Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Twitter" čalas: Vinsa Kārtera pēdējā spēle un Gobēra apgrābstītie mikrofoni

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Twitter" čalas: Vinsa Kārtera pēdējā spēle un Gobēra apgrābstītie mikrofoni
Foto: Paul Kitagaki Jr./ZUMA Wire/Scanpix

Pēc tam, kad Nacionālā basketbola asociācija pieņēmusi lēmumu pārtraukt sezonu, jo 2018. un 2019. gada labākajam aizsardzības spēlētājam Rūdijam Gobēram konstatēts koronavīruss, līgas lielākās zvaigznes sociālajos tīklos dalījušās pārdomās par notiekošo.

Vēl pirms NBA sezona tika iesaldēta, šonakt maču paguva aizvadīt Atlantas "Hawks", kas savā laukumā ar 131:136 pagarinājumā zaudēja Ņujorkas "Knicks". 43 gadus vecais veterāns Vinss Kārters laukumā pavadīja 13 minūtes, kuru laikā guva piecus punktus. Pēc mača viņš kļuva emocionāls, jo pastāv iespēja, ka Kārters aizvadīja karjeras pēdējo spēli. "Esmu izbaudījis katru mirkli – gan labo, gan slikto. Viss kārtībā. Ja tā būs karjeras pēdējā spēle, tad būšu mierā ar to. Situācija ir dīvaina. Parasti sagatavojies pēdējam mačam kā kaut kam īpašam. Man tādas iespējas nebija," teica Kārters. Pēc tam Kārters publicēja tvītu, kurā pateicās visiem par savu 22 gadus ilgo karjeru.

Pārdomās par notikušo dalījās arī Losandželosas "Lakers" zvaigzne Lebrons Džeimss, Goldensteitas "Warriors" saspēles vadītājs Stefens Karijs, kurš nule paguva atgriezties pēc traumas sadziedēšanas, bet tagad atkal būs spiests nespēlēt, un Kristapa Porziņģa komandas biedrs Dalasas "Mavericks" rindās Luka Dončičs. Visi kā viens pasludināja 2020. gadu par neizdevušos. Tikmēr Devins Bukers no Fīniksas "Suns" par to, ka NBA sezona tikusi apturēta, uzzinājis laikā, kad tiešraidē demonstrējis savas geimera prasmes, un neiztika bez cenzējamas leksikas.

Dalasas "Mavericks" šonakt spēlēja un uzvarēja Denveras "Nuggets". Komandas īpašniekam Markam Kjūbanam sava viedokļa paušana nekad nav sagādājusi problēmas. "Uz spēles ir liktas cilvēku dzīvības. Šeit nav runa par "Mavericks", par NBA. Jautājums, kad tiks aizvadītas spēles, nav būtisks. Vairāk domāju par saviem bērniem un savu mammu, kurai ir 82 gadi. Saku, lai paliek mājās, lai nekur neiet. Tas mani satrauc daudz vairāk nekā jautājums, kad būs nākamā spēle," teica Kjūbans.

Nacionālā hokeja līga vēl nav pieņēmusi lēmumu par sezonas apturēšanu, bet jau saskaitīts, kurās arēnās pēdējo dienu laikā viesojies Rūdijs Gobērs. Savukārt Lasvegasas "Golden Knights" uzbrucējam Railijam Smitam tika jautāts, vai nav dīvaini uz ledus atrasties, kad tribīnēs ir tukšs un kluss. Viņš iedzēla savai bijušajai komandai: "Pēdējos gadus pavadīju, spēlējot Floridas "Panthers". Esmu pie tā pieradis."

Pēc tam, kad parādījās ziņas, ka koronavīrusu saķērušais spēlētājs ir Rūdijs Gobērs, ātri vien slavens kļuva video, kurā franču centrs aptausta mediju mikrofonus. NBA atteicās no ierastās prakses ielaist medijus ģērbtuvēs, tā vietā rīkojot preses konferences, kurās žurnālisti atrastos tālāk prom no spēlētājiem.

Ideja – nevis aizvadīt spēles tukšās arēnās, bet ielaist katras komandas vienu fanu, kuram būtu uzticēti visi pienākumi. Jeb savas komandas atbalstīšana un pretinieku nolikšana pie vietas.

     [+] [-]

, 2020-03-12 11:22, pirms 4 gadiem
Booker varēs vairāk laika datorspēlēm atvēlēt !!! HE HE

     [+] [-]

, 2020-03-12 11:26, pirms 4 gadiem
kristaps26 rakstīja: Booker varēs vairāk laika datorspēlēm atvēlēt !!! HE HE
Knicks Knox ar varēs līdz nelabumam spēlēt Fortnite

     [+] [-]

, 2020-03-12 12:21, pirms 4 gadiem
KP jau ari vares spelet CS...

     [+] [-]

, 2020-03-12 12:28, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Knicks Knox ar varēs līdz nelabumam spēlēt Fortnite
Laine ar varās 24/7 kapāt fortnite tagad