Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ričards Vambuts

Entonijs gūst 27 punktus "Knicks" uzvarā, "Bucks" atspēlējas no 20 punktu deficīta un uzvar

Entonijs gūst 27 punktus "Knicks" uzvarā, "Bucks" atspēlējas no 20 punktu deficīta un uzvar
Karmelo Entonijs
Foto: AFP/Scanpix

Šīvakara pirmajā Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) spēlē Ņujorkas "Knicks", pateicoties Karmelo Entonija un Krisa Kouplenda rezultatīvajai spēlei, ar 100:87 pārspēja Ņūorleānas "Hornets". Otrajā mačā Milvoki "Bucks", atspēlējoties no 20 punktu deficīta, apspēlēja Toronto "Raptors" - 107:96.

Pirmās spēles minūtes bija diezgan rezultatīvas, jo abas komandas realizēja lielāko daļu no izmestajiem metieniem. Viesi no Ņūorleānas uz brīdi panāca piecu punktu pārsvaru, taču "Knicks" ātri sadeldēja deficītu. Veiksmīgi Ņujorkai spēlēja pirmgadnieks Kouplends, kurš pirmajā ceturtdaļā guva 11 punktus. Pēdējos piecus ceturtdaļas punktus no soda metienu līnijas guva "Hornets" pārstāvis Robertss, tādējādi viesi atradās vadībā pēc pirmās ceturtdaļas ar 29:22.

Nākamā ceturtdaļa aizritēja "Knicks" zīmē. Mājinieki gan atspēlēja "Hornets" pārsvaru, gan paši ieguva vairāku punktu pārsvaru. Ar metienu realizāciju veicās Entonijam, kurš no pirmajiem desmit metieniem realizēja tikai vienu, bet no nākamajiem desmit tika realizēti jau septiņi. Visā ceturtdaļā Entonijs guva 18 punktus, bet "Knicks" puslaika atpūtā devās ar 49:41 vadību.

Pirmais otrā puslaika punkts tika gūts pat spēlei neatsākoties, jo tehnisko piezīmi nopelnīja Čandlers. "Knicks" izdevās iegūt vairāk kā desmit punktu pārsvaru, taču "Hornets" nepadevās. Pēc Meisona precīzā soda metiena rezultāta starpība bija vairs tikai četri punkti. Pirms izšķirošās ceturtdaļas vadībā ar 71:66 atradās ņujorkieši.

"Knicks" ceturto ceturtdaļu uzsāka ar 13:2 izrāvienu, tādējādi iegūstot 16 punktu pārsvaru. Viesiem neizdevās kardināli izmainīt spēles gaitu, tādējādi 23. uzvaru sezonā izcīnīja Ņujorkas komanda, savukārt "Hornets" piedzīvoja 26. neveiksmi.

Rezultatīvākais "Knicks" komandā bija Karmelo Entonijs, kurš guva 27 punktus. Kriss Kouplends pievienoja 22 punktus, bet Amares Stademaira kontā 12 punkti. Ēriks Gordons ar 22 punktiem bija rezultatīvākais "Hornets" spēlētājs.

"Bucks" atspēlējas no 20 punktu deficīta un uzvar Toronto

Pirmajā ceturtdaļā dominēja "Raptors", kas pēc 9:0 izrāviena ieguva desmit punktu vadību. Dažas minūtes pirms ceturtdaļas beigām komandas šķīra jau 20 punkti, tomēr rezultāts pēc pirmajām 12 minūtēm bija 34:16. Diametrāli pretēja bija otrā ceturtdaļa, kurā laukumā labāki bija jau viesi no Milvoki. "Bucks" veica 18:4 izrāvienu, pietuvojoties līdz četriem punktiem. "Raptors" ieguva +8, bet, puslaikam noslēdzoties, Toronto bija vadībā ar 49:47.

Trešā ceturtdaļa pagāja punkts punktā, jo nedz "Raptors", nedz "Bucks" neieguva vērā ņemamu pārsvaru, tādējādi bija saprotams, ka mačs izšķirsies ceturtajā ceturtdaļā. Pēc Andersona divpunkta metiena "Raptors" ieguva +5, bet viesi ātri viena izlīdzināja rezultātu. Izšķirošo izrāvienu "Bucks" veica trīsarpus minūtes pirms spēles beigām, kad tika veikts 11:0 izrāviens, iegūstot +10.

Brendons Dženingss un Džons Hensons bija rezultatīvākie "Bucks" spēlētāji, gūstot 19 punktus (Dženingsa kontā arī 10 rezultatīvas piespēles). "Raptors" rindās četri spēlētāji guva 20 vai vairāk punktus - rezultatīvākais ar 23 punktiem bija Demars Derozans, 22 punkti un 14 atlēkušās bumbas Amira Džonsona kontā, Hosē Kalderons guva 21 punktu, bet Eds Deiviss izcēlās ar 20 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām.

Izmantotie resursi:
NBA.com


, 2013-01-13 22:15, pirms 11 gadiem
Melo sūdīgi sāka.bet 2/4 čali noārdījās,guva 13 punktus in a row...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-01-13 23:06, pirms 11 gadiem
Drausmiga metienu precizitate J.R. un Melo...
Kristaps Porziņģis cenšas apturēt Keilebu Martinu. Foto. USA Sports Today. Scanpix
27

Porziņģim vāja metienu precizitāte, "Heat" ar trejaču rekordu nokārto līdzsvaru sērijā

Otro spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā ar 101:111 piekāpās Maiami "Heat", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu pirmās kārtas sērijā (1-1). Porziņģis spēli noslēdza ar sešiem gūtajiem punktiem.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.