Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Džordžs Hils: ''NBA nevar mani piespiest sēdēt viesnīcas numuriņā visu laiku''

Džordžs Hils: ''NBA nevar mani piespiest sēdēt viesnīcas numuriņā visu laiku''
Džordžs Hils. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) vakar lēma pastiprināt drošības protokolu, lai samazinātu basketbolistu inficēšanos ar Covid-19. Kritiku par pieņemtajiem mēriem paudis Oklahomsitijas ''Thunder'' basketbolists Džordžs Hils, sakot, ka, iespējams, ir jāpārtrauc sezona. Citu viedokli izteica Hila komandas biedrs Šejs Gildžess Aleksanders.

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Covid-19 izplatības dēļ spēlētāju vidū pārcēlusi jau sešas spēles, divas no tām ar latviešu pārstāvēto klubu dalību. Savukārt līga ar spēlētāju asociāciju vienojusies par stingrāku drošības protokolu. Principā NBA spēlētāji tiks ievietoti vietējos burbuļos, samazinot viņu saskari ar ārpus komandas notiekošo, proti, izbraukumos savos viesnīcu numuriņos spēlētājiem būs aizliegts uzņemt viesus, kā arī pašiem atstāt viesnīcas telpas, izņemot ārkārtas gadījumus. Tāpat NBA saīsinājusi laiku, ko spēļu dienās komandas var pavadīt ģērbtuvēs, tā vietā lielāku uzsvaru liekot uz komandu spēlētāju un treneru tikšanos laukumā, kur ir daudz vairāk vietas un attiecīgi vairāk iespēju ievērot distancēšanos. Līgas komisārs Adams Silvers iepriekš vienā no attālinātajām konferencēm ar komandu īpašniekiem pauda, ka janvāris epidemiologu vērtējumā būšot sliktākais Covid-19 saslimstības ziņā.

Neapmierinātību ar pieņemtajiem mēriem pauda Oklahomsitijas ''Thunder'' spēlētājs Džordžs Hils: ''Mēs gribam spēlēt, bet dažus no šiem noteikumiem nesaprotu. Varam svīst ar pretinieku sev tuvumā 48 minūšu garumā, bet pēc mača nevaram savstarpēji aprunāties. Neredzu tam jēgu. Esmu pieaudzis vīrietis un darīšu, ko vēlēšos. Ja gribēšu apciemot savu ģimeni, tad tā arī rīkošos. NBA nevar mani piespiest 24 stundas diennaktī atrasties viesnīcas numuriņā. Ja tas ir tik nopietni, tad varbūt mums nevajadzētu spēlēt. Neviens neapstādinās visu dzīvi tikai basketbola dēļ.''

''Esmu gatavs darīt visu, lai tiktu vaļā no Covid-19 sērgas. Ja tas nozīmē, ka uz soliņa man jāvalkā sejas maska visu laiku, tad to arī darīšu. Vēlos atgriezties normālā dzīves ritmā un lai tas notiktu, esmu gatavs uz visu,'' pretēju viedokli pauda Džordža komandas biedrs Šejs Gildžess Aleksanders.

Oklahomsitijas ''Thunder'' pirmajās 10 spēlēs uzvaras un zaudējumus dalījusi uz pusēm, atrodoties devītajā vietā Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2021-01-13 12:11, pirms 3 gadiem
Drīz nevarēs spēlēt aizsardzībā,jo būs jāievēro 2 metru attālums no sedzamā..Ja spēlētājs iet caurgājienā uz grozu tad aizsargam ir jāmūk prom no viņa
, 2021-01-13 12:14, pirms 3 gadiem
Lauz kontraktu un dari ko gribi, tur viņam taisnība.
, 2021-01-13 12:36, pirms 3 gadiem
Ja man maksātu tādu naudu, tad pakļautos bez ierunām. Kāpēc NHL spēlētāji visu laiku nesūdzās? NBA spēlētāji kaut kādas primadonas kurām nekas neapmierina.
, 2021-01-13 12:46, pirms 3 gadiem
Kas dara ka grib, tas nepelna miljonus!
Katrs lai izvēlas - sēdēt istabiņa un pelnīt miljonus, vai staigat apkart un darīt ko vēlas.
, 2021-01-13 12:47, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Drīz nevarēs spēlēt aizsardzībā,jo būs jāievēro 2 metru attālums no sedzamā..Ja spēlētājs iet caurgājienā uz grozu tad aizsargam ir jāmūk prom no viņa
bet ja kāds ir paspējis nostāties aizsardzībā, uzbrūkošais spēlētājs arī nevar viņam tuvoties tuvāk par 2 metriem - lai met no centra, ja aizsargs pie trīnīša līnijas stāv
, 2021-01-13 12:47, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Drīz nevarēs spēlēt aizsardzībā,jo būs jāievēro 2 metru attālums no sedzamā..Ja spēlētājs iet caurgājienā uz grozu tad aizsargam ir jāmūk prom no viņa
Bija jau tāda Futbola spēle, kur visi centās ievērot 2 metru distanci!
, 2021-01-13 13:05, pirms 3 gadiem
Jāuztaisa viens burbulis, lai visi pārslimo un mauc tālak, vai arī katram pa potei! Tās tak palīdzot pret vīrusu, vai tomēr nē?
, 2021-01-13 13:20, pirms 3 gadiem
Diemžēl tev algu maksā NBA un ja tev nepatīk noteikumi, tad lauz savu līgumu, jo ir noteikumi kuri jāizpilda, lai varētu notikt spēles un būtu iespēja saņemt sponsoru naudu, ja gribi savus miljonus, tad būs vien jāsēž viesnīcas numuriņā.
, 2021-01-13 13:38, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Drīz nevarēs spēlēt aizsardzībā,jo būs jāievēro 2 metru attālums no sedzamā..Ja spēlētājs iet caurgājienā uz grozu tad aizsargam ir jāmūk prom no viņa
Tā ir cita spēle. To sauc par netball
, 2021-01-13 14:06, pirms 3 gadiem
šis laikam rlimoviču robertam draugos
, 2021-01-13 15:10, pirms 3 gadiem
girgersons rakstīja: Ja man maksātu tādu naudu, tad pakļautos bez ierunām. Kāpēc NHL spēlētāji visu laiku nesūdzās? NBA spēlētāji kaut kādas primadonas kurām nekas neapmierina.
Ādas krāsa. Princeses, vienmēr viņus kāds abižo
, 2021-01-13 15:18, pirms 3 gadiem
profesorsk rakstīja: Ādas krāsa. Princeses, vienmēr viņus kāds abižo
Kāda vēl nafig ādas krāse te? Kādā sakarā kaut kas tāds jāpin te iekšā?
, 2021-01-13 15:26, pirms 3 gadiem
Hils taču bija avangardā BLM lietā ! Tagad ir avangardā viesnīcas un burbuļa pamešanas lietā ! Cilvēks vienkārši ir avangardā ! Viņam Omskā nevis Oklahomā būtu jāspēlē !
, 2021-01-13 15:34, pirms 3 gadiem
Respect Hilam. ..bet šovam, protams, jāturpinās, kamēr nepakļaus pilnībā.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.