Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Karijs cer atgriezties laukumā līdz sezonas beigām

Karijs cer atgriezties laukumā līdz sezonas beigām
Traumas ārstējošie Stefens Karijs un Klejs Tompsons. Foto: EPA/Scanpix

LETA. Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Stefens Karijs cer līdz sezonas beigām atgriezties laukumā, paziņojis Goldensteitas "Warriors" aizsargs.

Viena no spožākajām NBA zvaigznēm oktobra beigās spēles laikā salauza roku, kad, dodoties uz grozu, atdūrās pret Fīniksas "Suns" spēlētāju Āronu Beinsu, kurš brīdi vēlāk uzkrita virsū "Warriors" līderim. Cietušais spēlētājs pēc gūtā savainojuma neilgu brīdi pavadīja uz zāles grīdas, bet vēlāk jau pameta laukumu un spēlē vairs neatgriezās.

Karijam dažas dienas vēlāk tika veikta operācija, bet trīs mēnešu periodā tiks noteikts viņa atgriešanās laiks.

"Sagaidu, ka būšu gatavs spēlēt, tikai nezinu, kad tas būs. Varbūt tas būs agrs pavasaris, viss atkarīgs no rehabilitācijas procesa. Nekad neko neesmu salauzis un cīnījies ar šāda veida savainojumiem," sarunā ar Ziemeļamerikas žurnālistiem stāstīja Karijs, kurš šajā sezonā četrās spēlēs vidēji guvis 20,3 punktus, veicis 6,5 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 5,0 atlēkušās bumbas.

"Warriors" komanda sezonas turpinājumā saskarsies ar lielām problēmām, jo vasarā komandu pameta viens no tās līderiem Kevins Durents, savukārt Klejs Tompsons ceļgala savainojuma dēļ, visticamāk, izlaidīs visu 2019./20. gada sezonu. Tāpat vienībā vairs nav Andrē Igudalas, kurš nereti bija aktīvākais spēlētājs zem groza.

Titulētā komanda ar divām uzvarām 11 spēlēs ir pēdējā vietā Rietumu konferencē un ir vājākā vienība visā līgā. Pagājušajā sezonā tā kārtējo reizi sacentās līgas finālā, tomēr piekāpās Toronto "Raptors", nespējot tikt pie trešā titula pēc kārtas un ceturtā pēdējos piecos gados.


, 2019-11-12 20:12, pirms 4 gadiem
Vispār Warriors pārcēlās uz Sanfrancisko, taka nebūtu tīri gudri rakstīt Oklendas komanda...
, 2019-11-12 20:27, pirms 4 gadiem
Tanguay rakstīja: Vispār Warriors pārcēlās uz Sanfrancisko, taka nebūtu tīri gudri rakstīt Oklendas komanda...
autoram vecās labās atmiņas par Biedriņa laikiem
, 2019-11-12 20:38, pirms 4 gadiem
kādēļ atgriezties ? lai krāj spēkus 20/21 sezonai !!!
, 2019-11-12 20:50, pirms 4 gadiem
kristaps26 rakstīja: kādēļ atgriezties ? lai krāj spēkus 20/21 sezonai !!!
GSW iet kruīza režīmā , lai labu piku var dabūt sev. Un vasarā varēs Raselu + piku iemainīt pret Grieķi vai Jokiču
, 2019-11-12 21:00, pirms 4 gadiem
comon88 rakstīja: GSW iet kruīza režīmā , lai labu piku var dabūt sev. Un vasarā varēs Raselu + piku iemainīt pret Grieķi vai Jokiču
Iedod avotu. Savādāk liekas tik (.... es pat nezinu vārdu... ) paziņojums.
, 2019-11-12 21:03, pirms 4 gadiem
Kas vispār attiecas uz šo situāciju - nepareizs bija ziņojums, ka viņš izlaidīs visu sezonu. (ko arī SC publicēja). Kers pateica uzreiz, ka būs atpakaļ un kur izraktas baumas, ka nebūs. Protams, lūzumi dažādi (Heivardam sola 6 nedēļas) un kaut ko pateikt uzreiz īsti nevar. Bet Kers teica, ka fani nāk uz viņu skatīties un viņš grib būt atpakaļ laukumā. GSW sezonu tāpat neizglābs.
, 2019-11-12 21:04, pirms 4 gadiem
comon88 rakstīja: GSW iet kruīza režīmā , lai labu piku var dabūt sev. Un vasarā varēs Raselu + piku iemainīt pret Grieķi vai Jokiču
+ iemaiņas variants.... Hm???? Ko??? MIL gribēs mainīt? Tiešām.... avotu studijā.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.