Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Porziņģis: "Šobrid man ir grūti runāt par "Knicks" un aizmainīšanu"

Porziņģis: "Šobrid man ir grūti runāt par "Knicks" un aizmainīšanu"
Kristaps Porziņģis ar komandas biedriem Dalasā. Foto: mavs.com

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis intervijā “NBA Spain” pastāstījis, ka joprojām nevēlas publiski apspriest savu aizmainīšanu no Ņujorkas “Knicks” un kādi tieši apstākļi noveda līdz šādam iznākumam.

“Man no Ņujorkas pilsētas palikušas ļoti labas atmiņas, taču par “Knicks” man joprojām ir grūti runāt,” intervijā teica Kristaps Porziņģis, tagad Dalasas “Mavericks” pārstāvis. “Viss notika tik ļoti nesen. Vasarā, kad viss būs norimis, par šo tēmu pastāstīšu sīkāk.”

Porziņģis no “Knicks” uz “Mavericks” tika aizmainīts pirms nedaudz vairāk nekā mēneša. Plašāka sabiedrība par topošā darījuma iespējamību uzzināja tikai dažas stundas pirms tā realizēšanas, un dažas stundas pirms oficiālā paziņojuma par maiņu Porziņģis bija ticies ar “Knicks” vadību.

“Knicks” pēc tam savā oficiālajā komunikācijā kā maiņas iemeslu bija norādījusi Porziņģa vēlēšanos tikt aizmainītam un neskaidrību par viņa statusu šovasar, kad Porziņģis kļūs par ierobežotu brīvo aģentu. Savukārt Porziņģis no publiskiem komentāriem par aizmainīšanu lielākoties izvairījies.

“Jūtos perfekti,” Porziņģis sacīja par savu rehabilitāciju no smagā ceļgala savainojuma. “Ļoti vēlos atgriezties laukumā, bet apzinos, ka man jābūt pacietīgam un jāsagaida īstais brīdis. Man joprojām nav atbilžu no trenera par to, vai atgriezīšos laukumā šosezon. Ar treneri runāju daudz, ne tikai par manu atgriešanos laukumā. Turpinu strādāt, esmu apmierināts ar atlabšanas gaitu.”

“Mavericks” šosezon vēl atlikušas 16 spēles. Preses konferencē pēc nonākšanas “Mavericks” sastāvā Porziņģis gan apstiprināja, ka plāns esot viņam šo sezonu izlaist pilnībā.

Izmantotie resursi:
https://es.nba.com/news/kristaps-po...


, 2019-03-12 19:48, pirms 5 gadiem
Labi ka vēl Porziņģim nav uzmaukts tas Equality propagandas krekliņš!
Slēpts komentārs: viedoklis
, 2019-03-12 20:11, pirms 5 gadiem
Maiņu labāk nekomentēt un klusēt , izcili to visu parādīt laukumā un ar lielisku sniegumu pieràdīt ka KP it superstārs. Tas būs skaļāk par jebkādiem vārdiem
, 2019-03-12 20:17, pirms 5 gadiem
viedoklis rakstīja: 13 mēneši jau apkārt, nav īsti tāda objektīva iemesla, kāpēc viņš nevarētu uzspēlēt! Jo Dalasa šobrīd ir konkrētā ķīlnieka lomā! Kaut tās 5-10 spēles, lai redzētu vai starp viņu un Virtuli ir kaut mazākā ķīmija laukumā, kā arī kaut nedaudz apliecinātu to, ka grasās arī nākamajā sezonā būt vienā no līgas pastarīšiem... vai tomēr aizies pie tādiem, kas vēlas titulu nākamajā, ne 2045.gada sezonā...
Un kāda jēga palaist viņu laukumā šobrīd? Saprotot, ka Dallasa arī tanko, varbūt ne tik uzkrītoši kā daža laba cita komanda, bet tomēr to dara. Un Porziņģis pats izteicās, ak viņam nepatīk zaudēšanas mentalitāte.
Tāpat jāņem vērā tas, ka vasarā noteikti vēl tiks strādāts pie sastāva, tādēļ tās 10 spēlēs, lai "iespēlētos" vienkārši tiktu izsviestas vējā.
Un piedevām, nav vērts riskēt savainojuma dēļ uzkapāt 10 mačus sezonā, kura jau praktiski beigusies.
, 2019-03-12 20:47, pirms 5 gadiem
Ņujorkieši sauc KP par čūsku, bet īstās čūskas sēž tajā ofisā un vislielākais čūska jau 20 gadus ir tās īpašnieks.
, 2019-03-12 21:00, pirms 5 gadiem
nevis negrib, bet nevar runāt par to visticamāk
, 2019-03-12 21:21, pirms 5 gadiem
Jaa esmu ari pamanijis ka knicks fani Kristapu sauc par čūsku. Ļoti aizvainoti. Kristaps par nodeveju pārvērsts
, 2019-03-12 21:25, pirms 5 gadiem
Labāk pagaidī kamēr NY nedabūs ne 1. piku, ne normālus free agentus un tad kārtīgi piebeigt viņus ar stāstu kapēc ietreidoja
, 2019-03-12 21:37, pirms 5 gadiem
sochee rakstīja: Labāk pagaidī kamēr NY nedabūs ne 1. piku, ne normālus free agentus un tad kārtīgi piebeigt viņus ar stāstu kapēc ietreidoja
Nē vajag tieši pirms FA mārkets atveras
, 2019-03-12 22:00, pirms 5 gadiem
Tagad tie pidiņi KP izsvilps pirmajā spēlē viesos..
, 2019-03-12 23:11, pirms 5 gadiem
eevelee rakstīja: Tagad tie pidiņi KP izsvilps pirmajā spēlē viesos..
Iedomājies KP motivāciju ieslēgt killer režīmu tajā spēlē. Uhh. Ļooooti ceru, ka paliks vesels un ka izdosies parādīt visai sūda knicks organizācijai kur vēži ziemo.
, 2019-03-12 23:19, pirms 5 gadiem
rihardilio rakstīja: Un kāda jēga palaist viņu laukumā šobrīd? Saprotot, ka Dallasa arī tanko, varbūt ne tik uzkrītoši kā daža laba cita komanda, bet tomēr to dara. Un Porziņģis pats izteicās, ak viņam nepatīk zaudēšanas mentalitāte.
Tāpat jāņem vērā tas, ka vasarā noteikti vēl tiks strādāts pie sastāva, tādēļ tās 10 spēlēs, lai "iespēlētos" vienkārši tiktu izsviestas vējā.
Un piedevām, nav vērts riskēt savainojuma dēļ uzkapāt 10 mačus sezonā, kura jau praktiski beigusies.
Jup, pareizāk ir spekulēt par viņa, Virtuļa un kādas superzvaigznes kapāšanu Dalasā... kas, iespējams, NEKAD nenotiks...
Riskēt ar savainojumu??? Teju visi, kam šāda trauma bijusi, mazākais mēnesi jau spēlētu!!!
Strādāts pie sastāva... jā, NKY arī strādāja... 3gadus varējam smieties no vietas! Un vēl 3 vismaz smiesimies! Ja kāds grib tankoties, tam ir jābūt ar pamatu, KP šobrīd cik ir Dalasas... tik jebkuras citas vienības potenciāls spēlētājs!!!
, 2019-03-12 23:21, pirms 5 gadiem
eduards_buss_1642849976044084 rakstīja: Maiņu labāk nekomentēt un klusēt , izcili to visu parādīt laukumā un ar lielisku sniegumu pieràdīt ka KP it superstārs. Tas būs skaļāk par jebkādiem vārdiem
Mazais, uzmauc dažos teikumos, kas ir superstārs... vismaz kādai statistikai, sasniegumiem būtu jāatbilst tādam!? Un tad apdomā, ko murgo...
, 2019-03-12 23:21, pirms 5 gadiem
Sanchezzs rakstīja: Iedomājies KP motivāciju ieslēgt killer režīmu tajā spēlē. Uhh. Ļooooti ceru, ka paliks vesels un ka izdosies parādīt visai sūda knicks organizācijai kur vēži ziemo.
Iedomājies, vasarā šis noslēdz ar NYK līgumu-un varēs nez ko darīt! Tas ir bizness... un tikai tad sports!
, 2019-03-12 23:29, pirms 5 gadiem
viedoklis rakstīja: Mazais, uzmauc dažos teikumos, kas ir superstārs... vismaz kādai statistikai, sasniegumiem būtu jāatbilst tādam!? Un tad apdomā, ko murgo...
Kārtējo reizi pierādi, ka tev sajēga nav vispār nekāda.....
, 2019-03-13 00:12, pirms 5 gadiem
Jūs laikam te nesekojat NBA... vismaz ne ESPN, NBA TV utm... Spēlētāji dzīvo savu dzīvi, koncentrējas uz savu spēli, bet tie žurnālisti taka slimi uzdod vienus un tos pašus jautājumus, kas ir 99.99% no laika tēmēti, lai uztaisītu drāmu. Vēl tikko bija "skandāls" Warriors rindās, kur itkā treneris slikti izteicies par Grīnu, kaut gan tas viss bija balstīts uz video lūpu lasīšanu... Līdzīgi, kā visi NBA aprindās mēģina uztaisīt Westbruku par rasisma upuri, kuram itkā esot pateikts "get on your knees, like you are used to" bet patiesībā fans viņam teica "ice your knees, like you are used to". Avīzes ir mirušas, un vienīgais veids kā nopelnīt ziņu dienestiem ir skaļi virsraksti, daudz klikšķi uz viņu adresēm, kas ļauj pelnīt no mājas lapās ievietotajām reklāmām. Tiem, kam ir kaut nedaudz sapratnes, zin ka Knicks tirgoja KP jau mēnešiem ilgi, un viņi vnk mēģina viņu uztaisīt par "scapegoat". Nāks patiesība gaismā, un es ceru, ka pirms free agent tirgus, lai tā sūdu pilsētā turpina sēdēt top5 no otrā gala uz visiem laikiem.
, 2019-03-13 00:17, pirms 5 gadiem
man joprojam vel liekas ka shis viss ir pr triks pec gada atgriezisies ny
, 2019-03-13 00:46, pirms 5 gadiem
Brīnos, kā šis portāls vēl joprojām ir vadošais LV komentu ziņā. Raksti ir truli atgremoti (ar tulkojuma kļūdām) no citām valodām, ārzemju portāliem. Ir nulle analītisku rakstu, viedokļu. Ir uzstājīgs akcents uz zviedru uzvārdu izrunu (Lāšons, Petešūns, Fosberjs), aplamas citu ārzemju sportistu izrunas (Imtitī).
Šajā konkrētajā rakstā ir ielikta atsauksme uz spāņu valodas linku. Citāts no raksta: 'Man joprojām nav atbilžu no trenera par to, vai atgriezīšos laukumā šosezon". Pēc kā uzreiz apgalvojums no KP pirmās preses konferences: 'Preses konferencē pēc nonākšanas “Mavericks” sastāvā Porziņģis gan apstiprināja, ka plāns esot viņam šo sezonu izlaist pilnībā'.
Rodas jautājums. Kas ir šie pseidožurnālisti? Vai tiešām uz 2m latviešiem nevar izveidoties vismaz viens kārtīgs analītisks sporta portāls, kur žurnālisti veidotu interesantus rakstus ar saviem viedokļiem un būtu kaut viens cilvēks, kurš pirms rakstu publicēšanas, pārbaudītu pareizrakstību, tulkojuma loģiskumu un izlabotu elementāras gramatiskas kļūdas?
, 2019-03-13 00:59, pirms 5 gadiem
oxa rakstīja: Labi ka vēl Porziņģim nav uzmaukts tas Equality propagandas krekliņš!
Transpocalypse Now
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.
Dāvis Bertāns noskatās, kā divus punktus gūst Aleksejs Pokuševskis. Foto. AP. Scanpix
29

Bertāns iemet piecus punktus, "Hornets" pārtrauc piecu zaudējumu sēriju

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) piecu zaudējumu sēriju pārtraukusi Šārlotas "Hornets" komanda, kas savā laukumā ar 118:111 pārspēja Austrumu konferences šī brīža ceturto labāko komandu Klīvlendas "Cavaliers". Dāvis Bertāns nospēlēja nepilnas 23 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar pieciem gūtajiem punktiem.