Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Kuruca lietā iesniegti jauni materiāli, nākamā tiesas sēde marta beigās

Kuruca lietā iesniegti jauni materiāli, nākamā tiesas sēde marta beigās
Rodions Kurucs Bruklinas tiesā. Foto: Rashid Umar Abbasi/NY Post

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs vakar bija Bruklinas krimināltiesā, kur notika viņa lietas izskatīšanas kārtējā sēde. Viņa advokāts Ņujorkas medijiem pavēstīja, ka pret Kurucu iesniegti jauni pierādījumi, kuri vēl nav izskatīti, un nākamā tiesas sēde noteikta 30. martā.

Rodions Kurucs rudenī tika apsūdzēts uzbrukumā savai draudzenei, ar kuru dzīvoja kopā. Apsūdzības celtas par notikumu pagājušā gada jūnijā, apsūdzībās minēts, ka Kurucs fiziski uzbrucis sievietei un žņaudzis viņu.

Apsūdzības pret Kurucu tiek izskatītas Bruklinas krimināltiesā. Lietas izskatīšana sākās jau oktobrī, taču pēc tam tika nozīmētas vairākas nākamās tiesas sēdes, kurās nepieciešama arī „Nets” basketbolista klātbūtne.

Arī vakar Kurucs ieradās tiesas zālē, kur gan sēde nebija ilga. Kuruca advokāts Alekss Spiro medijiem norādīja, ka Bruklinas prokuratūra ir iesniegusi jaunus pierādījumus, kurus advokātam pirms šīs tiesas sēdes nebija laika izlasīt un izpētīt. Attiecīgi nozīmēts jauns tiesas sēdes datums – 30. marts.

Jāpiezīmē, ka Kurucs ar advokāta starpniecību ir noliedzis pret sevi izvirzītās apsūdzības kā nepatiesas.

Kuruca lietas izskatīšana noris NBA regulārās sezonas laikā, un viņš arī iepriekš sarunās ar Ņujorkas medijiem nav slēpis, ka tā rada viņam papildu psiholoģisko slodzi. Pirms dažām dienām Kurucs intervijā „NY Post” norādīja, ka arī papildus juridiskajiem procesiem viņš sezonas sākumā nav juties labi un pašpārliecināti, piemēram, sācis satraukties par brīva tālmetiena izdarīšanu. Kurucs atzina, ka strādājis ar sporta psihologu un pats ar sevi, lai saprastu, kā rīkoties konkrētās situācijās laukumā.

Kurucs šosezon spēlējis mazāk nekā savā debijas sezonā NBA, taču krietni pacēlis savu tālmetienu precizitāti (iepriekš 35%, šosezon 46.3%, kas būtu viens no labākajiem rādītājiem līgā, ja vien viņš būtu izmetis pietiekami daudz tālmetienu, lai kvalificētos oficiālajai ieskaitei). Kurucs vidēji mačā guvis 4.8 punktus un savācis 2.4 atlēkušās bumbas, kamēr viņa pārstāvētā „Nets” par spīti nestabilajam sniegumam visas sezonas garumā tik un tā izskatās uzņēmusi droši ceļu uz „play-off”, par piecām uzvarām apsteidzot Austrumu konferences devītajā vietā esošo Vašingtonas „Wizards”, Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika komandu.

Izmantotie resursi:
https://nypost.com/2020/02/12/nets-...


, 2020-02-12 16:53, pirms 4 gadiem
Tante cer uz radiona naudu
, 2020-02-12 17:22, pirms 4 gadiem
Jāpiezīmē, ka Kurucs ar advokāta starpniecību ir noliedzis pret sevi izvirzītās apsūdzības kā nepatiesas.

Šis teikums ir ļoti neveiksmīgs, jo no šī teikuma izriet tas, ka viņi paši sevi atzīst par vainīgiem... to "kā nepatiesas" nevajag vispār. Bet, ja pavisam nopietni - oriģinālajā rakstā, kas pievienots ka atsauce, nemaz šāda teikuma (pat ne tāda doma) nav. Autors pats to piegudrojis klāt... un jāsaka - ne pārāk veiksmīgi.
, 2020-02-12 17:33, pirms 4 gadiem
Katrā ziņa visa ši lieta ir diezgan pabojājusi viņa statistiku un sniegumu laukumā. Protams arī treneris viņam vairs tā neuzticas kā pagājušo sezonu. Bus Durents atpakaļ un traumatiskais Ērvings, pieļauju ka Kuruca loma nets komandā vēl kritīsies... Tik slikts čalis nemaz nav.
, 2020-02-12 17:36, pirms 4 gadiem
markkomartins rakstīja: Katrā ziņa visa ši lieta ir diezgan pabojājusi viņa statistiku un sniegumu laukumā. Protams arī treneris viņam vairs tā neuzticas kā pagājušo sezonu. Bus Durents atpakaļ un traumatiskais Ērvings, pieļauju ka Kuruca loma nets komandā vēl kritīsies... Tik slikts čalis nemaz nav.
Kā tu nonāci pie secinājuma, ka viņa statistika "tika pabojāta" šīs lietas dēļ? Man izskatās, ka statistiku un spēles laiku pabojāja labāks spēlētājs viņa pozīcijā.
, 2020-02-12 17:54, pirms 4 gadiem
VapeNation rakstīja: Kā tu nonāci pie secinājuma, ka viņa statistika "tika pabojāta" šīs lietas dēļ? Man izskatās, ka statistiku un spēles laiku pabojāja labāks spēlētājs viņa pozīcijā.
Daļēji nevar tev piekrist, viņam no sezonas sākuma īsti nedeva laiku uz laukuma, kaut pagajusi sezonā bija laba, plus acīmredzami, ka čalis ir ne pārliecināts par darbībām, vai tas ir saistīts ar lietu, kas to lai zin, bet pastāv liela varbūtība
, 2020-02-12 19:19, pirms 4 gadiem
Nav tur nekādu jaunu pierādījumu.Meiča vnk gaida,kad viņai Rodions samaksās naudu..
Ja nebija pirmajā reizē nekādu izrakstu no slimnīcas par nodarītajiem miesas bojājumiem,tad šoreiz noteikti viņi no debesīm nenokrita..
, 2020-02-12 21:08, pirms 4 gadiem
interesanti bīdās lietas, ja vien ir nauda. izskatās ka lietai nepienāks beigas kamēr Kurucs nesamaksās.
, 2020-02-12 21:30, pirms 4 gadiem
Ieteiktu Šleseram un Lembim apvienoties un nopirkt daļas kādā NBA klubā un salikt 4 letiņus starta pieciniekā + piepirkt Timmu un mums būtu sava NBA komanda. Vai neesmu ģēnijs? 😀😀
, 2020-02-12 21:55, pirms 4 gadiem
cobham rakstīja: Ieteiktu Šleseram un Lembim apvienoties un nopirkt daļas kādā NBA klubā un salikt 4 letiņus starta pieciniekā + piepirkt Timmu un mums būtu sava NBA komanda. Vai neesmu ģēnijs? 😀😀
Esi! 🐏
, 2020-02-12 22:57, pirms 4 gadiem
cobham rakstīja: Ieteiktu Šleseram un Lembim apvienoties un nopirkt daļas kādā NBA klubā un salikt 4 letiņus starta pieciniekā + piepirkt Timmu un mums būtu sava NBA komanda. Vai neesmu ģēnijs? 😀😀
tur arī šķēlem pievienojoties, diez vai kas iznāks, labi, ja sakasītu miljardu. vajag vismaz vēl vienu, un tikai tad viņi var sākt par pieteikšanos uz kādu tuvāko vakanci. plus, trīs latviešu oligarhi kā īpašnieki tur nevienam nav vajadzīgi.
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
6

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.