms 3 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Cilvēks izteica savas domas,tevi neaiztika. Toties tu viņam konkrēti piefisies un vēl apsaukā. Nesmuki kaut kā sanāk tev...
Kas tās pa domām?? Tikai tīri apdirsieni un konkrēti meli. Lai apstiprina vismaz vienu sevis izteikto faktu/apgalvojumu, es viņam publiski atvainošos.

     [+] [-]

, 2021-01-14 11:15, pirms 3 gadiem
Kjenga2 rakstīja: Kas tās pa domām?? Tikai tīri apdirsieni un konkrēti meli. Lai apstiprina vismaz vienu sevis izteikto faktu/apgalvojumu, es viņam publiski atvainošos.
Nedusmojies