Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

ESPN: Vogels kļūs par "Lakers" galveno treneri, Kids palīdzēs

ESPN: Vogels kļūs par "Lakers" galveno treneri, Kids palīdzēs
Frenks Vogels. Foto: Reuters/Scanpix

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Losandželosas "Lakers" treneri kļūs Frenks Vogels, kurš piekritis trīs gadu līgumam, bet viņam palīdzēs Džeisons Kids, ziņo ESPN.

Vogels ar "Lakers" vadību ticies ceturtdien un sarunas strauji progresējušas - sestdien viņam piedāvāts līgums, kas noslēdzies ar vienošanos.

Tikmēr par viņa palīgu piekritis būt Džeisons Kids, vēsta medija informācijas avoti.

"Lakers" ir entuziastiski noskaņoti par Kida pilna laika darbu ar Lonzo Bolu. Tāpat viņam ir labas attiecības ar Losandželosas komandas līderi Lebronu Džeimsu, kurš savulaik bija viņa komandas biedrs ASV izlasē.

45 gadus vecais Vogels ir trešais treneris, kuram šovasar piedāvāta vienošanās ar "Lakers" - iepriekš Montijs Viljamss un Tairons Lū noraidīja šos līgumus. "Lakers" galveno treneri meklē padomnieks Kurts Rembiss un bijušais treneris Fils Džeksons, kuri 2016. gadā Vogela kandidatūru nopietni apsvēra Ņujorkas "Knicks" komandai, toreiz tomēr nolīgstot Džefu Hornačeku.

Vogels NBA kluba galvenā trenera amatā bijis astoņas sezonas. Sešos gados pie Indiānas "Pacers" stūres Vogels divas reizes sasniedzis Austrumu konferences pusfinālu, kur nācās atdurties pret Lebrona Džeimsa tobrīd pārstāvēto Maiami "Heat". Laika posmā no 2016. - 2018. gadam Vogels trenēja Orlando "Magic" komandu, taču Floridas vienībai izslēgšanas spēļu turnīru sasniegt neizdevās, gūstot 29 un 25 uzvaras. Speciālists padarīja "Pacers" par vienu no labākajām aizsardzības komandām līgā.

Izmantotie resursi:
Sources - Vogel to coach Lakers with Kidd on staff


, 2019-05-12 08:36, pirms 5 gadiem
Pelinka un Rambis turpina vadīt Lakers
Atlaidīs Vogelu,un Kids būs nākamais
, 2019-05-12 12:15, pirms 5 gadiem
Studenta sapnis - atrast tanti ar piecistabu dzīvokli Rīgas centrā, par kuru nav jāmaksā, tante pat piemaksā un uzsauc "paiku". Kāpēc nesavākt vecos čomus un nepatusēt?
, 2019-05-12 20:26, pirms 5 gadiem
SC laikam guļ kamēr KP atslāna. Jāuzņem laiks, kad šitiem pieleks.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.