Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Sportando": Kurucs vienojies par līguma izpirkšanu ar "Barcelona"

"Sportando": Kurucs vienojies par līguma izpirkšanu ar "Barcelona"
Rodions Kurucs
Foto: AP/Scanpix

Kā vēsta basketbola portāls „Sportando”, Latvijas basketbolists Rodions Kurucs panācis vienošanos ar savu līdzšinējo klubu „Barcelona” par izpirkuma maksu, kas būs 750 tūkstošu dolāru vērtībā un pavērs ceļu līguma noslēgšanai ar NBA klubu Bruklinas „Nets”.

Rodiona Kuruca galvenais šķēršlis dalībai NBA Vasaras līgā un līguma parakstīšanai ar „Nets” bija nenokārtotās līgumsaistības ar „Barcelona”, proti, viņam bija līgums ar komandu vēl arī uz nākamo sezonu. Spānijas medijos tika piesaukts, ka līguma izpirkšanas summa noteikta divu miljonu eiro vērtībā (kurus NBA klubs apmaksāt nevar, saskaņā ar līgas noteikumiem).

Šodien „Sportando” vēsta, atsaucoties uz savu avotu, ka vienošanās panākta un ka Kurucs atstās „Barcelona” par izpirkšanas maksu 750 tūkstošu dolāru apmērā.

Portālam Sportacentrs.com šīm ziņām apstiprinājumu pagaidām iegūt neizdevās.

Jau iepriekš bija vēstīts, ka Kurucs un „Nets” panākuši principiālu vienošanos par ilgtermiņa NBA līgumu uz četriem gadiem. „Sportando” vēsta, ka tā vērtība būs septiņi miljoni ASV dolāru, tiesa, jāņem vērā, ka debitantiem parasti pēdējie divi līguma gadi nav garantēti (komandas opcija) un tajos parasti paredzētas lielākās algas.

„Nets” joprojām turpina dalību NBA Vasaras līgā Lasvegasā un nākamo spēli aizvadīs rītvakar pret „Pacers”.

Izmantotie resursi:
https://sportando.basketball/en/usa...


, 2018-07-12 18:54, pirms 6 gadiem
Laba ziņa varbūt tad beidzot varēsim redzēt viņu Vasaras līgā, jo es personīgi nēsmu viņu redzējis tā riktīgi basīti uzmaucam!
, 2018-07-12 19:39, pirms 6 gadiem
Smieklīgi, ACB saslēgtie līgumi feini čaļiem čakarē iespējas :d bet kas nekait, 15-17gados noslēgt līgumu uz 10gadiem
Kunkulis a pie spēles netiek Vismaz kkāda cerība uz studentu fona būtu izcelties
, 2018-07-12 19:41, pirms 6 gadiem
viedoklis rakstīja: Smieklīgi, ACB saslēgtie līgumi feini čaļiem čakarē iespējas :d bet kas nekait, 15-17gados noslēgt līgumu uz 10gadiem
Kunkulis a pie spēles netiek Vismaz kkāda cerība uz studentu fona būtu izcelties
Neviens jau nespiež tādus parakstīt. Paši cenšas izspiest uz ilgāku laiku un tad raud
, 2018-07-12 19:49, pirms 6 gadiem
viedoklis rakstīja: Smieklīgi, ACB saslēgtie līgumi feini čaļiem čakarē iespējas :d bet kas nekait, 15-17gados noslēgt līgumu uz 10gadiem
Kunkulis a pie spēles netiek Vismaz kkāda cerība uz studentu fona būtu izcelties
Viņi tak vēl no Gasola laikiem Spānijā liek nenormālākās izpirkuma summas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-12 20:33, pirms 6 gadiem
, 2018-07-12 20:53, pirms 6 gadiem
Ticu, ka jau nākamsezon nospēlēs vismaz 1spēli iekš nets, bet ticamākais, ka lielāko laiku pavadīs G-Līgā...
, 2018-07-12 20:59, pirms 6 gadiem
Nu zaļš gurķis viņš vēl tam, bet solis augšup karjerā būs tikt ārā no Barselonas sistēmas, tā vairs nedot čalim ne spēlēt ne attīstīties! Ceru ka nets vismaz dos fārmklubā maukt čalim! Protams visu to labāko un veiksmi NBA! Visnotaļ vēl sava vieta zem NBA saules būs vēl jānopelna! Jā čali redz kā perspektīvu, bet pats čalis attaisnos uz sevi liktās cerības! Jā NBA komandā viņš ir labā ņemot vērā faktoru, ka nav superzvaigžņu!
Slēpts komentārs: Real Rebel
, 2018-07-12 21:03, pirms 6 gadiem
Šajā situācijā, lai čalis attīstītos ir jāklausa īpaši ko jaunais treneris liks un to jādara ar divkāršu atdevi! Ir jāpierāda sevi praksē, jo praktiski ļoti minimāli čalis redzēts!
, 2018-07-12 21:04, pirms 6 gadiem
Noteikti 15+ punkti jāmet iekšā vasaras līgās, ja izies laukumā, lai tiktu uztverts kā NBA čalis!
, 2018-07-12 21:11, pirms 6 gadiem
Bet nu Nets ir diezgan optimistiski uz viņu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-13 09:45, pirms 6 gadiem
Ne tikai nets ir optimistiski, cilvēki, kas kaut ko saprot no basketbola zin, ka viņam ir liels talants, pat Valdis Valters par šo izteicās, ka līguma parakstīšana ar nets ir spļāviens sejā visiem tiem, kas Rodionu notirsa, viņš tā arī pateica, ka tiem kam ir kāda saprašana no basketbola saprot, kādēļ Rodions tiek tik augstu vērtēts!
, 2018-07-13 10:17, pirms 6 gadiem
hokejists1188 rakstīja: Ne tikai nets ir optimistiski, cilvēki, kas kaut ko saprot no basketbola zin, ka viņam ir liels talants, pat Valdis Valters par šo izteicās, ka līguma parakstīšana ar nets ir spļāviens sejā visiem tiem, kas Rodionu notirsa, viņš tā arī pateica, ka tiem kam ir kāda saprašana no basketbola saprot, kādēļ Rodions tiek tik augstu vērtēts!
Valdis Valters jau krietnu laiku tiek klasificēts kā neadekvāts cilvēks Latvijas basketbola sabiedrībā. Jā, viņām ir liela pieredze un zināšanas, viņš savulaik ļoti daudz laika un pūļu ieguldīja jaunatnes basketbolā, bet viņš ir ļoti neapdomīgs un ļoti pārcenšas savos spriedumos. Ja viņš visu tik precīzi nosaka, tad kā ir ar viņa teikto par brāļiem Bertāniem? Nekas viņi neesot, nekur nespēlēs? tā ir, kā viņš teica? Tāpat ir ar Rodionu, neviens jau nesaka, ka viņā nav potenciāla vai talanta, bet, fakts ir tāds, ka viņa izaugsme pēdējo 4 gadu laika ir krietni mazāka, kā bija gaidīts. Fiziski viņš ir samērā nobriedis, gatavs bet prasmju ziņā ļoti ierobežots un stipri atpaliek. Viņš šobrīd varēja būt krietni labāks, kā ir. Tā nav kluba vaina, tikai viņa paša attieksme.
, 2018-07-13 10:30, pirms 6 gadiem
hokejists1188 rakstīja: Ne tikai nets ir optimistiski, cilvēki, kas kaut ko saprot no basketbola zin, ka viņam ir liels talants, pat Valdis Valters par šo izteicās, ka līguma parakstīšana ar nets ir spļāviens sejā visiem tiem, kas Rodionu notirsa, viņš tā arī pateica, ka tiem kam ir kāda saprašana no basketbola saprot, kādēļ Rodions tiek tik augstu vērtēts!
Nav runa par to, ka nav čalim talanta, ir mazliet savādi, jo īsti neviens nav redzējis uz ko spējīgs, un rekā 4 gadu līgums , iespējams , būs, kaut gan tajā pašā laikā jāteic, ka Andžejs izskatās gatavāks NBA pagāšgad. Bet nu ceru, ka viss izdosies un ap Ziemasvētkiem būs NY derbijs starp vienradzi un melno bruņinieku!
Luka Dončičs un Pols Džordžs. Foto. AP. Scanpix
1

Dončičam 32+9 revanšā Losandželosā, Siakams lielisks uzvarā pār "Bucks"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadītas vairākas spēles. Vienā no tām Dalasas "Mavericks", pateicoties Lukas Dončiča 32 gūtajiem punktiem, viesos ar 96:93 pārspēja Losandželosas "Clippers". Indianas "Pacers" citā spēlē izdevās pārspēt bez Jaņņa Adetokunbo spēlējošo Milvoki "Bucks" un izlīdzināt rezultātu sērijā.
Dž. Dž. Rediks. Foto: GABRIELLA RICCIARDI / ESPN IMAGES
8

Rediks ir kandidāts uz Bertāna pārstāvētās "Hornets" galvenā trenera amatu

NBA klubs Šarlotas "Hornets", kurai ir līgums uz nākamo sezonu ar Dāvi Bertānu, meklē jaunu galveno treneri, un "Athletic" ziņo, ka kā kandidāts tiek izskatīts Dž. Dž. Rediks, bijušais NBA basketbolists, šobrīd TV personība un basketbola komentētājs.
Džeilens Bransons uzbrukumā. Foto. AFP. Scanpix
25

"Knicks" dramatiska uzvara, Marejs ar sirēnlauzi noslēdz atspēlēšanos pret "Lakers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pie otrajām uzvarām pirmās kārtas sērijās tikušas Ņujorkas "Knicks" un Klīvlendas "Cavaliers", kas uzvarēja attiecīgi Filadelfijas "76ers" (104:101) un Orlando "Magic" (96:86). Arī čempione Denveras "Nuggets" tikusi pie otrās uzvaras sērijā – tā atspēlējās no -20 un, pateicoties Džamala Mareja uzvaras metienam, līdz ar spēles beigu signālu nokārtoja čempiones uzvaru pret Losandželosas "Lakers" (101:99).