Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bertāns trešajā pārbaudes mačā pēc kārtas iemet trīs tālmetienus

Rolands Eliņš

Bertāns trešajā pārbaudes mačā pēc kārtas iemet trīs tālmetienus
Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns Vašingtonas „Wizards” pirmssezonas pārbaudes mačā guva deviņus punktus, palīdzot ar 115:99 pārspēt Ņujorkas „Knicks”.

Dāvis Bertāns „Wizards” trešajā pārbaudes spēlē laukumā pavadīja 18 minūtes un iemeta deviņus punktus. Viņš izpildīja tikai tālmetienus un trāpīja trīs no pieciem. Trīs tālmetienus latviešu uzbrucējs trāpījis visās trīs pārbaudes spēlēs. Viņam šodien arī septiņas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles un divi bloki, arī divas piezīmes. Viņa +/- rādītājs bija plus 16, kas bija otrs labākais komandā.

Bertānam šī bija trešā no piecām pārbaudes spēlēm, un katrā no iepriekšējām viņš sasniedzis deviņu gūto punktu līniju, bet „Wizards” uzvarējusi divreiz. Pirms četrām dienām pret Ņujorku tika ciests zaudējums, bet šodien izbraukumā izdevās revanšēties.

„Wizards” spēli gan iesāka neveiksmīgi, ātri nokļūstot 15 punktu iedzinējos, taču ceturtdaļu izdevās pabeigt ar lielisku izrāvienu, pusotrā minūtē iemetot deviņus punktus (24:30), kamēr „Knicks” palika sausā. Šajā izrāvienā piedalījās arī Bertāns, kurš iemeta drosmīgu tālmetienu pēc tam, kad pats bija pārdriblējis bumbu pāri centra līnijai.

Otrajā ceturtdaļā „Wizards” jau bija ieskrējusies un salādēja pretinieku grozā 41 punktu, kamēr ielaida tikai 17. Kopā ar pirmās ceturtdaļas izskaņu Vašingtonai izdevās izrāviens 17:0, un otrajā puslaikā pārliecinoši izdevās nosargāt vadību, uzvarot ar 115:99.

Ar 21 punktu rezultatīvākais bija Bredlijs Bīls, bet 18 punktus „Wizards” rēķinam pievienoja Morics Vāgners. „Wizards” kopumā trāpīja 19 tālmetienus no 41 mēģinājuma. Tikmēr „Knicks” rindās Markusam Morisam, kurš tika izraidīts no abu komandu iepriekšējās savstarpējās spēles, 21 punkts. Savukārt saspēles vadītājs Elfrīds Peitons Ņujorkai aizvadīja ļoti vāju maču, netrāpot nevienu no deviņiem metieniem, un palika ar sliktāko +/- rādītāju komandā (-24).

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA | NBA.com

     [+] [-]

, 2019-10-12 05:45, pirms 5 gadiem
Bet triini pieskaitija pie NY:d

  -1 [+] [-]

, 2019-10-12 07:52, pirms 5 gadiem
Wash tik neskatāma, ego komanda, vispār piespēles nedod, viens otram nepalīdz izbrīvēt metienus. Bāc, ja Dāvis neies pamatā, tas būs tāds spļāviens viņam sejā-pēc pārb spēlēm var redzēt, cik viņam ir liela pievienotā vērtība. Dāvim būs ilga karjera NBA, viņam ļoti labas īpašības, gribētos, lai viņš nonāk kādā komandā kur var pildīt Tomsona cienīgu lomu, viņam ir iekšā to pavilkt

  -1 [+] [-]

, 2019-10-12 08:09, pirms 5 gadiem
Patīk kā Dāvis un Rodis ir iespelejusies. Kristaps gan vēl iepaliek,trenerim darbs, atrast ko viņam likt darīt.

     [+] [-]

, 2019-10-12 09:35, pirms 5 gadiem
Nu,Nu ,paarbaudes speeles ir fufels,Dinamo to pieraadija savaa LDZ kausaa….
Luuk ,kad saaksies chempis,tad saaksim celt lauru vainagus galvaaa….

  -1 [+] [-]

, 2019-10-12 10:20, pirms 5 gadiem
fantomas rakstīja: Patīk kā Dāvis un Rodis ir iespelejusies. Kristaps gan vēl iepaliek,trenerim darbs, atrast ko viņam likt darīt.
Nez vai pienāks diena kad tu sapratīsi ka cilvēks 2 gadus nav spēlējis basketbolu un atkopies no smagākās traumas profesionālajā sporta!

Tu esi idiots!

     [+] [-]

, 2019-10-12 12:51, pirms 5 gadiem
sandis444444 rakstīja: Nez vai pienāks diena kad tu sapratīsi ka cilvēks 2 gadus nav spēlējis basketbolu un atkopies no smagākās traumas profesionālajā sporta!

Tu esi idiots!
Kā tev liekas, cik ilgi Dallasa gaidīs?

     [+] [-]

, 2019-10-12 13:29, pirms 5 gadiem
Dallasa šo gadu jau noraksta kz iespelesanos. Jo ka gan saka ka KP speles saudzejosa rezima ne tik daudz speles