Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bertānam, Pasečņikam un "Wizards" komandai karantīna piesardzības nolūkos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bertānam, Pasečņikam un "Wizards" komandai karantīna piesardzības nolūkos
Dāvis Bertāns. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas sezona koronavīrusa dēļ tikusi iesaldēta, un latviešu Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika pārstāvētais klubs Vašingtonas "Wizards" pavēstījis, ka spēlētājiem tuvākās dienas būs jāpavada karantīnas apstākļos.

NBA sezona tika apturēta šonakt, jo Jūtas "Jazz" centram Rūdijam Gobēram tika konstatēta saslimšana ar koronavīrusu. Viņa komanda, kā arī gaidāmā pretiniece Oklahomsitijas "Thunder" ievietotas karantīnā, lai liegtu slimībai izplatīties tālāk.

Līdzīgu soli spērusi arī Vašingtonas "Wizards", kas maču pret "Jazz" aizvadīja 29. februārī jeb pirms 13 dienām. Koronavīrusa inkubācijas periods ir 14 dienas. Tāpat jāņem vērā, ka "Wizards" aizvakar spēlēja pret Ņujorkas "Knicks", kas pret "Jazz" duelējās vēl nesenāk – 4. martā.

Ņemot vērā mediķu ieteikumus, "Wizards" spēlētājiem, treneriem un kluba vadībai nākamās trīs četras dienas jāpavada izolācijā no citiem cilvēkiem. Lēmums pieņemts piesardzības nolūkos. "Ja kādam no cilvēkiem būs simptomi, kas līdzīgi gripai, tad veiksim koronavīrusa analīzes," teikts paziņojumā.

Pasečņiks pret "Jazz" nespēlēja, pret "Knicks" viņš laukumā pavadīja trīs minūtes. Bertāns piedalījās abos mačos. Jūtā viņš aizvadīja 28 minūtes, bet pret "Knicks" spēlēja vienu minūti ilgāk.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/wizards/wizards...

     [+] [-]

, 2020-03-12 17:02, pirms 4 gadiem
NBA updates feisbukā ziņo, ka Spida Mitchells no jazz ar inficējies 😞