Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Kriss Bošs par 118 miljoniem piecos gados paliks Maiami "Heat"

Kriss Bošs par 118 miljoniem piecos gados paliks Maiami "Heat"
Kriss Bošs turpinās karjeru "Heat" rindās
Foto: AFP/Scanpix

Kamēr Lebrons Džeimss nolēmis atgriezties Klīvlendas "Cavaliers", cita Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Maiami "Heat" superzvaigzne Kriss Bošs pieņēmis ilgtermiņa līguma piedāvājumu palikt komandā, vēsta "Yahoo! Sports".

30 gadus vecais Bošs 2010. gadā pameta Toronto "Raptors", kas 2003. gada draftā izvēlējās spēka uzbrucēju ar ceturto kārtas numuru, un apvienoja spēkus ar Dveinu Veidu un Lebronu Džeimsu Maiami "Heat" sastāvā. Boša produktivitāte statistikas ailēs saprotamu iemeslu dēļ kritās, taču basketbolists izcīnīja divus čempiontitulus.

Pēc šīs sezonas Bošs, tāpat kā Lebrons un Veids, nolēma neturpināt līgumu ar klubu pēc pašreizējiem tā noteikumiem, kļūstot par neierobežotu brīvo aģentu. Interesi par Bošu izrādīja vairākas citas NBA komandas, un visaktīvākā bija Hjūstonas "Rockets". Teksasas klubs piedāvāja 88 miljonu līgumu par četrām nākamajām sezonām un, lai atbrīvotu līdzekļus, pat aizmainīja aizsargu Džeremiju Linu.

Tomēr 211 centimetrus garais Bošs pēc neliela pārdomu brīža nolēmis turpināt karjeru Floridā, piekrītot Maiami "Heat" piedāvātajam līgumam uz piecām sezonām par 118 miljoniem dolāru. Ziņu pirmais izplatīja "Yahoo! Sports" pazīstamais basketbola apskatnieks Eidrians Vojnarovskis.

Aizvadītajā sezonā Bošs vidēji 32 minūtēs guva 16,2 punktus, izcīnīja 8,7 atlēkušās bumbas, atdeva divas rezultatīvas piespēles un bloķēja 1,1 metienu. Izslēgšanas turnīra mačos spēka uzbrucējam vidēji 34,3 minūtēs 14,9 punkti, 5,6 bumbas, 1,1 piespēle un viens bloķēts metiens.


, 2014-07-12 09:02, pirms 10 gadiem
Diez ar kuru galu doma Railijs dodot tadu ligumu..Vins nav pelnijis vairak ka 60-70 miljoni.
, 2014-07-12 09:02, pirms 10 gadiem
Ja godīgi tā jau domāju, bet labi vien ir Džeimsa vietā grendžers i lai kapājās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-12 09:26, pirms 10 gadiem
Es saprastu, ja LBJ tāds līgums tiktu piedāvāts, bet priekš CB tas ir "mazliet" par augstu
, 2014-07-12 09:48, pirms 10 gadiem
Var jau būt, ka pēc Lebrona aiziešanas Bošs būs vairāk pamanāms un rādīs labāku sniegumu. Tagad liekās, ka summa ir pa lielu, tad jau redzēs.
, 2014-07-12 09:53, pirms 10 gadiem
Nedomāju viss ka tas ir slikti Normāla cena, tas ir tikai saprotami, ka miami viņam būs mazāka teikšana ja komandā ir LBJ n Dveins, patiesību sakot, man šķiet ka heat īpaši vājāki nepaliks....protams ja vien Veids neaizies jo šķiet tagad viņi beidzot būs komanda ar līdzvērtīgu punktu sadalijumu
, 2014-07-12 10:05, pirms 10 gadiem
Tas nozīmē ka Anthony laikam nebūs miami!
Pārmaksāts čalis bet varbūt Bosh atsāks toronto laikā iesākto. Neticu bet kas zin!
, 2014-07-12 10:14, pirms 10 gadiem
King of Pavians rakstīja: Var jau būt, ka pēc Lebrona aiziešanas Bošs būs vairāk pamanāms un rādīs labāku sniegumu. Tagad liekās, ka summa ir pa lielu, tad jau redzēs.
tieši tā. Cipari noteikti uzlabosies, jo spēle vairāk ies caur viņu, tas ir skaidrs.
, 2014-07-12 10:25, pirms 10 gadiem
Pārmaksāts
, 2014-07-12 10:39, pirms 10 gadiem
mazie pokemoni te neko nerubī =D bošs ir top 3 spēlētājs savā pozīcijā. tas ka viņš pēdējos 4 gadus bija 'zem' lebrona ir cits jautājums.
, 2014-07-12 10:42, pirms 10 gadiem
Nesaprotu, kāpēc Railijs nepiedāvāja max līgumu Entonijam, pēc tam, kad Džeimss aizgāja? Entonijs visos aspektos ir labāks par bošu, pat labāk bumbu var savākt un ir fiziski spēcīgāks, + uzbrukuma skills. Railijam max līgumu vajadzētu maksāt spēlētājam, ap ko komandu varētu sataisīt, nevis kaut kādam Bošam, kuram pāris labas spēles bijušas sezonā. Vēl varēja piesaistīt Gregu Monro, kurš bija monstrs pagāšsezon. Vēl arī Maiks Millers, viens no bīstamākajiem šūteriem pareizā sistēma, bet izskatās, kas tas ies līdzi LeBronam.
Tad vēl Veidu varēja laist spēlēt citur (zinu, ka viņš jau visu karjeru tur spēlē, bet viņam pietiek ar 3 riņķiem, vairāk nedabūs tāpat) un klāt dabūt Bledso + kādu labu role-playeri.
Bet ko gan es zinu, Railijs taču ir basketbola ģēnijs...
, 2014-07-12 10:52, pirms 10 gadiem
wifebeater rakstīja: mazie pokemoni te neko nerubī =D bošs ir top 3 spēlētājs savā pozīcijā. tas ka viņš pēdējos 4 gadus bija 'zem' lebrona ir cits jautājums.
Ja tu runā par PF pozīciju, tad tu smagi, smagi kļūdies... TOP 3?? būtu rakstījis TOP10, tad nesmietos. Labākie ir Dankans, Grifins, Kevins Lovs, Entonijs Deiviss, Gregs Monro, kurš ir monstrs, Als Horfords, Lamarkuss Aldridžs (lūk, šis čalis ir top3), Deivids Vests, Zaks Rendolfs, Deivids Lī, pat Karamele kā PF ir labāks par Bošu.

Ja tu runā par centra pozīciju, tad tu... atkal kļūdies Bruks Lopezs, Dvaits Hovards, Andrē Dramonds, Marks Gazols, Demarkuss Kazinss, Noā, Rojs Hiberts (ja neparādās mistiskie gājieni)

Domā, ko raksti, vecīt...
, 2014-07-12 10:57, pirms 10 gadiem
wtf.. nereāla summa.
, 2014-07-12 11:03, pirms 10 gadiem
Ja viņš spēs rādīt tādu sniegumu kā Toronto laikos,why not ? ļoti ceru,ka tā arī būs.
, 2014-07-12 11:09, pirms 10 gadiem
niklaavsv rakstīja: Ja tu runā par PF pozīciju, tad tu smagi, smagi kļūdies... TOP 3?? būtu rakstījis TOP10, tad nesmietos. Labākie ir Dankans, Grifins, Kevins Lovs, Entonijs Deiviss, Gregs Monro, kurš ir monstrs, Als Horfords, Lamarkuss Aldridžs (lūk, šis čalis ir top3), Deivids Vests, Zaks Rendolfs, Deivids Lī, pat Karamele kā PF ir labāks par Bošu.
puse no taviem nosauktajiem ir miskastes salīdzinājumā ar bošu. karamele PF pozīcijā nav labāks ne par vienu viņš ir līgas āksts. pēc nākamās sezonas kurā bošam būs daudz lielāka loma komandā lūdzu atceries tās muļķības ko te rakstīji.
, 2014-07-12 11:19, pirms 10 gadiem
wifebeater rakstīja: puse no taviem nosauktajiem ir miskastes salīdzinājumā ar bošu. karamele PF pozīcijā nav labāks ne par vienu viņš ir līgas āksts. pēc nākamās sezonas kurā bošam būs daudz lielāka loma komandā lūdzu atceries tās muļķības ko te rakstīji.
Nu tad ceri, ka viņš pa vasaru atcerēsies kā jāspēlē ar muguru pret grozu, jo finālā es redzēju tikai viņa vazāšanos par 3pt un pustālo stūriem.
, 2014-07-12 11:20, pirms 10 gadiem
wifebeater rakstīja: puse no taviem nosauktajiem ir miskastes salīdzinājumā ar bošu. karamele PF pozīcijā nav labāks ne par vienu viņš ir līgas āksts. pēc nākamās sezonas kurā bošam būs daudz lielāka loma komandā lūdzu atceries tās muļķības ko te rakstīji.
Nu nosauc to pusi, kas ir miskastes salīdzinājumā ar Bošu. Varbūt pateiksi, ka viņš ir labāks par Aldridžu, Lovu, Dankanu, Grifinu, Deivisu, Rendolfu, Horfordu? Nevajag skatīties uz tīru statistiku, bet gan uz to, kādu labumu viņš dod komandai, un šī gada playoff mēs ļoti labi redzējām cik Bošs ir "spējīgs" pat tad, kad komandā ir tāds spēlētājs kā Džeimss. Un pa šiem gadiem viņš ir pilnīgi pazaudējis savas Toronto laiku spējas, jo vairāk sāk atgādināt kādu SF, jo ganās ap 3pt līniju un lidina uz vella paraušanu, ko parasti PF pozīcijas spēlētāji nedara, PF parasti met pustālos, pie labas izdevības met 3pt, lien zem groza, cīnīes par bumbām utt.
Un Karmelo nekad neko nesasniegs, ja nesāks spēlēt uz komandu, jāmaina viņam drusku spēles stils, labi met, bet ja tev, pie velna, nekrīt, tad meklē brīvos spēlētājus, nevis lidini zilos metienus.
, 2014-07-12 11:23, pirms 10 gadiem
wifebeater rakstīja: puse no taviem nosauktajiem ir miskastes salīdzinājumā ar bošu. karamele PF pozīcijā nav labāks ne par vienu viņš ir līgas āksts. pēc nākamās sezonas kurā bošam būs daudz lielāka loma komandā lūdzu atceries tās muļķības ko te rakstīji.
Miskaste būtu pārāk skaļi teikts,es domāju,ka pietiek ar to,ka viņi vis nav tik labi kā Bošs.
, 2014-07-12 12:04, pirms 10 gadiem
Pilnīgi piekrītu tam, ka Bošs nav pelnījis tādu piķi, tas ir tā kā Biedram maksāt 9milj. sezonā! pēc 3gadiem viņam būs 33 gadi, un viņš pelnīs 25milj. sezonās sviets pilnīgs. Miami izskatās kā aptaisījušies un iegājuši transā pēc Džeimsa aiziešanas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-12 12:20, pirms 10 gadiem
akdievs. Atlantas Hawks tagad smejas, jo no viņu līguma ar Džonsonu neviens nav mācījies.
, 2014-07-12 12:25, pirms 10 gadiem
Tagad Bošs būs vecis nr 1 Heat komandā.. Statistika noteikti pakāps uz augšu, domāju 19ppg/8rpg no viņa ir reālistiski sagaidīt, turklāt ar fg%, kas būs ~46%.
Es personīgi domāju, ka viņš jau ir aizmirsis kā jāspēlē postā un turpinās ganīties ap 3p līniju, tikai problēma jau tāda, ka nav Lebrona uz ko fokusēsies aizsardzība un kurš Bošam uz 3p līnijas izkārtoja daudz metienu - visa aizsardzības uzmanība tagad būs tieši Bošam. Nu redzēs, kā viņš ar to tiks galā. Es nebūtu pārāk optimistisks.
Ja nu gadījumā atsāk spēlēt postā, nu tad, protams, stati būs iespaidīgāki, bet kkā neticu, ka tas tā notiks.
Pēc sezonas Railijs un Heat sapratīs, ka šis ir normāls ieberziens.
, 2014-07-12 12:29, pirms 10 gadiem
wifebeater rakstīja: puse no taviem nosauktajiem ir miskastes salīdzinājumā ar bošu. karamele PF pozīcijā nav labāks ne par vienu viņš ir līgas āksts. pēc nākamās sezonas kurā bošam būs daudz lielāka loma komandā lūdzu atceries tās muļķības ko te rakstīji.
Varbūt vienīgi Vests no tā lista nebija labāks par Bošu. Pārējie visi ir labāki rebounderi un gūst vairāk punktus. pirms saki, ka Bošs upurēja status, padomā labi, kas tieši viņam traucēja vākt reboundus ? Bošs, kurš lielākoties Heat spēlē par centru šosezon savāca par 0.5 reboundiem vairāk, nekā Wizards Ariza, kurš ir perimetra spēlētājs.
, 2014-07-12 12:35, pirms 10 gadiem
Garie, kas MANUPRĀT, ir labāki par Bošu. (secība nav svarīga)

Lopezs, Novickis, Howards, M. Gasols, Rendolfs, Deiviss, Dankans, Noa, Drammonds, Monro, Hibberts (?), Vests, Farīds, Pekovičs, Love, Aldridžs, Ibaka, Milsaps, Horfords, Džeffersons, Lee, Boguts (vesels), Griffins, Deandre Džordans (?), Kazinss, P. Gasols.

Bošs nav pat top 20. Pārmaksāts.
, 2014-07-12 12:54, pirms 10 gadiem
Inokenty rakstīja: Garie, kas MANUPRĀT, ir labāki par Bošu. (secība nav svarīga)

Lopezs, Novickis, Howards, M. Gasols, Rendolfs, Deiviss, Dankans, Noa, Drammonds, Monro, Hibberts (?), Vests, Farīds, Pekovičs, Love, Aldridžs, Ibaka, Milsaps, Horfords, Džeffersons, Lee, Boguts (vesels), Griffins, Deandre Džordans (?), Kazinss, P. Gasols.

Bošs nav pat top 20. Pārmaksāts.
tras jau ir pārspīlēti.. viena daļa te ir totāli lieka.

Farīds ??? Boguts ??? Vests ??? Pekovičš ??? Par Deandri un Drammondu arī vēl var pastrīdēties, jo bez reboundiem un blokiem šie pagaidām isti neko citu vel nejēdz. Bet nu potenciāls abiem ir milzīgs.
Lopezu arī grūti likt priekšā, jo viņš vairāk guļ mājās un ārstējas, nekā spēlē Nets spēlēs.

Lai nu kā - pārmaksāts ir noteikti, bet nu tāpat labāks par gandrīz pusi tevis nosauktajiem.
, 2014-07-12 12:56, pirms 10 gadiem
Padaudz par šērpu! Drīzak, tas ir izmisuma solis no Heat puses, lai vēl kāds neiet projām. Tā vien šķiet, ka Miami pamazam ies uz komandas atjaunošanu.
, 2014-07-12 13:11, pirms 10 gadiem
Raitcha pagaidām klusē osis arī Tiesa, man arī te nav daudz, ko komentēt
, 2014-07-12 13:17, pirms 10 gadiem
Lai arī neesmu liels Boša fans,tomēr uzskatu,ka nākamajā sezonā Bošs varētu izkāpt no Lebrona "ēnas". Tā kā savus 20+10 viņš visdrīzāk savāks.
, 2014-07-12 13:40, pirms 10 gadiem
Veids, bosh vienalga viņi po būs un slikti nebūs
, 2014-07-12 14:12, pirms 10 gadiem
chubaki rakstīja: Veids, bosh vienalga viņi po būs un slikti nebūs
Joks ir tur, ka par Lebrona algu nevis tiks noalgots vēl kāds palīgs, bet gan tā vienkārši tiks izdalīta starp Wade un Bosh Pag gad Lebrons un Bošs kopā apmēram 31M saņēma, šogad Bošs viens ap 23M saņems
, 2014-07-12 16:19, pirms 10 gadiem
chubaki rakstīja: Veids, bosh vienalga viņi po būs un slikti nebūs
nu 6-8 sīds austrumos gan jau būs. Rēķini, ka Bulls un Hornets palikuši labāki. Wizards un Raptors nobriedušāki un ar PO pieredzi - tātad, būs labāki. Pacers visticamāk paliks turpat kur bija. Par Nets un Knicks vēl pāragri spriest.. Un Cavs jau tagad daudzi uzskata par favorītiem uz titulu.

austrumi beidzot izskatās, ka paliks aizraujoši...
, 2014-07-12 16:22, pirms 10 gadiem
Līgums,protams,ir milzīgs,bet daļēji saprotams,jo bija liela iespēja,ka Bosh aizietu uz Rockets un šobrīd grūti iedomāties kādu šāda līmeņa spēletāju,kas gribētu rauties uz Heat,ņemot vērā to,kas tur notiek..Bez šī gājiena Heat varēja pazaudēt pilnīgi visu,iespējams,pat Wade..Tie jau būtu drūmi laiki franšīzei.
, 2014-07-12 16:55, pirms 10 gadiem
blackout rakstīja: Līgums,protams,ir milzīgs,bet daļēji saprotams,jo bija liela iespēja,ka Bosh aizietu uz Rockets un šobrīd grūti iedomāties kādu šāda līmeņa spēletāju,kas gribētu rauties uz Heat,ņemot vērā to,kas tur notiek..Bez šī gājiena Heat varēja pazaudēt pilnīgi visu,iespējams,pat Wade..Tie jau būtu drūmi laiki franšīzei.
kas tad tur notiek ? Lebrons jau tikai ir aizgājis. Railijs, Arisons un Spolstra jau palika un nekur nedosies.
, 2014-07-12 17:12, pirms 10 gadiem
Seko domai ---> Big3 prom,veterāni pie tādiem apstākļiem arī nesēdētu tur,kas paliek pāri??Cole un Napier?..Heat uz vairākām sezonām būtu loterijā..Ar to gribu teikt,ka Bosh pieturēšana,šajā gadījumā,ļauj Heat turēties virs ūdens un,iespējams, ieinteresēt vēl kādu augsta kalibra spēlētāju
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
13

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.
Kavai Lenards. Foto. USA Sports Today. Scanpix
8

Par ASV basketbola superizlases pēdējo dalībnieku kļūst Lenards

Amerikas Savienotās Valstis nosaukušas vīriešu basketbola izlases sastāvu dalībai Parīzes olimpiskajās spēlēs. Iepriekš bija zināmi 11 dalībnieki, bet pēdējā vagonā ielēcis Kavai Lenards no Losandželosas "Clippers".