Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Bertāns: "Ielikšu savu sirdi un dvēseli, lai "Spurs" uzvarētu"

Bertāns: "Ielikšu savu sirdi un dvēseli, lai "Spurs" uzvarētu"
Dāvis Bertāns parakstījis lielo līgumu
Foto: instagram.com/dbertans_42

Latvijas basketbola izlases un Sanantonio "Spurs" uzbrucējs Dāvis Bertāns savā instgram.com profilā pauž prieku un pateicību jauno līgumu ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu.

Dāvis Bertāns: "Esmu priecīgs teikt, ka palieku Sanantonio vēl uz vismaz diviem gadiem. Paldies "Spurs" par noticēšanu. Apsolu, ka ielikšu savu sirdi un dvēseli, lai palīdzētu komandai uzvarēt! Nespēju sagaidīt jauno sezonu. Protams, liels paldies manai ģimenei, draugiem un faniem par atbalstu aizvadītajos gados. Īpašs paldies manam aģentam Artūram Kalnītim, kurš bijis ar mani kopš sākuma, kad parakstīju savu pirmo līgumu Ļubļanā."

Kā jau ziņots, atsaucoties uz sarunu ar spēlētāja aģentu Artūru Kalnīti, portāls "Yahoo! Sports" vakarrīt ziņoja, ka Bertāns vienojies par divu gadu līgumu 14,5 miljonu dolāru apmērā. Pēcāk oficiāli tika pastiprināts, ka latvietis noslēdzis jaunu līgumu.

Pagājušajā sezonā Bertāna atalgojums bija 1 312 611 ASV dolāru apmērā. Jaunā līguma summa vēl nav oficiāli apstiprināta, taču algas pieaugums varētu būt ļoti iespaidīgs.

25 gadus vecais Bertāns NBA nospēlējis divas sezonas, "Spurs" rindās vidēji 13 minūtēs gūstot 5,3 punktus, realizējot 38,4% trīspunktnieku. Pagājušajā sezonā Dāvis vidēji 14 minūtēs guva 5,9 punktus, izcīnīja 2,0 atlēkušās bumbas un atdeva 1,0 rezultatīvu piespēli.



Izmantotie resursi:
instagram.com/dbertans_42


, 2018-07-12 15:58, pirms 6 gadiem
ja kas, 3% no 14,5 miljoniem ir 435 tūkstoši.
, 2018-07-12 17:43, pirms 6 gadiem
Kāpēc viņam pēkšņi 3%, ja normāli ir 2%?

Vienīgais stāsts parastais - Kalnītim ir maksātnespēja un minimālā alga. Žēlīgi, ka neko īsti izdarīt nevar, jo spēlētāji viņam koferīšus nes. Cerams, vismaz somu izdevumus pats aģents sedz.
, 2018-07-12 18:11, pirms 6 gadiem
ieliec labāk kādus 10 trīnīšus vienā mačā
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.