Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pirms spēles pret "Knicks" Embīds kopā ar Hārdenu atzīts par NBA nedēļas MVP

Rolands Eliņš

Pirms spēles pret "Knicks" Embīds kopā ar Hārdenu atzīts par NBA nedēļas MVP
Džoels Embīds
Foto: AP/Scanpix

Džeimss Hārdens jau piekto reizi šosezon atzīts par Nacionālās basketbola asociācijas Rietumu konferences nedēļas labāko spēlētāju, kamēr Austrumu konferencē otro reizi šo godu izpelnījies Džoels Embīds.

Filadelfijas „76ers” aizvadītajā nedēļā izcīnīja uzvaras visās trijās spēlēs, tiekot galā ar trim izslēgšanas spēļu pretendentēm „Wizards”, „Pelicans” un „Clippers”, turklāt nevienā spēlē netika ielaists vairāk par 102 punktiem. Džoels Embīds visos trīs mačos guva vismaz 24 punktus un izcēlās ar trim 20+10 līmeņa „double-double”.

Vidēji spēlē aizvadītajā nedēļā Embīds guva 26.7 punktus un savāca 15 atlēkušās bumbas, kā arī bloķēja 2.3 pretinieku metienus. Embīds jau šobrīd šosezon aizvadījis vairāk spēles (43) nekā visā savā iepriekšējā NBA karjerā (31) un izcēlies ar 23.8 punktiem un 11.2 atlēkušajām bumbām, kamēr „76ers” arvien drošāk iekārtojusies izslēgšanas spēļu zonā,

Embīds šosezon nedēļas labākā spēlētāja balvu ieguvis otrreiz, bet kopumā savā karjerā – trešo reizi.

Rietumu konferencē tikmēr labāka spēlētāja gods otro nedēļu pēc kārtas un jau piekto reizi šosezon Džeimsam Hārdenam, kura pārstāvētā „Rockets” uzvarēja visās četrās aizvadītās nedēļas spēlēs un pietuvojās līgas līdervienībai „Warriors”. Hārdens visos četros mačos guva vismaz 27 punktus, vidēji izceļoties ar 34 punktiem un 4,5 trāpītiem tālmetieniem, kā arī atrodot laiku 6,7 rezultatīvām piespēlēm.

     [+] [-]

, 2018-02-14 08:17, pirms 6 gadiem
Protams, redzēs kāds būs sezonas turpinājums, bet ja šogad ar šādu sniegumu MVP neiedos Hārdenam, tad es nezinu...