Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Fils Džeksons: "Nesaprotu, kas pie velna notika ar "Knicks" pēdējos trīs gados"

Rolands Eliņš

Fils Džeksons: "Nesaprotu, kas pie velna notika ar "Knicks" pēdējos trīs gados"
Fils Džeksons
Foto: AP/Scanpix

Leģendārais basketbola treneris Fils Džeksons, kurš šovasar atstāja Kristapa Porziņģa pārstāvētā NBA kluba “Knicks” prezidenta amatu, intervijā izteicies, ka joprojām nav īsti izpratis, kas īsti nogāja greizi ar Ņujorkas komandu.

“Es joprojām nesaprotu, kas pie velna notika ar “Knicks” basketbolu pēdējos trīs gados,” Fils Džeksons, kurš pēc aiziešanas no “Knicks” ar medijiem bija komunicējis minimāli, sacīja nelielā intervijā ASV žurnālistam Pīteram Veksijam.

“Es par to neesmu dusmīgs, bet gan vīlies, ka nevarēju izpildīt savu misiju,” sacījis Džeksons. “Ņujorkā uzvarēšana ir prioritāte, un man neizdevās šiem puišiem sarūpēt sezonu ar kaut vai 50% uzvarētu spēļu, lai mēs iegūtu vietu sākt komandas pārbūvi.”

Džeksons no amata tika atbrīvots pēc trim pie “Knicks” stūres pavadītiem gadiem, kuros viņam neizdevās tikt izslēgšanas spēlēs, kā arī Džeksons izpelnījās lielu kritikas vilni par vairākiem neveiksmīgiem lēmumiem. To vidū bija Karmelo Entonija līgumā iekļautais maiņas veto punkts un sekojošie mēģinājumi aizmainīt Entoniju, plašu skandālu izvērsušie komentāri par Lebrona Džeimsa biznesa partneriem un aģentiem, kā arī Ņujorkai neveiksmīgi maiņu darījumi. Taču tieši Džeksons izvēlējās NBA draftā ar ceturto numuru draftēt Kristapu Porziņģi.

Izmantotie resursi:
https://www.thescore.com/nba/news/1...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-08-12 12:33, pirms 7 gadiem
Tu notiki...

  -2 [+] [-]

, 2017-08-12 13:13, pirms 7 gadiem
vecais hlams

     [+] [-]

, 2017-08-12 13:19, pirms 7 gadiem
Vecums nenak viens!Nevajadzeja Rouzu un Noa iemainit un uzspiest savu aizvesturisko speles stilu!Tur ari viss saka iet uz leju!

  -2 [+] [-]

, 2017-08-12 13:38, pirms 7 gadiem
Paskaties spogulī Fil un ieraudzīsi patieso iemeslu.

  -1 [+] [-]

, 2017-08-12 13:54, pirms 7 gadiem
Ja vien leģendārais Fils būtu ielūkojies Raiņa daiļradē... "Pastāvēs, kas mainīsies", to pat Pliekšānu Janka zināja. Tomēr, noņemu cepuri un atkorķēju vienu vēsu bairīti par godu šim vīram. Prozit!