Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Batlers: "Nākamsezon man jātur solījumu - ar "Heat" jāizcīna titulu"

Batlers: "Nākamsezon man jātur solījumu - ar "Heat" jāizcīna titulu"
Džimijs Batlers. Foto: Douglas P. DeFelice/AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālistes Maiami "Heat" līderis Džimijs Batlers pēc sestajā finālspēlē piedzīvotās neveiksmes ar 93:106 pret Losandželosas "Lakers" un zaudējuma visā sērijā ar 2-4 žurnālistiem atklāja, ka esot komandas biedriem apsolījis izcīnīt čempiontitulu.

"Uzvarēt čempionātā bija tas mērķis, kura sasniegšanu gaidīja gan no mūsu komandas, gan no manis paša. Es apsolīju to, ka ar šo komandu izcīnīšu čempiontitulu, taču man neizdevās turēt doto vārdu. Tas nozīmē, ka nākamsezon man jātur savu solījumu - ar "Heat" jāizcīna titulu," izteicās 20 "play-off" spēlēs caurmērā 22,8 punktus guvušais, 6,5 atlēkušās bumbas savākušais un sešas rezultatīvas piespēles iedevušais Batlers. Viņš kļuva par galveno varoni "Heat" izcīnītajos panākumus trešajā un piektajā finālspēlēs, tajās iekrājot "triple-double" rādītājus.

Batlers piebilda: "Šeit ir mana vieta, kurai esmu piederīgs. Būšana šajā komandā padara mani laimīgu un liek man smaidīt. Es vēlos, kaut būtu varējis uzvarēt pilsētas, komandas biedru un organizācijas dēļ, bet tāpat esmu lepns, ka sasniedzām to, ko sasniedzām."

"Džimijam ir izcils superzvaigznes līmeņa cīnītāja gars. Viņu nevar ielikt parasta basketbolista "kastītē". Batlers ir uzvarētājs, viņš ir līderis, viņš ir lielisks motivētājs, kā arī teicams cīnītājs. Kad komanda nokļūst tik tālu kā NBA fināls, tad šādus cīnītājus un viņu pienesumu komandas kopējam labumam var novērtēt jo īpaši uzskatāmi," pēc zaudējuma finālā atklāja "Heat" ilggadējais galvenais treneris Eriks Spolstra.

"Mēs šo kolektīvu atcerēsimies visas savas turpmākās dzīves - lai arī kas notiks ar katru no mums. Vairāki no mūsu puišiem nemaz nevarēja spēlēt uz visiem 100%, taču viņi tāpat devās laukumā un atdeva sevi visu. Viņi vēlējās paveikt ko lielu viens otra dēļ, tāpēc man ir ļoti žēl, ka mums neizdevās sezonu noslēgt ar uzvaru," teica Spolstra.

"Heat" izslēgšanas spēlēs iekļuva kā Austrumu konferences piektā labākā vienība, pa ceļam uz finālu sērijās ar 4-0 pārspējot Indiānas "Pacers", ar 4-1 sakaujot regulārās sezonas spēcīgāko klubu Milvoki "Bucks" un Austrumu finālā ar 4-2 salaužot Bostonas "Celtics".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2020-10-12 20:53, pirms 3 gadiem
Vienkārši Bravo par Džimija sniegumu! Nākamgad nav sliktas iespējas, jo Bams un šogada rukiji jau būs labāki. Gorans kā jau Kalnietis gan jau ar nenovecos. Veiksmi un ļoti ceru,ka viņi (Kuruca nespēlēšanas gadījumā) iznesīs Nets ceļā uz finālu
, 2020-10-12 22:04, pirms 3 gadiem
Nākamgad točna vēl.nebūs
, 2020-10-12 22:35, pirms 3 gadiem
diezgan nereāli. nākošgad konkurence būs sīvāka.

MIA labā ziņa - viņiem apm ~40 brīvi miljoni un var krietni pastiprināties, P.Railija gājiens.
, 2020-10-12 22:35, pirms 3 gadiem
Dragičam kontrakts ir beidzies. Domāju, ka nepaliks tur. Krauwders arī projām, visdrīzāk. Šo vietā jādabū viņiem līdzvērtīgi spēlētāji, kuri tur iederas.
, 2020-10-13 08:05, pirms 3 gadiem
Nereāli. Ķip visas pārējās komandas sēdēs uz vietas, ne?
, 2020-10-13 11:03, pirms 3 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Dragičam kontrakts ir beidzies. Domāju, ka nepaliks tur. Krauwders arī projām, visdrīzāk. Šo vietā jādabū viņiem līdzvērtīgi spēlētāji, kuri tur iederas.
Drīzāk būs cita tendence - noslēgs viena gada kontraktus, jo 2020.playoff bija unikāli ar to, ka daudzi nespēja psiholoģiski tikt galā ar ieslodzījuma sajūtu. Tas nav nekāds noslēpums, ka daudzi pro sportisti pēc spēlēm pieraduši konkrēti atķenutsa, jo spiediens/stress/garīgais var spēli samaitāt momentāli. Ja tā izlāde nenotiek, līmenis krītas.
Tāpēc daudzi slēgs uz 1 gadu, un paskatīsies, kāda ir reāla situācija, kāds ir reāls spēka līmenis, kad visi būs ikdienas ritmā, pie tam, algu griesti kritīsies, komandas piedāvās mazas algas, un labāki piedāvājumi būs uz 2021./22. sezonu.
Dāvis Bertāns noskatās, kā divus punktus gūst Aleksejs Pokuševskis. Foto. AP. Scanpix
19

Bertāns iemet piecus punktus, "Hornets" pārtrauc piecu zaudējumu sēriju

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) piecu zaudējumu sēriju pārtraukusi Šārlotas "Hornets" komanda, kas savā laukumā ar 118:111 pārspēja Austrumu konferences šī brīža ceturto labāko komandu Klīvlendas "Cavaliers". Dāvis Bertāns nospēlēja nepilnas 23 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar pieciem gūtajiem punktiem.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
4

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.
Ostins Rīvss. Foto: Jack Dempsey/AP/Scanpix
9

Rīvsam ''triple-double'', ''Lakers'' atspēlē 19 punktu deficītu un trillerī uzvar ''Bucks''

Naktī uz trešdienu Nacionālajā basketbola asociācijā spēlē starp Milvoki ''Bucks'' un Losandželosas ''Lakers'' bija nepieciešami divi papildlaiki. Pamatlaikā ''Lakers'' atspēlēja 19 punktu deficītu, bet otrā papildlaika beigās pēc Ostina Rīvsa tālmetiena nodrošināja uzvaru (128:124).