Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA sāk izmeklēšanu par Ērvinga piedalīšanos privātā ballītē

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

NBA sāk izmeklēšanu par Ērvinga piedalīšanos privātā ballītē
Bostonas "Celtics" fans ar plakātu "Kur ir Kairijs?" 2019. gada 27. novembrī. Foto: AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija veiks izmeklēšanu par Bruklinas "Nets" zvaigznes Kairija Ērvinga iespējamo līdzdalību privātā ballītē, otrdien, 12. janvārī, ziņo ESPN.

Bruklinas klubs 11. janvārī paziņoja, ka aizsargs personīgu iemeslu dēļ izlaidīs ceturto spēli pēc kārtas, nepiedaloties otrdienas vakarā paredzētajā cīņā pret Denveras “Nuggets”. Tiek prognozēts, ka Ērvings nepiedalīsies arī spēlēs pret Ņujorkas “Knicks” (13. janvārī) un Orlando “Magic” (16. janvārī).

Pirmdienas vakarā sociālajos medijos parādījās video no ballītes, kurā smaidošais Ērvings ar savu māsu Eižu dejo konfeti lietus pavadībā. Ja izrādīsies, ka video uzņemts 2021. gada janvārī, tas būs NBA drošības un veselības protokola pārkāpums.

Elpceļu vīrusa drošības vadlīnijas aizliedz spēlētājiem sezonas laikā apmeklēt klubus un bārus, kā arī liedz piedalīties privātās ballītēs ar vairāk nekā 15 cilvēku līdzdalību. NBA pēdējās dienās pārcēlusi trīs spēles, jo vairākās komandās reģistrēti pozitīvi PCR testi.

NBA valde otrdien tiksies, lai lemtu, kā labāk turpināt sezonu. Pastāv iespēja, ka klubu īpašnieki vienosies par 7-14 dienu pārtraukumu, kā arī pastiprinās noteiktos ierobežojumus. Par katru izlaistu spēli protokola pārkāpumu dēļ līga var atvilkt 1/72 daļu no sezonas algas.

Ērvings nav pirmais potenciālais pārkāpējs. “Black Sports Online” 2020. gada decembrī publicēja video, kurā Hjūstonas “Rockets” līderis Džeimss Hārdens ballējās bez maskas. NBA piesprieda aizsargam naudas sodu 50 tūkstošu ASV dolāru apmērā un noteica četru dienu pašizolāciju.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -1 [+] [-]

, 2021-01-12 19:32, pirms 3 gadiem

  +4 [+] [-]

, 2021-01-12 19:54, pirms 3 gadiem
Maksā tādu naudu un daži vienkārši nevar savākties un liek mīksto uz komandu, komandas biedriem un faniem.

  +2 [+] [-]

, 2021-01-12 21:36, pirms 3 gadiem
Tas ir tāds zābaks, kā spēlētājs, protams izcils, bet plakanā zemeslode acīmredzot spiež uz smadzenēm. Pirmkārt, tā jau ir necieņa pret komandu un komandas biedriem. Ar Ērvingu sastāvā neviena komanda neko neizcīnīs!

     [+] [-]

, 2021-01-12 21:41, pirms 3 gadiem
san4ito rakstīja: Tas ir tāds zābaks, kā spēlētājs, protams izcils, bet plakanā zemeslode acīmredzot spiež uz smadzenēm. Pirmkārt, tā jau ir necieņa pret komandu un komandas biedriem. Ar Ērvingu sastāvā neviena komanda neko neizcīnīs!
viņam jau 1 gredzens ir, tātad ar viņu sastāvā kaut ko tomēr var izcīnīt

  +1 [+] [-]

, 2021-01-12 21:43, pirms 3 gadiem
basis89 rakstīja: viņam jau 1 gredzens ir, tātad ar viņu sastāvā kaut ko tomēr var izcīnīt
Es runāju šobrīd. Pagātnē varbūt nebija tik tālu no planētas Zeme aizpeldējis un Lebrons varbūt spēja ar savu autoritāti nolikt vietā.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-12 22:37, pirms 3 gadiem
Klauni ir Nets & NBA ka sitam pegikosam atlauj vienkarsi nespelet.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-12 23:26, pirms 3 gadiem
Abus, Ervingu un to vinja draugu patriekt rataa no Nets, lai komanda beidzot saaktu speleet... Pirms tiem pamulkjiem jau gaaja lietas uz labo pusi, tagad zaagjis peec zaagja...

     [+] [-]

, 2021-01-13 03:39, pirms 3 gadiem
Un kamēr Neti pret Denveru kapā tas mudaks vēl piedalās kaut kādā Zoom konferencē.
https://twitter.com/tahanienyc/stat...

     [+] [-]

, 2021-01-13 08:15, pirms 3 gadiem
Ontario rakstīja: Klauni ir Nets & NBA ka sitam pegikosam atlauj vienkarsi nespelet.
Problēmas sakne ir dziļāka - Irving skaitās Durenta draugs un vēl tajā kompānijā ietilpst Nets centrs Jordan - pieņemu, ka Nets vadība baidās vērst sankcijas pret Irving + mēģināt tikt vaļā no Jordan, kas ir ļoti slinks un švaks centra pozīcijas spēlētājs aizsardzībā, jo knapi kust pa laukumu, jo tas viss var beigties arī ar Durenta nepatiku pret komandu.

     [+] [-]

, 2021-01-13 14:22, pirms 3 gadiem
Pašam klubam tās uzvaras nemaz nav vajadzīgas, galvenais ir piesaistīt zvaigznes un regulāri piesaistīt cilvēku uzmanību, lai varētu notirgot vairāk kepkas. Tāpēc viņi atkal un atkal kāps uz Ērvinga grābekļa

     [+] [-]

, 2021-01-13 18:08, pirms 3 gadiem
Ambrē rakstīja: Problēmas sakne ir dziļāka - Irving skaitās Durenta draugs un vēl tajā kompānijā ietilpst Nets centrs Jordan - pieņemu, ka Nets vadība baidās vērst sankcijas pret Irving + mēģināt tikt vaļā no Jordan, kas ir ļoti slinks un švaks centra pozīcijas spēlētājs aizsardzībā, jo knapi kust pa laukumu, jo tas viss var beigties arī ar Durenta nepatiku pret komandu.
No Jordana viņi drošvien nemaz negrib tikt vaļā, viņš nav slikts backups Alenam.