Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Pērkinss par Ērvingu: "Kad iedomājos par viņu, gribu apvemties"

Pērkinss par Ērvingu: "Kad iedomājos par viņu, gribu apvemties"
Kendriks Pērkinss (otrais no labās). Foto: AFP/Scanpix

Kendriks Pērkinss aizvadītajā naktī atkal izcēlies ar sulīgu komentāru. Šoreiz viņa nežēlastībā krita Bruklinas "Nets" basketbolists Kairijs Ērvings. Pērkinss, komentējot "Celtics" un "Rockets" spēli, bija ļoti tiešs un atzina, ka viņam nāk vēmiens, kad iedomājas par Ērvingu.

Mačā starp "Celtics" un "Rockets" bijušais NBA spēlētājs iejutās analītiķa lomā. "Kad spēlēju "Celtics", es nekad nepievērsu uzmanību faniem. Es biju noslēdzies sevī," Perkinss teica. "Tagad, kad esmu analītiķis, kad vairāk nespēlēju, es saprotu cik fantastiski ir Bostonas fani."

"Vai dzirdiet šos saucienus?" Perkinss turpināja. ""Aiziet, "Celtics". Un Kairijs atteicās šeit spēlēt. Katru reizi, kad iedomājos par to džeku, gribu apvemties."

Ērvings šajā sezonā piedzīvo vienu savainojumu pēc otra. Šosezon saspēles vadītājs "Nets" rindās aizvadījis vien 20 spēles, bet komanda nospēlējusi jau 51. Šobrīd spēlētājs ārstē ceļgala savainojumu, kura dēļ izlaidis pēdējās trīs Bruklinas spēles.

Jāmin, ka šā gada janvārī Perkinss sociālajā tīklā "twitter" pārmija vārdus ar citu šī brīža Bruklinas "Nets" spēlēju Kevinu Durentu. Viss sākās ar to, ka Perkinss, duskutējot ar "Celtics" analītiķi, atzina, ka labākais spēlētājs, kurš jebkad uzvilcis "Thunder" kreklu, ir Rasels Vestbruks.

Perkinss turpināja noniecināt Durentu par sniegumu "Thunder" rindās. Pēcāk sarunā iesaistījās Durents, kurš sāka atbildēt Perkinsam. Viņš minēja fakus par Perkinsa slikto sniegumu izslēgšanas turnīrā 2013. gadā, kad komandai traumas dēļ nevarēja palīdzēt Vestbruks.

Noslēgumā Perkinss izmeta visiem zināmo faktu par Durentu, kas jau vairākus gadus raisa diskusijas basketbola sekotāju vidū: "Puis, apstājies. Tu izdarīji visvājāko soli NBA vēsturē – pēc 3:1 pārsvara izlaišanas un zaudējuma pret "Warriors" konferences finālā, Tu nākamajā sezonā pievienojies viņiem." Durents uz šo tvītu ar vārdiem neatbildēja.


, 2020-02-12 10:19, pirms 4 gadiem
You tell them Perk xD
, 2020-02-12 11:07, pirms 4 gadiem
Un tik nopietni Pērkins atvainojās Durenta.
, 2020-02-12 11:57, pirms 4 gadiem
Njā, Pērkinss labi iejuties savā provokatora/klauna lomā. Nedaudz nožēlojami, bet nauda ir nauda, I guess.
, 2020-02-12 12:16, pirms 4 gadiem
Pērkinss? Kas tas tāds?
Viņš pat nepamanīja ganjau, ka spēle notiek Houston, sajauca ar viņu faniem.
Appīpējies, kādus tagad laiž komentēt.
, 2020-02-12 13:13, pirms 4 gadiem
Labi Pūsijam toties atbildēja...
, 2020-02-12 14:24, pirms 4 gadiem
Nevis apvemties, bet vemt!
, 2020-02-12 14:57, pirms 4 gadiem
andrisl rakstīja: Nevis apvemties, bet vemt!
"Gribu apvemties!"
, 2020-02-12 15:33, pirms 4 gadiem
Viņš minēja fakus par Perkinsa slikto sniegumu izslēgšanas turnīrā 2013. gadā, kad komandai traumas dēļ nevarēja palīdzēt Vestbruks. pa skarbo runas aizgājušas
, 2020-02-12 15:49, pirms 4 gadiem
Pērkinss nepatīk, bet nu taisniba ir. Kairijs ir vēzis
, 2020-02-12 18:07, pirms 4 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: Pērkinss nepatīk, bet nu taisniba ir. Kairijs ir vēzis
Nu man liekas komentētājs tā nedrīkst izteikties, vnlg taisnība viņam vai nē
, 2020-02-12 21:43, pirms 4 gadiem
kramblers rakstīja: Nu man liekas komentētājs tā nedrīkst izteikties, vnlg taisnība viņam vai nē
ASV tādi tipāži ir topā, Skips, Stephen A. utt dzīvo uz tā, ka izsaka hot teikus visu laiku. Viņiem maksā, lai viņi visu laiku kaut debilu saka
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
25

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.