Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Wizards" uzvarā Pasečņiks deviņās minūtēs iemet divus punktus

"Wizards" uzvarā Pasečņiks deviņās minūtēs iemet divus punktus
Anžejs Pasečņiks. Foto: Wizards

Nacionālās basketbola asociācijas Vasaras līgas mačā, kas notika Lasvegasā, Vašingtonas "Wizards" ar 76:71 pieveica Atlantas "Hawks". Anžejs Pasečņiks guva divus punktus un izcīnīja trīs atlēkušās bumbas.

Starta piecinieka spēlētājs Anžejs Pasečņiks laukumā pavadīja tieši deviņas minūtes, kuru laikā iemeta divus punktus un izcīnīja trīs atlēkušās bumbas (vienu no tām – pie pretinieku groza). Tāpat viņa kontā arī viens bloķēts metiens. Pasečņiks, kurš trāpīja vienu no diviem metieniem, arī reizi pārkāpa noteikumus un kļūdījās, spēli pabeidzot ar neitrālu +/- rezultātu.

Vašingtonas vienībai tā bija otrā uzvara četros Lasvegasā aizvadītajos mačos. Ievadā izdevās ar piecu punktu pārsvaru pieveikt Ņuorleānas "Pelicans", bet sekoja zaudējumi pret Bruklinas "Nets" un Losandželosas "Clippers". Nākamā spēle tiks aizvadīta naktī uz svētdienu, kad pretī stāsies Ņujorkas "Knicks".

"Wizards" aizvadīja nesekmīgu pirmo ceturtaļu, iegūstot deviņu punktu deficītu (13:22), tomēr līdz puslaika pārtraukumam tas jau teju bija likvidēts. Uzvarētājs izšķīrās pašās beigās – vēl piecas minūtes pirms noslēguma bija neizšķirts 64:64. Tomēr turpinājumā labāk spēlēja Vašingtonas jaunā maiņa.

Veiksmīgu sniegumu demonstrēja nule pirmajā kārtā draftētais japānis Rui Hačimura, kurš ar 25 punktiem bija rezultatīvākais "Wizards" spēlētājs, plus deviņas atlēkušās bumbas arīdzan bija labākais rezultāts. Viņš realizēja divus no trim tālmetieniem un piecus no sešiem soda metieniem.


, 2019-07-12 09:03, pirms 5 gadiem
Ai ai ai, žēl ka te ir tikai auguma parametri, pārējais tuvu nullei.
Slēpts komentārs: VietējaisMurisDzīvelīgs
, 2019-07-12 09:52, pirms 5 gadiem
Nabags Pasečņiks un totāls nulle un nevarīgs, mācies spēlēt no Kuruca un no Porziņģa...Viņam ir vieta atpakaļ Spānijā un vismaz darbs un laba alga...
, 2019-07-12 09:57, pirms 5 gadiem
Njā, ar šādu sniegumu, laikam tomēr jāpaliek Eiropā.
, 2019-07-12 10:15, pirms 5 gadiem
Uz "Himki"!
, 2019-07-12 10:35, pirms 5 gadiem
Naturban rakstīja: Uz "Himki"!
Labi ja VEF vai Vpils paņemtu
Slēpts komentārs: mazaisbilijs
, 2019-07-12 13:39, pirms 5 gadiem
Weber rakstīja: Nabags Pasečņiks un totāls nulle un nevarīgs, mācies spēlēt no Kuruca un no Porziņģa...Viņam ir vieta atpakaļ Spānijā un vismaz darbs un laba alga...
Ja nebutu Kalnitis nolažojis kartejo reizi,tad Pasecniks vismaz finansiali NBA butu loti liels ieguvejs!
, 2019-07-12 14:00, pirms 5 gadiem
Ja Wizards spēlēs pret Celtics, tad būs interesanti kurš spēs apturēt Tako Folu, jo nu Wagners ir par mazs, bet Pasačniks par vājš !
, 2019-07-12 14:01, pirms 5 gadiem
Pasečnikam vienu reizi ir jānoārdās ar kādiem 20pt un 10reb !
, 2019-07-12 14:29, pirms 5 gadiem
Matreals ar kuru straadaat ir ljoti labs,bet laikam netiek pietiekami Liels darbs vai pareizs darbs ,lai to attiistiitu. Visi nevar buut kaa Kurucs,kas praktiski nespeeleedams iepriekseejo sezonu uzreiz iejutaas. Pasecnikam tik speeleet un speeleet,no kurienes vinjs naak -Grand Canaria,gan jau vairaak solinju deldee un te arii rezultaats. Ar taadu potencials ,kaads bija 18-19g. ,23 gados tomeer vajadzeeja izskatiisies labaak. Var paskatiities uz Tako Faalls kaads bijs ieprieks videnee un kaads izskataas summer league.,var rsaliidzinaat cik kurs straadaa,lai tiktu NBA
, 2019-07-12 19:09, pirms 5 gadiem
hujna atletisms 0
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
3

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.